Üniversite ,10 kilo ve Yaz

axillaryartery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
271
34
68
İstanbul
Kızlar 20 yasindayim
Boyum 157 kilomda 56.5
Ustume yapisan 10 kiloyu temmuz , temmuzun ortalarina kadar vermis olmak istiyorum ve bu sefer kararliyim her gun yazicam hatta canim sıkıldiginda :sly::sly: bir gun yazmazsam polise haber verin oyle kararliyim 😄😄💃
Yalniz tek olmuyor kesinlikle bu diyet isleri 😟 o yuzdeen bana katilcak arkadaslar olsa super olur haydi kizlar yaz bizi bekler 💃💄💃😙

Merhaba ben sana destek olurumda ama sende hep yaz bizi ihmal etme canim..
INWALLAH saglikla zayiflariz aylik hedefin ne?yavas yavas vermey en guzeli

Merhaba ben sana destek olurumda ama sende hep yaz bizi ihmal etme canim..
INWALLAH saglikla zayiflariz aylik hedefin ne?yavas yavas vermey en guzeli

Sagolasin caniim birlikte birbirimize destek olalim😌 ihmal eder miyim surekli elim telefonda bu yaz bizim olsun😊 aylik hedefim 3 kilo , malesef 4 5 diyemiyorum bizim icin biraz ucuk kaliyor sok diyet de yapmak istemiyorum 😞
Senin boyun kilon ve hedefin kac 😊

Az once kalktim bugun regl 2.gunum acayip sisim 😫
Sabah
250 gr light yogurt ve 1 yumurta sarisi yedim yanina da acik sekersiz cayimi ictim 😋

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim bizim olsun..
Aynen canim hizli vermek cok kisitlama yapmak istemiyorum Ayda 2kilo istiyrum ben.48kiloya duwme hedefim..

Merhaba canım bende 18 yaşındayım hemşirelik okuyorum geçen sene 10 kilo verdim ama şeker hastası olduğum için hoop geri aldım kiloları 😔 Şimdi gene zayıflamak istiyorum ama motivasyonumı sağlayamıyorum istersen diyet arkadaşı olup birbirimize destek olabiliriz 😀

Canim cok gecmis olsun nasilsin simdi? tip2 mi 😔
Bir kez verdiysen bu sende o azmin var oldugunu gosterir canim yine verebilirsin her gun yediklerimizi yazalim ve her elimiz kacamaga gittiginde sunu dusunelim "eger simdi yersem bunu belki 30 dk mutlu olcam ama bu benim diyeti uzatmama mal olcak daha yavas kilo vercem daha cok sıkılcam ve istedigim kiloya gelmeden diyeti birakicam "
Kacamak yapmadan ilerleyelim yaz geliyor instagramdan fashion sflarina baktigimda kotu oluyorum ve daha cok motive oluyorum sende denemelisin😊😌

Evett bugunku yediklerimi toplu yazarsam ;

Ogle (gec kalktim)
300 gr light yogurt
1 yumurta sarısı

Aksam
Evde yemek yoktu 😔 bu yuzden yumurta yapabildim

1 yumurtayla yagsiz omlet
1.5 dilim light peynir
1 bardak zero

Ve kizlar tatlimsi bisey yapmaya calistim ama kucucuk bisey oldu 😅 cok saglikli protein deposu

2 yumurta beyaz , krem tartar ve tatlandirici ile marshmellow gibi bisey yaptim minicikti hepsini yedim 50 kalori gibi bisey sanirsam 😇😇

Son düzenleme:

Birbirimizi desteklesek gaz versek süper olur hergün yazalım buraya neler yediğimizi spor için birbirimizi zorlayalım 😁😁

Olur tabiki tatlim ben leslie ile 3 mil yaomayi dusunuyorum hergun kondisyonum artip kilo verdigimde de cardioyu arttirmak istiyorum 😌 sen ne yaomayi dusunuyorsun

Ben fitness'a yazıldım hayatım ama motivasyonumu sağlayamıyorum. Mesela bu sabah yürüyüşe gitmek istiyodum ama gene oturdum kaldım.. 😔

Ben fitness'a yazıldım hayatım ama motivasyonumu sağlayamıyorum. Mesela bu sabah yürüyüşe gitmek istiyodum ama gene oturdum kaldım.. 😔

Fitnessda hocayla cok guzel ilerlersin tatlim para veriyorum gitmem gerek de kendine orda birde spor arkadasi bulursan tadina doyum olmaz gitmek icin can atarsin 😊
Hep usengeclikten iste simdi mesela kalk hemen giyin ve cik sacim basim diye dusunme ayrintilari 1 saat guzelce yuruyup gel inan sonra cok mutlu olcaksin 😙😙

Yine gec kalktimmm 💃💃
Neler yediim
2 yk yulaf kepegi , su , tatlandirici ve 1 yumurta beyaziyla yaptigim muhallebi 😋
1 havuc
3 minicik yagsiz pisirilmis kofte

Simdilik iyi gidiyor kizlar 💐💎

Bugün neler yedim işte listem;
Sabah;
Domates, salatalık, tuzsuz lor, maydonoz, roka yedim ve yeşil çay içtim.
Öğle;
Ton balığı ve salata yedim
Akşam;
5yk ıspanak yemeği yoğurt, salata yemeyi düşünüyorum 😊😊
Ayrıca 1 saat spor yaptım spor salonunda oooh çok mutluyuuum 😊😊

Başlığın hayırlı olsun canım yeni görüyorum, tüm tıpçılar birbirimize destek olalımmm

Benim de diyete başlarken hedefim 49 kiloydu, şimdi yaklaşık 51 kiloyum ama artık hedefimi kilodansa ölçüye çevirdim. bel-göbek-kalça ölçülerim diyetten önce 71-82-94 idi, şuan 69-79-92. Hedefimse 64-73-87. Kilo kaç olursa olsun buna ulaşmaya çalışacağım çünkü benim de boyum kısa

Boyun kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…