- 27 Mart 2017
- 9.505
- 48.083
- 548
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
bazılar neden yalnız öldükleri belli paylaşmadıklarından
Bende mi sorun var diyordum ki ayni seyi dusunen varmis. Ben anormal bir durum gormedim, kucuk ve cocuklu eve gidiyorsunuz, kotu niyetle yapsa sizi cagirir miydi sizce?
Kaldi ki herkes kek borek yapmak zorunda mi? Abur cubur ikram etmek misafir perver olamamak midir? Bence beklentileriniz hos degil.
yok yahu alt tarafı düşüncelerimizi paylaşıyoruz gayet güzel zaten herkes aynı düşünecek diye birşey yok maksat zaman geçsinsakin olun daha ölmedim :) ama bu gerginlik sizi çok kalabalıkla mı öldürür bilemedim.
Laflari sokan sokanayok mu arttiran? Mune cimbizin ucunu gosterdiydi,bir daha gelirse baltayla gelecek kesin
Yok be canim laflari genelde sana sokuyorlar ama cevap vermemek lazim.ay demeyin öyle herkes duruyor olan bana oluyor hepkaostan besleniyosam demekki
onlardan cayın yanina koydu mu onu soyle
Etmedi diye yazdım daha fazla uzasın istemiyorum aldıgımın kayısı ve çikolata paketinin aynısını annesinede yaptırdım düşüncesiz değilimAlıp goturduğu şeyleri sayıyor ama çayın yanına ikramlık olarak koydu mu diyenlere bi tane cevap yazmamış ikram etti yada etmedi diye. İkramlık goturdum ama onlardan bile koymadı derdi bence goturseydi konusunu yazarken.
Yani eli boş gitti, burda tepki almamak için de şunu şunu goturdum diyor.
Koymamis gecmis sayfada yazdi koysaydi yazardim diyeAlıp goturduğu şeyleri sayıyor ama çayın yanına ikramlık olarak koydu mu diyenlere bi tane cevap yazmamış ikram etti yada etmedi diye. İkramlık goturdum ama onlardan bile koymadı derdi bence goturseydi konusunu yazarken.
Yani eli boş gitti, burda tepki almamak için de şunu şunu goturdum diyor.
Ben umumi tuvaletlerde el cantasini yere koyan kadin gordum yao yuzden aynen ortuyu serip cantasini uzerine koyuyorum insanlarin.
insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Vallahi ben de oyle. Daha bugun gordum,her avmye gidisimde ayni manzara. Hamburgercide cantalar yerlerde. Wcde ayni. Konu sahibi hanim da banyoyu begenmiyor hala.Iyyy değil yere lavabo yakınına dahi koymam. Kapi arkasına asarım. Ama bazı tuvaletlerde askılık olmuyor kucağımda şeyediyorum
çok beklentili insanlar zaten hiçbirşeyi begenmezler. böylelerini ağırlamak memnun etmekzor herşeye kulp bulurlar...anlattıklarınızda bişey göremedim.
yer bulamamış banyoya koymuştur. saçma ama artniyet aramaya gerek yok.
kek börek belki yapamadı, belki yaptı yandı, belki bilmiyor. bu yemek konusuna takık olanları hiç anlamam. misafir umduğunu değil bulduğunu yer derler. aç bırakmamış ya.
Ikramları icin birsey diyemem olabilir yapamiyordur elinden gelmiyordur vs ama size karsi nasildi icten ve samimi davrandı mı? Sohbeti muhabbeti nasildı? Ben bunlara önem veririm onüme kuzu cevirme koysa ama surat beş kariş otursa benim gözümde olmaz
Yatilı kalma olayını sevmiyorum herkste kaldiramıyor kimse kalmasın bende kimsede kalmayayım
Cantaları banyoya kaldırma mevzusu yanlış sana sorarak bir baska odaya koymus olsa tamam da
Siz onun gibi davranmayın icinizden nasil geliyorsa kendinize nasil yakistiriyorsaniz oyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?