- 1 Haziran 2012
- 7.359
- 25.822
- 798
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Muhtemelen kiz sizi davet edip esine soyledi es huysuz istemedi sizede birsey diyemedi biraz tuhaf davrandiki cabuk gidesinizSırtcantası bebeğime aitti kolcantısı da temiz yani ben hayatta yere bırakmam bende hareketlerini görünce çok üzüldüm
Sayenizde ogrendim bu sozu. Ne güzelmiş. Teşekkür ederim.' bir eve girerken kör, çıkarken dilsiz ol' demişler
onlardan cayın yanina koydu mu onu soyleAy çok merak ettiysen söyleyeyim Malatyalıyım memleketten dönerken kayısı pestil kayısı çikolatası ayrı ayrı yapıp götürdüm oldu mu rahatladın mı anlaşıldı normal bi durummuş bende kol çantası banyoya koyacam cayın yanına bisey koymam gerek Yok eşimden asık suratlı olsun
Tembelliğin adını beni görmeye geldi koymuşlar
bazılar neden yalnız öldükleri belli paylaşmadıklarındanshdkshajsg valla doğru biraz tembelim ve yemek yapmayı beceremem
ama yemek yemek istiyorsa arkadaşım iyi restoran tavsiyesi veririm bakın o konuda iyiyimdir orda siparişini verip güzelce yesin
misafirlikte yapılan ikramı beğenmeyip bir de buraya konu açmak ne mana? kadının elinden o gelmiş onu yapmış siz kendi misafirlerinize yapmayın olsun bitsin.
bana da bir sürü arkadaşım geliyor. genelde hepsine pizza söyleyip yemekten sonra çay bile demlemiyorum şarap ve peynir tabağı vs koyuyorum ortaya. ben ne yiyosam o da onu yesin çünkü arkadaşım yani. yemek yemeye değil beni görmeye geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?