Üniversite ,10 kilo ve Yaz

bir de unutmadan... cnm cok tatli cekince badem sütü veya bir kac badem atistiriyordum,
öyle kimyasal zehirli abur cuburdan tiksinmeye bile baslarsiniz dogal besine alisinca

2 ayda cok cokk guzel vermissin canim ve haklisin hareket sart o zaman bi plan yapalim birlikte yine hareket dans icersin? Her gun birbirimize mutlaka hesap soralim byapmayan ya ertesi gun az yicek yada daha fazla spor yapicak seklinde de cezalar koyalim olur mu ?
Ahh o zayifladiktan sonra ki eski halini unutma ve yemeye sarma yok mu bende zayifladim 6 kilo herkes inceciksin diyince 8 kilo ekledim ustune cok kotu cokk 😧😧
bir de unutmadan... cnm cok tatli cekince badem sütü veya bir kac badem atistiriyordum,
öyle kimyasal zehirli abur cuburdan tiksinmeye bile baslarsiniz dogal besine alisinca
Canim az once halley ve 1 parca bitter goturdum 🙊🙈
Badem sutu keske burda ucuz ve kolay bulunabilen bisey olsaydi ya :/ haklisin kesinlikle bildigin zehir
Türkiye'de var mı ki,ben hiç denk gelmedim. benim de makyaj temizlemek için badem sütüm var ama içemem
Turkiyede var canim fakat 1 ltsi 10 tl diye duymustum 😯😯 cok pahali geldi bana 😞😞

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay bildirim yapmayi unuttum kizlar
Bu hafta hep kacamakti hemde oyleee boyle degil biliyosunuz ama tartildim

04 Nisan : 56.5
13 Nisan : 55.8
Fark : -700👏👏

Cenem dustu ayol sunu da suraya koyayim gerci becerikli degilim cekmede ama olsun :)

Sabah kahvaltim
1 kabak, yarim yk yulaf kepegi ,1 yumurta ile mucver
2 dilim peynir
1 Havuc , domates , salatalik

Ara
1 parca bitter
1 parca halley

Eklentiler

• $1397398154253.webp
    18 KB · Görüntüleme: 49

pahalıymış ama yine de denk gelirsem bir kere denemek isterim

Dukan krep ustune azcik yine dukan sos yaptim suanda goturuyorum😆😆

Son düzenleme:
ben de bir haftadır diyet günlüğüme yazıyorum ama sıkıldım yalnız yalnız bir de ilk haftam regl dönemime denk geldi şiştim fazla bile gösterdim bir ara tartıda moralim bozuldu

okuyup halleyi burada görünce aklıma düştü gittim halley aldım,diyet aklıma düşmedi ama

okuyup halleyi burada görünce aklıma düştü gittim halley aldım,diyet aklıma düşmedi ama
Anamm naptin ay bi daha yapmicam ben kacamak sizi dr kotu etkiliyorum olmuyo boyle 😞 uzuldum bak simdi ..tamam bsk yarinnn hatta bu hafta hic kacamak yok bakalim bir haftada kac kilo vericezz
afiyet olsun cnm:)

yarin ben de aynen dukana baslicama ama ilk asamasi en zoru, umarim nefsime hakim olaburum :S
Sagol canimm😊
Aa okudun mu kitabi falan birbirimize destek olalim ve dukan kacamagi affetmiyor bi daha da kacamak yapmayalim

Evet kitabini okudum hatta yemek kitabi bile mevcut bende ama iste hevesim pek yoktu.. offf bugün iyice abarttim,
neler yedigimi anlatmayayim en iyisi.... yarin rejime baslicam diye hadi son bir kes daha diyerekten 73 kiloya cikmisim
ama normal migdem hala dolu, bogazima kadar yemek yedim
neyse...

BU SEFER KESINLIKLE PES ETMICEZ!!

unutmadan sorayim, siz sigara iciyormusunuz?

Ayy bende abarrtim bugun bayaaa yarin BASLIYORUZ tamam mi hem sali gunu baslamis olcaz 😁😁
Aa onun kitabi nasil merak ettim :)
Hayiir canim hic sevmem de agzimi da vurmadim siz iciyor musunuz

inanmiyorum sana daha ilk günden böyle yapiyorsan isimiz var demektir -.- istersen gelecek ayin basina alalim???
bir daha aksatmak yok cnm, iradene sahip cik kacamaklardan uzak dur! cocuk degilsin artik, hedefleri olan güclü bir kadinsin sen!

ama dogruyu söylemek gerekirse ben de diyete baslayamadim. yalniz bugün caydan baska bisey almadim agzima atesim cikti yataktan kalkamiyorum ((
bana bi sicak corba yapacak kimsem de yok bu sehirde..

Ya canim ne diyeti allah askina cok uzuldum ya ..ilaclarini falan aksatma sakin neyin var tam olarak ? Ogrenci olmanin zorlugu sanirsam hangi sehirdesin diyeti bosver ve bol bol meyve ye yememezlik yapma sakin zorla kendini dusme gucten

Ben yarin baslicam canim cokk haklisin ve beni boyle teselli etmen cok hosuma gitti :) tesekkur ederim ben yarin atak ile basliyorum ama sende kendine simdilik dikkat et iyilesince basla olur mu

Haklisin cnm sagol. Doktora gittim bugün iki hafta konusmicaksin, bagirmicaksin, sarki söylemiceksin dedi. Sesim cikmiyo zaten, perisan haldeyim ama haftaya düzelir umarim. Ögretmenim, cocuklarin bu hafta pastalya bayrami tatili var ama haftaya nasil ders vericem onu düsünüyorum..

Bugün dügün davetiyesi aldim 21.6. ya kadar bu kilolar gidicek! dukan amcaya sonsuz güveniyorum, tabi kolay olmicak 9 hafta boyunca muhtemelen sifir morelli, sinirli ve yorgun bir sekilde savasicam kilolara karsi.. kadin olmak zor is

Sizler naptiniz, nasil gidiyor? :129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…