• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Unicorn Uterus ikiz bebek

flowers35

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
637
921
23
Merhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.

Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine 🥺

Merhaba tüp bebekle 3.denemem de pozitif haberini aldım çok şükür 5 haftalık hamileyim. Ben de hipofizde mikroadenom+PCOS+Unicorn uterus var bugün kese muayenesine gittiğimde iki kesenin gözüktüğü birinin çok güzel ilerlediği ama diğerinin küçük kalıp geriden geldiğini söyledi doktorum.

Hani normal gebelik bile çok riskliyken. İkiz nasıl olur çok korkuyorum var mı ikisi de sağlıkla ilerleyen. Miniğim yetişir mı kardeşine 🥺
Merhaba benim rahim şeklimde sizle aynı umarım ikimizinde sağlıkla ilerler bende endişe duyuyorum

Canim selam benimde oyle :)

Bu rahimde şeklinde genelde tek embriyo koyuyorlar diye biliyorum tüp bebekte siz kendiniz mi istediniz
Hayır 3.deneme olduğu ve rahminin yakalama kuvvetinin çok az olduğu için zaten birinin tutacağını düşünüyorum dedi ama nasip işte.

benim de uterus aynı sizin gibi ve PCOS var aşılama ile hamile kala bildim bnde ama benimki tek bebek, inşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmadan ilerler 🧿

Walla canim heegun yeni biseyler oluo
Gecen hafta kanamam pldu
Bugun agrilarim var
Panik gunler geciriyorum
Senin nasil :)
Ayyy sorma sorma kanama yoktu hiç bugün peçeteye hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı.Bel ağrım asla geçmiyor zaten 😅

Bugün kese bakmaya gittik biri neyseki güzel ama öbürü çok minnak ilerleyedebilir atıladabilir dedi haftaya belli olacak bakalım 🥺

Ayyy sorma sorma kanama yoktu hiç bugün peçeteye hafif hafif kahverengi akıntı gelmeye başladı.Bel ağrım asla geçmiyor zaten 😅

Bugün kese bakmaya gittik biri neyseki güzel ama öbürü çok minnak ilerleyedebilir atıladabilir dedi haftaya belli olacak bakalım 🥺
Aynisini bana da dedi canim hayirlisi Allahtan dedim walla benimde 29 unda bellk olacak
Ayyy o akinfi insani deli ediyor deli

benim de uterus aynı sizin gibi ve PCOS var aşılama ile hamile kala bildim bnde ama benimki tek bebek, inşallah sizdede hiç bir sıkıntı olmadan ilerler 🧿
Ay merhaba 32. Haftada olmanıza çok sevindim inşallah sağlıkla tamamlarsınız benimde rahmin sizin gibi 11. Haftadayım doğal yolla 4. Ayda gebe kaldım sağlıkla ilerler inşallah

Yukarda kalmış mesajınız görmemişim kusura bakmayın 🥲 Yaaaa inşallah inşallah şu mesajınız o kadar umut oldu ki bir an önce sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah sizde😍🥰

Sinir bozucuymuş gerçekten bir de o kadar progestan kullanıyorum yahu nereye gidiyor 😅

Canım gözünaydın olsun inşallah tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik mucizelerin Rabbim sana bağışlasın inşallah sağlıcakla vaktinde zamanında kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲🥰

Back
X