aslında tam olarak dert sayılmaz benim kisi . kafa karışıklığı diyelim.şöyle ki . Üniversite düzeyinde örgün eğitime benim dışımda sebeplerden ötürü devam edemdim. Lise mezunu olarak başladığım meslek hayatıma açık öğretim fakültesi iktisat bölümünü bitrererk üniversite mezunu olarak devam ediyorum.Ama içimdeki üniversite aşkını durduramıyorum. İstanbul Üniversitesinin sosyoloji bölümüne sınavsız öğrenci aldığını duydum. sadece finallere kampüste katılmanız gerekiyorumuş. ayrıca açık öğretim fakültesinde de böyle bir imkan var. ama bitireceğim ikinci üniversite bana akademik açıdan hiç bir fayda sağlamayacak. sadece kendimi tatmin etmiş olmak için okuyacağım. Sosyolojide ki ısrarımın sebebi ise, toplum bilmine olanmerakım. bana kişisel gelişimim açıdan fayda sağlayacağını düşünüyorum. etrafımdaki herkes madem faydası olmayacak ne diye okuyacaksın diyor. içimde kalan Üniverste ukdesini anlatamıyorum kimseye .çılgınlık biliyorum ama içimdeki bu ateş sönene kadar tüm bölümleri okumak istiyorum. işin kötü yanı eşimde herkes gibi düşünüyor. ayrıca masraflı olur diyor. maddi durumumz iyi sayılır .ev araba var. ama banada araba almak istiyoruz. onun için para biriktiryorum. eşimin en sevmediğim huyu ise para biriktirmeye başlayınca deli gibi olur . yemez içmez biriktirir. hali ile benim okul masraf kapısı oluyor. çok kararsız kaldım. içimdeki ses ısrarla oku diyor. ama makul bir ısrar mı bu bilemiyorum. sizlerin fikrine, açıkta kalan taşları fikirlerinizle yerine oturtmaya ihtiyacım var. bi yorumda bulunun bakalım. ankete tıklmaıyda unutmayın