- Konu Sahibi axillaryartery
-
bir de unutmadan... cnm cok tatli cekince badem sütü veya bir kac badem atistiriyordum,
öyle kimyasal zehirli abur cuburdan tiksinmeye bile baslarsiniz dogal besine alisinca
içmek için badem sütünü ilk defa duydum.
Alpro Almond Milk diye geciyor, harika bir sey :) bazen pamuga döküp yüzüme de sürüyorum yatmadan önce
2 ayda cok cokk guzel vermissin canim ve haklisin hareket sart o zaman bi plan yapalim birlikte yine hareket dans icersin? Her gun birbirimize mutlaka hesap soralim byapmayan ya ertesi gun az yicek yada daha fazla spor yapicak seklinde de cezalar koyalim olur mu ?aynen canim böyle bi durumda yaninda bir yoldas olmasinda fayda var :) sagol beni araniza aldiginiz icin.
simdi 10 kiloyu nasil verdigime gelince:
bi kere hareket ve spor cok önemli. ben otobüse binmek yerine okuldan veya isten eve dönünce yarim saat yol yürüyordum hizli hizli adimlarla.
aksamlari muhakkak odamda yorgunluktan ölüp bitene kadar cilginca dans ediyordum veya müzigi acip bol bol pilates hareketleri yapiyordum
kaslarimi kuvvetlendirmek icin!
cok fark ediyor inanin
seker, un veya tuz kullanmadim.. bunlar ya yag olarak yapisiyor size yada ödem yapiyor. günde iki üc dilim kepek ekmegi yedim,
yanina balik, tavuk (salami), hindi (salami), peynir, yogurt, yumurta, balik (bol bol ton baligi ve som baligi). ara sira mantarli, biberli,
türlü türlü salatalar hazirladim yedim.. canim tatli mi cekti? bi cay kasigi hakiki bal emdim yada bir mandalina, kivi falan yedim.
ayrica bol bol farkli cay cesitleri ve su ictim.
hedefime ulasinca da türkiyeye tatile ciktim ve 4 ay aradan sonra türkiyedekilerle karsilasinca incecik oldugumu belirttiler
malesef simardim ve tüm kilolari geri aldim -.- ama bu sefer öyle bir aptallik yapmicam, kararliyim
Canim az once halley ve 1 parca bitter goturdum 🙊🙈bir de unutmadan... cnm cok tatli cekince badem sütü veya bir kac badem atistiriyordum,
öyle kimyasal zehirli abur cuburdan tiksinmeye bile baslarsiniz dogal besine alisinca
Turkiyede var canim fakat 1 ltsi 10 tl diye duymustum 😯😯 cok pahali geldi bana 😞😞Türkiye'de var mı ki,ben hiç denk gelmedim. benim de makyaj temizlemek için badem sütüm var ama içemem
2 ayda cok cokk guzel vermissin canim ve haklisin hareket sart o zaman bi plan yapalim birlikte yine hareket dans icersin? Her gun birbirimize mutlaka hesap soralim byapmayan ya ertesi gun az yicek yada daha fazla spor yapicak seklinde de cezalar koyalim olur mu ?
Ahh o zayifladiktan sonra ki eski halini unutma ve yemeye sarma yok mubende zayifladim 6 kilo herkes inceciksin diyince 8 kilo ekledim ustune cok kotu cokk 😧😧
Canim az once halley ve 1 parca bitter goturdum 🙊🙈
Badem sutu keske burda ucuz ve kolay bulunabilen bisey olsaydi ya :/ haklisin kesinlikle bildigin zehir
Turkiyede var canim fakat 1 ltsi 10 tl diye duymustum 😯😯 cok pahali geldi bana 😞😞
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pahalıymış ama yine de denk gelirsem bir kere denemek isterim
Dukan krep ustune azcik yine dukan sos yaptim suanda goturuyorum😆😆Cenem dustu ayol sunu da suraya koyayim gerci becerikli degilim cekmede ama olsun :)
Sabah kahvaltim
1 kabak, yarim yk yulaf kepegi ,1 yumurta ile mucver
2 dilim peynir
1 Havuc , domates , salatalik
Ara
1 parca bitter
1 parca halley
Cok az cekirdek 😳😳
Aksam
Yarim porsiyon mantarli domatesli tavuk
Dukan krep(1.5 yk yulaf kepegi,1yumurta aki ve sut)
Dukan kakao soslu minik krepler
Cenem dustu ayol sunu da suraya koyayim gerci becerikli degilim cekmede ama olsun :)
Sabah kahvaltim
1 kabak, yarim yk yulaf kepegi ,1 yumurta ile mucver
2 dilim peynir
1 Havuc , domates , salatalik
Ara
1 parca bitter
1 parca halley
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anamm naptinokuyup halleyi burada görünce aklıma düştü gittim halley aldım,diyet aklıma düşmedi ama
Sagol canimm😊afiyet olsun cnm:)
yarin ben de aynen dukana baslicama ama ilk asamasi en zoru, umarim nefsime hakim olaburum :S
Anamm naptinay bi daha yapmicam ben kacamak sizi dr kotu etkiliyorum olmuyo boyle 😞 uzuldum bak simdi ..tamam bsk yarinnn hatta bu hafta hic kacamak yok bakalim bir haftada kac kilo vericezz
Sagol canimm😊
Aa okudun mu kitabi falan birbirimize destek olalim ve dukan kacamagi affetmiyor bi daha da kacamak yapmayalim
Ayy bende abarrtim bugun bayaaaEvet kitabini okudum hatta yemek kitabi bile mevcut bende ama iste hevesim pek yoktu.. offf bugün iyice abarttim,
neler yedigimi anlatmayayim en iyisi.... yarin rejime baslicam diye hadi son bir kes daha diyerekten 73 kiloya cikmisim
ama normal migdem hala dolu, bogazima kadar yemek yedim
neyse...
BU SEFER KESINLIKLE PES ETMICEZ!!
unutmadan sorayim, siz sigara iciyormusunuz?
Ya canim ne diyeti allah askina cok uzuldum ya ..ilaclarini falan aksatma sakin neyin var tam olarak ? Ogrenci olmanin zorlugu sanirsam hangi sehirdesininanmiyorum sana daha ilk günden böyle yapiyorsan isimiz var demektir -.- istersen gelecek ayin basina alalim???
bir daha aksatmak yok cnm, iradene sahip cik kacamaklardan uzak dur! cocuk degilsin artik, hedefleri olan güclü bir kadinsin sen!
ama dogruyu söylemek gerekirse ben de diyete baslayamadim. yalniz bugün caydan baska bisey almadim agzima atesim cikti yataktan kalkamiyorum((
bana bi sicak corba yapacak kimsem de yok bu sehirde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?