- Konu Sahibi axillaryartery
-
Evett gunu topluyorum hepsini max miktariyla yaziyorum 3 yk degildir mesela yedigim ama ben oyle sayiyorum
3 dolu cay kasigi Findik ezmesi
1/8 ekmekle kasarli tost
Yagda 1 yumurta sarisi ve 1 dilim kasar
1 ceviz , 10tane falan tuzlu fistik
3 yk yulaf ezmesi
yarim kase yayla corbasi
Biraz muffin
Ve 3 4 dilim pismemis sucuk
Evet gunum bu kizlar heppp ciss seyler var
Tatlim disarda yuruyemedigimiz icin evde aciyoruz yuruyus yapmis gibi oluyoruz normal yururyusten tek farki adim atip yerinde sayman ama eglenceli ☺Canlarım yaptığınız bu leslie nasıl bir şey?
Tatlim disarda yuruyemedigimiz icin evde aciyoruz yuruyus yapmis gibi oluyoruz normal yururyusten tek farki adim atip yerinde sayman ama eglenceli ☺
mesela 3 mil yapiyosan 4.8 km yurumus oluyosun 1 saatte tavsiye ederiim 😙😙
Aaa baya güzelmiş peki bana bunun linkini yazar mısın? Ben aslında spor salonuna gidiyorum ama gidemediğim günler evde yapabilirim :)
Bilmiyorum ki canim google'a leslie sansone 3 mil yazip oyle yapiyorum☺👣👣
Geldim geldim burdayim tatlim tesekkur ederim merak ettigin icin 💋Axiller arter ne yaptın bakalım yazmıyorsun iki gündür, bırakmak yok sakın sakın sakın çok kızarım
Evett gunu bu sekilde kacamaksiz tamamladim aferim bana 😋👻💃☺Sabah
1 yumurta sarisi , 100 gr light peynir
1 havuc , domates , salatalik
Ara
1 havuc ve 200 gr light yogurt
70 gr light kasar (yaklasik 120 kal )
1.5 yk Sut tozu(kahve kremasi olan degil)
Ogle
Cok az haslanmis brokoli ve karnibahar
Minicik parca yagda yumurta
Yarim yk biber salcasi 😃 arada yerim oyle
Aksam
1 kase yuvarlama kofteli yogurt corbasi
1 kase Brokoli karnibahar
Dukan helva ve 2 bardak zero
Pazar gunu tartiliyoruuum bakalim nasil gitmis oncaa kacamaga ragmen 🙈 ancak bir ay kacamak yok soz verdim kendime 👊💪 sinav zamanim 1 hafta tum gun evdeyim ben evde olunca cok yiyorum insallah su haftayi sag salim atlatirsam hatika olucak ☺💃💃 hersey guzel bir deniz 🌊 guzel bir vucudun ustunde bikini icin 👙
Evt sana kaçamak yapmak yasak 1 ay boyunca! Tabi doğum gününe fıstık gibi zayıf biri olarak değil de şişgo çirkin bir kız olarak girmek istemiyorsan
(Bence gazı iyi verdim)
Ovv 😵🙈 fena aldim gazi haklisin valla hele kilo alinca balon gibi sisen yanaklar yok muu ☹ en sevmedigim sey zaten kendimde basen ve yanaklar insallah dogum gunumr kadar azalacaklar ☺☺
Esram spor olarak ne yapiyosunn
Canım ben spor salonuna yazıldım onlar bana bir program yazdı onu yapıyorum... Önce 10 dk bisikletle ısınma var. Ardından minder hareketlerine geçiyoruz, işte mekik ile karın filan çalışıyorum bacak hareketleri, bel-kalça hareketleri, kol için hafif dumbellarla hareketler var. O yer hareketleri toplam yarım saat sürüyor. Onun ardından da 50 dakika kardiyo yapıyorum. 10 dakika bisiklet, 10 dakika eliptik ve 30 dakika koşu bandı. Toplam bir buçuk saat filan sürüyor sporum
merhabalar :)
ben de üniversite ögrencisiyim ve diyete baslamak istiyorum. Pazartesi baslicam insallah, almanyada yeni sömestirin basladigi vakit :)
24 yasima yeni girdim, boyum 1,65, kilom ...72kasim ve aralik aylarinda 10 kilo vermistim spor ve bol protein ile. Araya tatil girmeyeydi iyiydi,
evde cnm skldikca kendimi tatlilara verdim, yan gelip yattim falanburda yeni bi grup aciyim dedim ama arkadas daha yeni acmis,
kabul ederse ben de tecrübelerimi paylasmak isterim :) bildir bildir kilolara karsi yalniz savasinca motivasyon kayboluyor malesef.
benim ideal kilom 56, 2-3 aya kadar incelmek ve sıkı bir vucuda sahip olmak istiyorum artik biktim bu obur halimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?