• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unicorn Uterus ikiz bebek

Canım gözünaydın olsun inşallah tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizelerin Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰
İnşallah canım benim inşallah teşekkür ederim amin hepimizin bebişini 🥰🤲🏻
hyr cnm yapmadı ve rahim ağzı kısalması başladı 18haftamda şu an yatarak geçiriyorum
Yaa miniğin umarım tam zamanında sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelir inşallah 🤲🏻

Merhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.

Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine 🥺
Merhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm oldu 😔
Sizin 2 embriyoyu doktorunuz nasıl uygun gördü böyle rahimlilere tek embriyo konuluyor, inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🤲

Merhaba canım bende unicorn uterusa sahibim, tüp bebkle 3 düşüğüm oldu 😔
Sizin 2 embriyoyu doktorunuz nasıl uygun gördü böyle rahimlilere tek embriyo konuluyor, inşallah gebeliğiniz sağlıkla ilerler sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🤲
Kayıpların için çok üzgünüm 😔 ay bilmiyorum ya sorduğumda da bunun bile tutup tutmayacağı kesin değil ilk önce bir dua et falan diye atarlandı birden. Gerçi diğeri ilerleyecek mi bilmiyorum da hayırlısı artık 🥺🤲🏻

Kayıpların için çok üzgünüm 😔 ay bilmiyorum ya sorduğumda da bunun bile tutup tutmayacağı kesin değil ilk önce bir dua et falan diye atarlandı birden. Gerçi diğeri ilerleyecek mi bilmiyorum da hayırlısı artık 🥺🤲🏻
Hangi doktor?
İnşallah sorunsuz şekilde sağlıkla ilerler ikisi de canım 🤲🤲 Allah ol derse olur canını sıkma 🌹

İnşallah canım Rabbimden ümit kesilmez tabi 🥲 Berfu Demir doktorum genel olarak memnundum aslında ama o da inanamadı heralde ikisinin birden tutacağını.
Canım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acaba

Canım merhaba umarım saglika alırsın ikisinide kucağına bende doğal yoldan gebeyim 4+2 deyim bugün iki kese gördük galiba ikiz bebeklerim olacak ama doktorum bazen bi tanesi kaybolabiliyor dedi sana bundan bahsettimi acaba
Merhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsın 🤲🏻Evet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur 🤲🏻

Merhaba inşallah sen de kucağına sağlıkla ve kolaylıkla alırsın 🤲🏻Evet canım tıpta vanishing twins deniyormuş ilerlemeyen embriyo daha sonra kaybolurmuş. Ama şu an benim ikisi de büyüyerek devam ediyor bilmiyorum sonrası nolur 🤲🏻
Sağlıcakla kucağına al benimkilerin de arasında 1 mm fark vardı doktor sorun çıkacağını sanmıyorum dedi

Back
X