Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

Ne var bunlarda anlamadım. Ben de 2+1 evde yaşadım. 4 kişi gitmişsiniz yer yok. Ortada kalmasın diye oraya koymuş. Kek yapamamıştır belki olamaz mı. Ben de pek hazırlık yapamam dışarıdan alırım genelde ne var ki bunda.
Bence siz arkadaşınızın arkadaşı değilsiniz. Eksik bulmak isteyen eksik bulur.

Kadın kek yapmak zorunda değil yemeğini yemissin çayını icmissin daha ne
Memnun kalmadıysan bidaha gitmezsin
Herkes kendine yakışan şekilde ağırlar sana gelirse ters yapacaksan hiç kabul etme
Bizde neler görüyoruz.. beklenti insanı üzer kabul etmek lazım

Valla kimse kusura bakmasın da, benim gittiğim evde valizimi banyoda görsem, kalkar giderim. Ben zaten yere koymuş falan olsam, söylerim silelim diye. Ne kadar yakınım olursa olsun, insanları evimde kirmadan ağırlarım ve ayni durumu beklerim

Coluk cocuk yatili misafirlik zor is, kendi ailelerimize bile yatili gittigimizde yeri geliyor rahat edemiyoruz. Abur cuburu biraz siz abartmişsiniz bende her misafirime kek cirpmiyorum evde bir dolabim da gofret biskuvi vs. olur hazirda cikartip ikram ederim. Esi kitap firlatmis demissiniz. Siz esinizle odada yalnizsaniz adam rahatsizlik vermemek icin girmek istememis olabilir tabi kapiyi calip uzatabilirdi de ama..

Her insan aynı değil konu ne olursa olsun. Bazısı aman misafirm geldi der ne yapacağını şaşırır bazısıda fazlasiyla rahat davranır. Bende bi ay önce benzer bir olay yaşadm insan ister istemez rahatsız oluyor. Elbet insan oraya yemek kek yemeye gitmiyor ama yinede evine gelene nasil davraniyorsan oyle davranilmasini bekliyorsun. Aranızdaki samimiyetin ölçüsü nedir bilmiyorm ama ben bana o sekilde davranan arkadaşmla arama mesafe koydm.

Şaşırdım yorumlara.

Demek diğer arkadaşlar evlerine gelenin eşyalarını banyoya koyuyo şahsen ben koymam

Salonda kenara koyarsın yatak odasına koyarsın çocuk odasına koyarsın odaya konur yani banyoya değil.

Kitap konusunuda hiç anlamadım kitabı neden fırlatır bi insan

Burada insanlar ben de banyoya koyarım mı dedi?
Bilmiyordur, düşünememiştir vs dendi.
Ki banyo da temizlenmiştir herhalde, klozetin içine sokmamış ya eşyaları.
Konu sahibesinin kaç yıllık arkadaşını gelip burada çekiştirmesi ne kadar doğru?

Bence siz iyi arkadas degilsiniz
Benimde arkadaşım gelmişti o gun disardan yemistim aynisini arkadasim da yedi hatta cok guzelmis demisti hicbisey hazirlamamistim cunku hep gezmistik evine gityiginde cok memnun kaldigini anlatmis mutlu dönmüş. Cocuklu bir bayandan cok beklentiye girme size tavri nasildi ona bak yeter. Ama goturdugun tatlidan ikram edebilrdi tabii bosver ayrintilara cok takilma

Normal karşılanmış yer bulamamıştır vs denmiş nevar bunda olmuş yani
Üstelik banyoya konan şey sırt çantası ve kol çantası siz çantanızı banyoda görmek ister misiniz? Şahsen ben istemem

Konu sahibi kaç yıllık arkadaşından beklediği ilgiyi değil normal olması gereken ilgiyi görememiş derdi bu

Eşi kitabı fırlatmış kendi çantaları banyoya koymuş rahatta edememişler anlaşılan

Üniden 3.kişi değiliz dedikodusunu yapmıyo alınıyo muyum yanlış mı anladım diyo

Bence evinde konakladığınız birinin yaptıklarını anlatmak dedikodudur, kime anlatılırsa anlatılsın.

Siz banyo hayal edince nasıl bir yer düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben arkadaşının titiz biri olduğunu varsayıyorum. Banyo pisse tabi ki kabul edilemez. Kaldı ki arkadaşına sorabilirdi neden oraya koydun diye.

Her neyse.

Ben dedikodu yapmıyorum dedikodu yapmam için arkadadısımı tanımanız lazım tanımadığınıza göre dedikodu olmuyor arkadasım pis değil ama banyonun nasıl bi ortam olduğu belli bebigimin esyalerı olan çantamın orda bulunması hiç hoş bir durum değil

Orda soramadım bu saatten sonrada soramam yanlısmı anladım diye sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…