Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Cantanin alti kirliyse banyoya koymasi kotu bisey degil Sen dugunune bile gitmemissin ,yolun dusunce kalicak yer diye gidersen boyle olur tabi .Ikramina gelince misafir umdugunu degil buldugunu yer. Hee sende oyle dusunuyorsan onu guzel agirlayip mahcup edebilirsin yada aynisini yaparsin odesirsin.

abur cubur ikram ettin artık yalnız ölüceksin pff milletin evine karnını doyurmaya mı gidiyor insanlar? yıllardır görmediğim arkadaşımın evine gitsem heralde konuşmaktan bişey yemem. aman neyse daha fazla konuşup uçmak istemiyorum.

onlardan cayın yanina koydu mu onu soyle

Alıp goturduğu şeyleri sayıyor ama çayın yanına ikramlık olarak koydu mu diyenlere bi tane cevap yazmamış ikram etti yada etmedi diye. İkramlık goturdum ama onlardan bile koymadı derdi bence goturseydi konusunu yazarken.
Yani eli boş gitti, burda tepki almamak için de şunu şunu goturdum diyor.

Etmedi diye yazdım daha fazla uzasın istemiyorum aldıgımın kayısı ve çikolata paketinin aynısını annesinede yaptırdım düşüncesiz değilim

Koymamis gecmis sayfada yazdi koysaydi yazardim diye
Zaten bozulduguda yemekten ziyade israr kiyamet cagirip sonra tavirla canta mevzusu olmus galiba esi surat falan yapinca (kek borek detaya girince taslandi :) )
Kavganin gerginligin ustune gitmisler muhtemelen
Boyle durumlarda insan tek olsa cok skinti yapmazda esle gidince esine mahcup hisseder e erkekte erkekle sohbet muhabbet ederya genelde karsi taraf somurtgan durmus konu sahibide bozulmus
Birde bazi insanlar lafta cok konusurlar cok israrci olurlar ama gercekte hissiyatlari soyledikleri gibi olmaz ay canim muhakkak gel kal cok ozledim ne zaman geliceksiniz diye israr kiyamet ama icte insallah gelmez olayi

Konu sahibi gitme olayini bu arkadasinda yanlis anlamis

insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla

işte bu yüzden misafir sevmiyorum evimde! Bir insana değer vermek demek ona yedirmek içirmek demek değildir. İki hoş sohbet, anlaşıldığını hissetmek en büyük zarafettir ev sahibi için.

Iyyy değil yere lavabo yakınına dahi koymam. Kapi arkasına asarım. Ama bazı tuvaletlerde askılık olmuyor kucağımda şeyediyorum
Vallahi ben de oyle. Daha bugun gordum,her avmye gidisimde ayni manzara. Hamburgercide cantalar yerlerde. Wcde ayni. Konu sahibi hanim da banyoyu begenmiyor hala.

Bavulla gitiyseniz altı kirlidir diye banyoya bırakmıştır bende öyle yapardım ne ikram ettiğide ona kalmış bir şey bence güler yüzü sohbeti etkendir bazen şartlar öyle gerektirir hazırlayamamıştır belki kocasıyla tartıştı kolu kanadı kalkmadı dizede yansıtması buda olabilir

çok beklentili insanlar zaten hiçbirşeyi begenmezler. böylelerini ağırlamak memnun etmekzor herşeye kulp bulurlar...
bende surat yaptı laf soktu diye birşey yazacak sandım ..

Insanları gittikleri evde samimiyetlerine, sohbetlerine, yaklaşımlarına göre değil de yedirdikleri, içirdiklerine göre değerlendirenler.. Misafirligi restorana gitmeye benzetip ona göre servis bekleyenler.. İnsanları misafir ağırlamaktan soğutanlar.. Benim sohbetime, BANA değer veren insana ben de değer verir kendime göre en iyi şekilde ağırlarım zaten elimdeki şartlarla..

Ben bir tuhaflık görmedim. Çantalar yoldan geldiniz, kirlidir diye koyulmuş olabilir. İnsanlar çantasını umumi tuvalete asıyor, merdivene koyuyor, sonra da misafir gittiği evde koltuk veya yemek masasına koyuyor. Kek de illa gerekmiyor, yemek yapmış.

Ikramları icin birsey diyemem olabilir yapamiyordur elinden gelmiyordur vs ama size karsi nasildi icten ve samimi davrandı mı? Sohbeti muhabbeti nasildı? Ben bunlara önem veririm onüme kuzu cevirme koysa ama surat beş kariş otursa benim gözümde olmaz

Yatilı kalma olayını sevmiyorum herkste kaldiramıyor kimse kalmasın bende kimsede kalmayayım

Cantaları banyoya kaldırma mevzusu yanlış sana sorarak bir baska odaya koymus olsa tamam da

Siz onun gibi davranmayın icinizden nasil geliyorsa kendinize nasil yakistiriyorsaniz oyle olsun

Bence de, siz içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın! Ters bir zamana ters bir güne denk gelinmiş olabilir vs vs bunlara bir sürü açıklaması olabilir. Arkadaş olarak seviyorsanız bir kez de kendi evinizde değerlendirin, yanlışlarını siz doğrular yaparak kapatın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…