Üni arkadaşımdan Gösterilmeyen misafir perverlik yanlışmı anladım

kahvaltı hazırlamış birde kız ama prenses hanıma yaranamadı çünkü kek yoktu.sen önce kendi ayıbına bak hadi düğüne gitmedin ev hediyesi götürdüm mu?çikolatayı kastetmiyorum..kız okadar ısrar etmiş beraber gezelim diye ben olsan arkadasinin yerinde otel niyetine kullandığını düşünürüm!

Ya var böyle tipler. İlla gel diye davet etmek, ağızlarında sakız olmuş sadece. Millet otelde kalsaydınız demiş. Kadın kendi misafir etmek istemiş.
Ay bilemiyorum beni bayıyo artık arkadaş muhabbetleri. Sevmiyorum gelip gitmeleri. Yakın çevrendeki insanlara akşam oturmasına gideceksin hepsi o.
12 yıllık arkadaş diyorsunuz ama yıllar geçiyor sadece, o samimiyet kalmıyor ki. Vefa benim için arkadaşlara gösterilmesi gereken bir durum değil. Ha gerçekten samimiyetinizin kopmadığı biriyse bişi diyemem. Ama sizinki öyle de değilmiş. Fazla muhabbete, gelip gitmelere gerek yok. Bu insan size huzur vermiyor belli. Uzaklaşın. Düğününüzde altın taktıysa altınını geri götürün olsun bitsin.

bavul değil bence çünkü telefonunu koyduğu çantadan bahsediyor. el çantası da neden banyoya konur ki, çok ilginç olmuş.

bavul değil bence çünkü telefonunu koyduğu çantadan bahsediyor. el çantası da neden banyoya konur ki, çok ilginç olmuş.
Keşke sorsaymış kadına, eğer banyoya koyduğu el çantasıysa bende bozulurdum açıkçası ama vardr kendince bi sebebi

konu sahibini haklı bulanlar,kaçırdığınız bir nokta var yalnız.

konu ilk açılırken,kekten bahsedilmiş.yani bütün sorun çayın yanına çıkartılan, hazır abur cuburlar.yemek yapılmış,.gerçi sonradan yapılan yemeğe de kulp bulunmuş ama(hazır olduğu özellikle belirtilen,sivas köftesi,sebzeli tavuk,pilav,cacık.)bunları yiyen insanın ,kek yiyecek halimi kalır?

benim esim bnen bana biri gelirken hazırlandıgımda samimi biri ise yaa hazırklanma bukadar ugrasma kendin gibi dVRAN ONLARA DER. zaten yakın ve samimiise ayıbını görmez der

Gözü kekte kalmış

Konu hala devam mı ediyor?
Yav burada "Samimi arkadaş" denen kişinin (ki bu arkadaş üni.den ve evinde yatılı kalmak için ısrarla çağıran böyle bir muhabbette olan biri) evinde, konu sahibinin rahatsız olduğu bir durumu direkt arkadaşı ile konuşmadan altında bir şeyler arayarak arkasından dedikoduya bağlaması değil mi esas mevzu?

Sayfalarca "Kadın düşünememiştir, bilmiyordur, belki şöyle düşünmüştür, yönünü bilememiştir, bunlara takılmayın, muhabbetinize bakın, rahatsız olduysanız bunu arkadaşınıza açın-davranışını düzeltmesi için bilgilendirin onu samimiyetle" minvalinde yorumlar yapıldı, hala daha mevzu kek, banyo, yok misafir ağırlamayı bilmeyen ağırlamasın, yok soğudum, yok böyle muamele mi olur...

Ne biçim bi misafirlik anlayışıdır bu ya, ev sahibini geçtim; yani siz böyle mi yapıyorsunuz, millet sizi evinde ağırlarken yaptığı keke göre mi "Ay bize hiç değer vermemiş bi kek yapmış geçmiş" filan diyorsunuz?

Kimin evinde ne yediğime de bakmam, nereye oturtulduğuma da bakmam, ayağıma terlik mi gelmiş ne olmuş ona da bakmam; belki de bu yüzden kendi evimde de bunun rahatlığı içindeyimdir "Gelen bana geliyor" diye. Misafir ağırlamak bir kültürdür arkadaşlar, ya bunu herkes bilmeyebilir, görmemiş olabilir, şaşırabilir ya da samimiyetten alıştığı gibi davranmaya devam edebilir. Bir insan neden sohbeti hoş, yüzü gülen bir arkadaşının evdeki davranışları altında ısrarla ters bir şey arar?

Konu "Yanlış mı anladım?" tarzı açılmış ama konu sahibinin cevaplara bakarsak "Ben doğru anladım, anlayacağımı anladım, siz de anladınız değil mi? Savunmayın o kadını bana" tarzında.

Burada misafirperverlikten ayrı bir samimiyet sorunu var.
Hala kek de kek... Banyo da banyo...

Ay bana dert oldu, evime böylesi gelmesin ya :/

Hah iste bu yani. Onca yemegi yiyip de keki cebine mi dolduracak sasirdim.
Konuyla alakasiz ama insan el cantasini elinde tutar,alir yanina koyar. Ortaiga birakirsan alir kendince belirledigi yere koyar ev sahibi.

kek varsa ben banlanmaya raziyim ama mune abur cubur ikram ediyo diye duydum
Ya ben mi yanlis anladim kiz piti, konu sahibi istanbulda yasiyor,misafirlige gittigi yer sivas degil mi? Valla iki cocukla onca mesafe arkadas ziyaretine giden bunyeyi ayakta alkisliyorum. Ben gitsem birak yemegi keki gormeyi hastaneye kaldirilirdim herhalde

acikcasi bana tuhaf gelen birsey yok.. bende pek misafir agirlamayi bilmem.. rahatimdir.. oyle kek borek yapacak becerim yok..hazir alirim genelde.. cogu zaman cayi misafirim doldurur yani boyle davranmak neden beni kotu yapsin yada tuhaf.. bu benim aliskanligim.. artik su sosyal medyada misafir agirmalama fotograflarindan o kadar fazla gordukki herkes oyle olsun istiyor... mesela kimseye cat kapi cay icmeye gidemiyor.. illa hazirlik yapacak yada bizhazirlik yapilmasini bekliyoruz.. samimiyet kalmadi a dostlar

benim de gözüm oturacak bi yerden başka bir şey görmez ama maşallah gözler çok keskin olmalı ki ev sahibi nerede ne hata yapmış tek tek görmüş

Senin gibi misafir düşman başına gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…