- Konu Sahibi axillaryartery
-
Merhaba ben sana destek olurumda ama sende hep yaz bizi ihmal etme canim..
INWALLAH saglikla zayiflariz aylik hedefin ne?yavas yavas vermey en guzeli
Sagolasin caniim birlikte birbirimize destek olalim😌 ihmal eder miyim surekli elim telefonda bu yaz bizim olsun😊 aylik hedefim 3 kilo , malesef 4 5 diyemiyorum bizim icin biraz ucuk kaliyor sok diyet de yapmak istemiyorum 😞
Senin boyun kilon ve hedefin kac 😊
Evet canim bizim olsun..
Aynen canim hizli vermek cok kisitlama yapmak istemiyorum Ayda 2kilo istiyrum ben.48kiloya duwme hedefim..
Tesekkur ederiim tatlim😙😙 birakir miyim hic bundan sonra birlikteyiz 💪😙😙Aaaa topiğin hayırlı olsun kuzum :) amaaa bizim topiği de boş bırakmaaa 😇
Kızlar 20 yasindayim
Boyum 157 kilomda 56.5
Ustume yapisan 10 kiloyu temmuz , temmuzun ortalarina kadar vermis olmak istiyorum ve bu sefer kararliyim her gun yazicam hatta canim sıkıldiginda :sly::sly: bir gun yazmazsam polise haber verin oyle kararliyim 😄😄💃
Yalniz tek olmuyor kesinlikle bu diyet isleri 😟 o yuzdeen bana katilcak arkadaslar olsa super olur haydi kizlar yaz bizi bekler 💃💄💃😙
Merhaba canım bende 18 yaşındayım hemşirelik okuyorum geçen sene 10 kilo verdim ama şeker hastası olduğum için hoop geri aldım kiloları 😔 Şimdi gene zayıflamak istiyorum ama motivasyonumı sağlayamıyorum istersen diyet arkadaşı olup birbirimize destek olabiliriz 😀
Canim cok gecmis olsun nasilsin simdi? tip2 mi 😔
Bir kez verdiysen bu sende o azmin var oldugunu gosterir canim yine verebilirsin her gun yediklerimizi yazalim ve her elimiz kacamaga gittiginde sunu dusunelim "eger simdi yersem bunu belki 30 dk mutlu olcam ama bu benim diyeti uzatmama mal olcak daha yavas kilo vercem daha cok sıkılcam ve istedigim kiloya gelmeden diyeti birakicam "
Kacamak yapmadan ilerleyelim yaz geliyor instagramdan fashion sflarina baktigimda kotu oluyorum ve daha cok motive oluyorum sende denemelisin😊😌
Birbirimizi desteklesek gaz versek süper olur hergün yazalım buraya neler yediğimizi spor için birbirimizi zorlayalım 😁😁
Olur tabiki tatlim ben leslie ile 3 mil yaomayi dusunuyorum hergun kondisyonum artip kilo verdigimde de cardioyu arttirmak istiyorum 😌 sen ne yaomayi dusunuyorsun
Ben fitness'a yazıldım hayatım ama motivasyonumu sağlayamıyorum. Mesela bu sabah yürüyüşe gitmek istiyodum ama gene oturdum kaldım.. 😔
Başlığın hayırlı olsun canım yeni görüyorum, tüm tıpçılar birbirimize destek olalımmm
Benim de diyete başlarken hedefim 49 kiloydu, şimdi yaklaşık 51 kiloyum ama artık hedefimi kilodansa ölçüye çevirdim. bel-göbek-kalça ölçülerim diyetten önce 71-82-94 idi, şuan 69-79-92. Hedefimse 64-73-87. Kilo kaç olursa olsun buna ulaşmaya çalışacağım çünkü benim de boyum kısa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?