- Konu Sahibi axillaryartery
-
Haklisin cnm sagol. Doktora gittim bugün iki hafta konusmicaksin, bagirmicaksin, sarki söylemiceksin dedi. Sesim cikmiyo zaten, perisan haldeyim ama haftaya düzelir umarim. Ögretmenim, cocuklarin bu hafta pastalya bayrami tatili var ama haftaya nasil ders vericem onu düsünüyorum..
Bugün dügün davetiyesi aldim21.6. ya kadar bu kilolar gidicek! dukan amcaya sonsuz güveniyorum, tabi kolay olmicak 9 hafta boyunca muhtemelen sifir morelli, sinirli ve yorgun bir sekilde savasicam kilolara karsi.. kadin olmak zor is
Sizler naptiniz, nasil gidiyor? :129:
Caniim cok gecmis olsun sinavim vardi giremedim ama bitti cok sukuur 😌
Ben yarin atak yapiyorum 3 gun yapicam sonra seyir evresi dukan testine gore 10 haziranda 49 kiloya inebilirmisim ki bu harikaaa bende zaten minimum 44 olmak istiyorum ama 44de baya ince oluyorum ilk hedefim 10 haziran canim yanu 😊 senin nasil gidiyor kac gun atak yapacaksinn
Ve eminim 21 hazirana kadar sen de ben de vermis olucaz ama ne olursa olsun kacamak dahi yapsak yazicaz tamam mi ? Ayni diyeti yapmamiz da harika birbirimize tarif verebilir motive edebiliriizz 😙😙
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyum 154 canim o yuzden44 kiloya inmek istedigine emin misin canim??? hic ama hic saglikli gelmedi bana bu rakamlar.. boyun pek uzun degil anladigim kadariyla ama 50den asaga inme bence.. dukanin sayfasinda ideal kilonu ölctün mü? benim boyum 1,65 mesela ideal kilom 56. gülsene benzemek degil niyetim daha cok kas yapip harika bir vucuda sahip olmak istiyorum. ve kücücük bir kas bir avuc yag ile ayni kiloda, bunu da göz önünde bulundur.. yani tartiya fazla takma kafayi :) sagligimizdan olmak istemiyoruz degil mi :)
ben anlamiyorum cidden, türkiyede resmen zap sayif olma hastaligi almis basini gidiyor, olmayanlari taslicaklar nerdeyse.. erkekler daha cok dolgun yanakli, memeli, kalcali kadinlari cekici ve seksi buluyor, kiz cocuklarina benzeyen veya AIDS hastaligina yakalanmis gibi görünen kürdan kadinlari degil..
cnm fazla üstüne gitmek istemiyorum beni umarim yanlis anlamamissindir. Ama seni cok merak ettim. eger facebookun veya instagramin varsa yollarmisin linkini özel mesaj olarak?
Merhaba kızlar bende 19 yasindayim 51 kilo 163 boyum var kilom normal gibi ama bacaklarim falan cok kalin hem sikilasmak istiyorum ben hemde tip okuyorum surekli ders calisma falan derken hep yiyormusum gibi geliyor korkuyorum biraz kafama taktim yani nolur yardım edin ne yapmaliyim sizce spor diyet falan onerileriniz neler?
Merhaba tatlim boyun kilon harikaa sıkılasman icin spor sart spor yapmalisin yuruyebilirsin spor salonuna gidebilirsin istersen evde callanetics diye bir egzersiz var harika bisey onu yapabilirsin ki ben 19 gun yaptim cok etkili kendisi 😄
Ebru sallinin 21 gunluk sporlari var bildigim kadariyla sonraa insanity p90x var eger kilo vermek istemiyorsan kesinlikle bacaklarini sporla inceltebilirsin tatlim bende de basen problemi var once kilo verirken yaninda yuruyus callanetics gibi sporlar yapicam sonra spora iyice vercem kendimi :)
Çok sağol canım bakicam soylediklerine :) insallah yardimi olur ya her gun 10000 adim atmaya çalışıyorum onun disindada biseyler yapamyi denedim ama duzenli yapamadigimdan olmadiinsallah burda yaparim 49-48 kilo olma gibi bi hedefimde var ama yapabilir miyim bilemiyorum
ben de atak günlerinde dukan krep yapiyorum, yanina türlü türlü baliklar, yagsiz peynirler veya yagsiz hindi/tavuk salami yiyorum.
iki gün önce bunlari yedim mesela:
Eki Görüntüle 1082389
Ama zar zor yiyorum krepi migdemi bulandiriyor.. bugün atak evresinin 3. günündeyim ve cogunlukla süt iciyorum veya tabak tabak süzme peynir yiyorum :)
ara sira yumurta hasliyorum.. 10 gün atak yapmak istiyorum ama dayanabilecekmiyim bilemedimgercekten cok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?