Kizlarr Allah sizi neettsinn emiikiz siz ole gorunduklerine bakmayin ben askeriyedeyim esim emniyette inanin ginaa geldi uniformadan esim eskiden resmiydi simdilerde sivil calisiyo sukur ole yakisikli gorunduklerine bakmayin cogu evli yuzuk takmiyo biriyle tanissa bekarim diyodur esini aldatan cok fazla hem polis olsun hem asker olsn bu mesleklerin icindeyiz diye soluyorum uzak durun kendilerine kullanip atacak kiz ariyolar uniformanin neresini seviyosnzzz gıii icindekinin insan olmasi onemli
Kiz msji tam okumamisin sen ben askeri personelim zaten esim emniyette esimle cok sevdigim icin evlendm hic bi xaman uniformasi umuruma gelmedi yani onemli olan adam olmasi takilmayin bole seylereE size denk gelmiş ya canım, oldu siz alın askeri sonra "kızlar size kalmadı deyin" cıks cıks
Herkes elinde olmayanı istiyorKizlarr Allah sizi neettsinn emiikiz siz ole gorunduklerine bakmayin ben askeriyedeyim esim emniyette inanin ginaa geldi uniformadan esim eskiden resmiydi simdilerde sivil calisiyo sukur ole yakisikli gorunduklerine bakmayin cogu evli yuzuk takmiyo biriyle tanissa bekarim diyodur esini aldatan cok fazla hem polis olsun hem asker olsn bu mesleklerin icindeyiz diye soluyorum uzak durun kendilerine kullanip atacak kiz ariyolar uniformanin neresini seviyosnzzz gıii icindekinin insan olmasi onemli
Ansjdhajaj haykirdimHmmmmmm ne sebepten oturu???
Bize alıştığımız lazım
Bende çok beğenirdim üniformalı yavuşuklularişükür şansıma üniformalı bı yakisikliyla evliyim simdi darısı sana velvette yani üniformalı bir bey
Sevgilisi olan adama da bakmazlar herhalde
Ay nerden bilcen var mi yok mu sen once bi arastir sonra kes.Alnına şey yazim; "SEVGİLİSİ VAR"
doktor
Ben de yok ta acaba psikolojik sebebi ne? onu merak ettim, freud bir sey demis midir bununla ilgiliSizde de var mı bu üniforma şeysi?
Hahaha kız kaysin boşver çevik kuvvette iyidirAllah affetsin bu ara çevik kuvvet beylere gözüm çok kayıyor
üniforma olmazsa takım elbise de olur siyah lacivert mavi filan, takım elbise de herkese yakışmıyor ama uzun boylu esmer filan olunca takım elbise çok başka duruyor sankiSiyah gömlek de çok iyi ya böyle fırça gibi saçları olacak üzerine
Ay nerden bilcen var mi yok mu sen once bi arastir sonra kes.En önce de parmagina bi bakin ha bacim gece gece kiskanclik krizinden adamlari uyandiracaz simdi
Velvette kiz bekar arkdasimiz cok onlarda evlenilecek birini bulamamaktn yanalar nasil olacak bu is
Tek zaafım. En büyük önceliğim ameliyathane yeşili, yeşil önlük beni benden alıyor. Sonra beyaz standart önlük. Gerisine bir düşkünlüğüm yok.
Kim-olduğunu-bilirsin-se benim yeşil önlük zaafımı bildiği için bir seferinde iş çıkışı beni almaya önlüğünü çıkarmadan gelmişti ahdha sen seviyorsun diye böyle geldim demişti bir de
Polis üniforması tam tersi iyice itiyor beni, olacağı varsa da olmaz.
Ben de yok ta acaba psikolojik sebebi ne? onu merak ettim, freud bir sey demis midir bununla ilgiliasker pilot deyince uzaktan iliski geliyor benim aklima uniformadan once, o yuzden esimin polis olmasini istememistim
Hahaha kız kaysin boşver çevik kuvvette iyidirsu pilot şeysini unutta sen
Ama bu defa da çevik kuvveti konuşmaya başlarsak n'olacakdikkat et bak "oda şimdi böyle uçuyordur "diye düşündüğün pilot bey vakası gibi "buda şimdi çekmiştir üniformayı göreve gitmiştir" vakasına falan dönüşmesin
üniforma olmazsa takım elbise de olur siyah lacivert mavi filan, takım elbise de herkese yakışmıyor ama uzun boylu esmer filan olunca takım elbise çok başka duruyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?