Üniforma şeysi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

E size denk gelmiş ya canım, oldu siz alın askeri sonra "kızlar size kalmadı deyin" cıks cıks

E size denk gelmiş ya canım, oldu siz alın askeri sonra "kızlar size kalmadı deyin" cıks cıks
Kiz msji tam okumamisin sen ben askeri personelim zaten esim emniyette esimle cok sevdigim icin evlendm hic bi xaman uniformasi umuruma gelmedi yani onemli olan adam olmasi takilmayin bole seylere

Herkes elinde olmayanı istiyor bende polis askerin cok oldugu yerde çalışıyorum hic güvenmiyorum bidr kendimi şöyle teselli ediyorum baska erkeklerde anlatiyo insallah bizd aldatmayan yakisikli zevkli bizi seven erkek nasip olur olsun artk

Velvette kiz bekar arkdasimiz cok onlarda evlenilecek birini bulamamaktn yanalar nasil olacak bu is

Tek zaafım. En büyük önceliğim ameliyathane yeşili, yeşil önlük beni benden alıyor. Sonra beyaz standart önlük. Gerisine bir düşkünlüğüm yok.

Kim-olduğunu-bilirsin-se benim yeşil önlük zaafımı bildiği için bir seferinde iş çıkışı beni almaya önlüğünü çıkarmadan gelmişti ahdha sen seviyorsun diye böyle geldim demişti bir de

Polis üniforması tam tersi iyice itiyor beni, olacağı varsa da olmaz.

Sizde de var mı bu üniforma şeysi?
Ben de yok ta acaba psikolojik sebebi ne? onu merak ettim, freud bir sey demis midir bununla ilgili asker pilot deyince uzaktan iliski geliyor benim aklima uniformadan once, o yuzden esimin polis olmasini istememistim

Allah affetsin bu ara çevik kuvvet beylere gözüm çok kayıyor
Hahaha kız kaysin boşver çevik kuvvette iyidirsu pilot şeysini unutta sen
Ama bu defa da çevik kuvveti konuşmaya başlarsak n'olacakdikkat et bak "oda şimdi böyle uçuyordur "diye düşündüğün pilot bey vakası gibi "buda şimdi çekmiştir üniformayı göreve gitmiştir" vakasına falan dönüşmesin

Siyah gömlek de çok iyi ya böyle fırça gibi saçları olacak üzerine
üniforma olmazsa takım elbise de olur siyah lacivert mavi filan, takım elbise de herkese yakışmıyor ama uzun boylu esmer filan olunca takım elbise çok başka duruyor sanki

Ya doktor şimdi şefkatli oyy falan hissi veriyor, daha "caring" onlar

Polisin copu falan var, haşin

Ben de yok ta acaba psikolojik sebebi ne? onu merak ettim, freud bir sey demis midir bununla ilgili asker pilot deyince uzaktan iliski geliyor benim aklima uniformadan once, o yuzden esimin polis olmasini istememistim

Bence kadınların güçlü erkek sevmesi ile ilgili olabilir, en azından ben seviyorum yani lafı geçen bi otoritesi olan adam

Yok o şey olur "O da şimdi böyle copluyordur" ajahsjahsjahs

üniforma olmazsa takım elbise de olur siyah lacivert mavi filan, takım elbise de herkese yakışmıyor ama uzun boylu esmer filan olunca takım elbise çok başka duruyor sanki

Takım elbise çok severim zaten ya yakışıyor
En nefret ettiğim kombin tişört kısa pantolon giyiyorlar ya
O ne
Hele çizgili tişört
Bırak yav hiçbi' özensiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…