- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.459
- 298
- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
Ne var bunlarda anlamadım. Ben de 2+1 evde yaşadım. 4 kişi gitmişsiniz yer yok. Ortada kalmasın diye oraya koymuş. Kek yapamamıştır belki olamaz mı. Ben de pek hazırlık yapamam dışarıdan alırım genelde ne var ki bunda.Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Her insan aynı değil konu ne olursa olsun. Bazısı aman misafirm geldi der ne yapacağını şaşırır bazısıda fazlasiyla rahat davranır. Bende bi ay önce benzer bir olay yaşadm insan ister istemez rahatsız oluyor. Elbet insan oraya yemek kek yemeye gitmiyor ama yinede evine gelene nasil davraniyorsan oyle davranilmasini bekliyorsun. Aranızdaki samimiyetin ölçüsü nedir bilmiyorm ama ben bana o sekilde davranan arkadaşmla arama mesafe koydm.Slm kadınlar klubü benim üniversiteden arkadasım 12 yıllık devam ediyor başka şehirlerde olsakta hep görüştük benim dügünüme geldi ben onunkine gidemedim bana hep sen bana gelmedin bende sana gelmem diyordu neyse sonunda yolumuz düştü gittik
Ama gittiğime çok pişman oldum iki çocukla ona gittim bir gece kalacaktık ve iki hafta öncesinden haber vermiştim bu arada arkadaşımın evi iki artı bir
İçeriye girdik oturduk sohbet falan ettik neyse ben tlfnumu çantamdan almak istedim sırtcatamızı ve kol Çantamı banyoya indirmiş şok oldum bişey diyemedim çocuğunun odasına indirsin başka yer yokmuş gibi
Sonra yemek falan yedik caya geldi sıra bi poşet aburcubur çıkarıp tabaklara koydu insan bi kek yapar onlara vereceğin parayla
Eşi de bi tuhaftı biz çocuk odasında oturmuştuk bi kitabı vardı onu gösterdi eşime sonra odaya gelip kitabı kapıdan masaya fırlattı
Hakkınızı helal edin kızlar uzun oldu. Ben bu yüzden arkadaşımdan çok soğudum haklımıyım bana gelecek bu arada hiç davet etmek içimden gelmiyor gelse de bende mi onun gibi davranmalıyım
Burada insanlar ben de banyoya koyarım mı dedi?Şaşırdım yorumlara.
Demek diğer arkadaşlar evlerine gelenin eşyalarını banyoya koyuyo şahsen ben koymam
Salonda kenara koyarsın yatak odasına koyarsın çocuk odasına koyarsın odaya konur yani banyoya değil.
Kitap konusunuda hiç anlamadım kitabı neden fırlatır bi insan
Burada insanlar ben de banyoya koyarım mı dedi?
Bilmiyordur, düşünememiştir vs dendi.
Ki banyo da temizlenmiştir herhalde, klozetin içine sokmamış ya eşyaları.
Konu sahibesinin kaç yıllık arkadaşını gelip burada çekiştirmesi ne kadar doğru?
Bence evinde konakladığınız birinin yaptıklarını anlatmak dedikodudur, kime anlatılırsa anlatılsın.Normal karşılanmış yer bulamamıştır vs denmiş nevar bunda olmuş yani
Üstelik banyoya konan şey sırt çantası ve kol çantası siz çantanızı banyoda görmek ister misiniz? Şahsen ben istemem
Konu sahibi kaç yıllık arkadaşından beklediği ilgiyi değil normal olması gereken ilgiyi görememiş derdi bu
Eşi kitabı fırlatmış kendi çantaları banyoya koymuş rahatta edememişler anlaşılan
Üniden 3.kişi değiliz dedikodusunu yapmıyo alınıyo muyum yanlış mı anladım diyo
Düğününe gitmeyip işiniz düştüğünde kalmaya giderseniz böyle olur. Keşke otelde kalıp dışarda buluşup görüşseydiniz
Ben dedikodu yapmıyorum dedikodu yapmam için arkadadısımı tanımanız lazım tanımadığınıza göre dedikodu olmuyor arkadasım pis değil ama banyonun nasıl bi ortam olduğu belli bebigimin esyalerı olan çantamın orda bulunması hiç hoş bir durum değilBence evinde konakladığınız birinin yaptıklarını anlatmak dedikodudur, kime anlatılırsa anlatılsın.
Siz banyo hayal edince nasıl bir yer düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben arkadaşının titiz biri olduğunu varsayıyorum. Banyo pisse tabi ki kabul edilemez. Kaldı ki arkadaşına sorabilirdi neden oraya koydun diye.
Her neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?