- Konu Sahibi Yavrularmherseym
-
kahvaltı hazırlamış birde kız ama prenses hanıma yaranamadı çünkü kek yoktu.sen önce kendi ayıbına bak hadi düğüne gitmedin ev hediyesi götürdüm mu?çikolatayı kastetmiyorum..kız okadar ısrar etmiş beraber gezelim diye ben olsan arkadasinin yerinde otel niyetine kullandığını düşünürüm!Güler yüz gösterdiyse sohbet ettiyse yeterlidir benim için. Yok çantamı banyoya koydu yok kek yapmadı yok abur cubur çıkardı ne gereksiz muhabbetler bunlar...
Aç mı bıraktı ki sizi, belki onun misafir ağırlama şekli öyledir belki de o iyi ağırladığını düşünüyordur. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Iste bu yüzden evime misafir gelsin istemiyorum yapılan yapılmayan her şey laf oluyor arkadan konuşuluyor.
kek önemli öyle kek deyip geçmeyin değer verme göstergesi o litfenkek neden bukadar kaliplasti toplumumuzda ya
kek neden bukadar kaliplasti toplumumuzda ya
bavul değil bence çünkü telefonunu koyduğu çantadan bahsediyor. el çantası da neden banyoya konur ki, çok ilginç olmuş.İşte bu sebepten misafir ağırlamayı hiç sevmiyorum ne demek bi kek yapsaydı filan abur cubur da olsa çayınızın yanına koymuş bişeyler düğününe dahi gitmediğiniz arkadaşınızdan çok fazla beklentiye girmişsiniz.
çantaları banyoya koyma fikri ilginç, eğer çantadan kastınız bavulsa belki temiz olmayabileceğinden şüphelenmiştir bende bavuldan tiksinirim, otobüslerde üst üste atılıyor pislik içinde kalıyor..
Keşke sorsaymış kadına, eğer banyoya koyduğu el çantasıysa bende bozulurdum açıkçası ama vardr kendince bi sebebibavul değil bence çünkü telefonunu koyduğu çantadan bahsediyor. el çantası da neden banyoya konur ki, çok ilginç olmuş.
belki kadın banyoya baskalarının esyasınıda koyuyor ki evi küçükmüşbavul değil bence çünkü telefonunu koyduğu çantadan bahsediyor. el çantası da neden banyoya konur ki, çok ilginç olmuş.
Gözü kekte kalmışkonu sahibini haklı bulanlar,kaçırdığınız bir nokta var yalnız.
konu ilk açılırken,kekten bahsedilmiş.yani bütün sorun çayın yanına çıkartılan, hazır abur cuburlar.yemek yapılmış,.gerçi sonradan yapılan yemeğe de kulp bulunmuş ama(hazır olduğu özellikle belirtilen,sivas köftesi,sebzeli tavuk,pilav,cacık.)bunları yiyen insanın ,kek yiyecek halimi kalır?
Gözü kekte kalmış
Çok titizdir o yüzden öyle bir çözüm bulmuştur anlarım. Hiç titiz bir insan değilim ama yine de anlarım. Yalnız bir el çantasına yer bulamayacak kadar evin küçük olduğunu düşünmüyorum.belki kadın banyoya baskalarının esyasınıda koyuyor ki evi küçükmüş
Laflari sokan sokanayok mu arttiran? Mune cimbizin ucunu gosterdiydi,bir daha gelirse baltayla gelecek kesin
Hah iste bu yani. Onca yemegi yiyip de keki cebine mi dolduracak sasirdim.konu sahibini haklı bulanlar,kaçırdığınız bir nokta var yalnız.
konu ilk açılırken,kekten bahsedilmiş.yani bütün sorun çayın yanına çıkartılan, hazır abur cuburlar.yemek yapılmış,.gerçi sonradan yapılan yemeğe de kulp bulunmuş ama(hazır olduğu özellikle belirtilen,sivas köftesi,sebzeli tavuk,pilav,cacık.)bunları yiyen insanın ,kek yiyecek halimi kalır?
Ya ben mi yanlis anladim kiz piti, konu sahibi istanbulda yasiyor,misafirlige gittigi yer sivas degil mi? Valla iki cocukla onca mesafe arkadas ziyaretine giden bunyeyi ayakta alkisliyorum. Ben gitsem birak yemegi keki gormeyi hastaneye kaldirilirdim herhaldekek varsa ben banlanmaya raziyim ama mune abur cubur ikram ediyo diye duydum
benim de gözüm oturacak bi yerden başka bir şey görmez ama maşallah gözler çok keskin olmalı ki ev sahibi nerede ne hata yapmış tek tek görmüşYa ben mi yanlis anladim kiz piti, konu sahibi istanbulda yasiyor,misafirlige gittigi yer sivas degil mi? Valla iki cocukla onca mesafe arkadas ziyaretine giden bunyeyi ayakta alkisliyorum. Ben gitsem birak yemegi keki gormeyi hastaneye kaldirilirdim herhalde
Ay ne yorumlar okudum şaştım kaldım ama benim gibi düşünen arkadaşlara teşekkürler ben ısrarlar üzerine gittim elim boş gitmedim evine hediye aldım çocuğuna aldım tatlı götürdüm evinde yardım ettim menüyü sormuş biri ısrarla hazır Sivas köfte sebzeli tavuk pilav cacık çorba
durumları gayet iyi ve arkadasım beceriklidir yapar bana laik görmemiş ama o geldiğinde misafir nasıl ağırlanır gösterecem bi daha da görüşmem eşimi zorla götürdüğüme pişman oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?