- 14 Aralık 2013
- 8.314
- 6.281
- 448
- Konu Sahibi vargasabreu
-
Hayalim ozel sektorde bir alan. Atama falan olmayacak. Turizm epey genis bir sektor ama benim zerre tecrubem yok.Nedir o hayal
Bitirince ne olacak atama mi özel sektör mü
Formasyon alıp da 1000 mezun a 10 kadro açacaklarsa da çok anlamı yok gibi
Bir de turizm garip bir sektör kuzenim Boğaziçi turizm işletmeciliği mezun eşi de ve tamamen farklı alanlarda çalışıyorlar
Yani çalışmadan ne olabileceğini de bilemezsin
Bu da maddi acidan zorlayacak beni biraz.Yaşınız daha genç. Hem formasyon alıp bittikten sonra 2. Üniv ye başlayabilirsiniz. Atamalar malesef çok az
Liseden sozel cikisliyim. Mat2 hic gormedim. Ama turizme esit agirlik puaniyla geldim. Simdi alese girsem esit agirlik cozmem gerekiyor. Sozel1, mat1, mat2 seklinde. Sozel bir bolumde yuksek lisans yapabiliyor muyum?herkes okuduğu bölümle ilgili iş yapmıyor
ben olsam diplomamı alırdım başka alana yönelirdim başka alanda iş arardım elbet bulrusun
şimdilerde diploma değil okuduğun bölüm değil kendini ne derece geliştirdiğin önem taşıyor örneğin yabancı dil vs.
yüksek lisansını başka bi alanda yapabilirsin mesela
mezun olduğun bölümlere göre girebilirsin yüksek lisansa. onu da g ireceğin üniversite belirliyor.Liseden sozel cikisliyim. Mat2 hic gormedim. Ama turizme esit agirlik puaniyla geldim. Simdi alese girsem esit agirlik cozmem gerekiyor. Sozel1, mat1, mat2 seklinde. Sozel bir bolumde yuksek lisans yapabiliyor muyum?
Radyo tv programciligi okumak istiyorum.Şu hayalini bir söyle
Zira burada binlerce özel sektör çalışanıyız
Bakalım gerçek hayat hayallerindeki gibi mi o sektörde
Tesekkurler, bir inceleyeyim.mezun olduğun bölümlere göre girebilirsin yüksek lisansa. onu da g ireceğin üniversite belirliyor.
üniversitelerin sitelerinden takip edebilirsin
Radyo tv programciligi okumak istiyorum.
Bu bolum lisede de hayalimdi. Turizme gelirken de oyleydi. Ancak turizme yerlestim ve o sene tekrar hazirlanma olasiligim yoktu. Karambole geldim acikcasi ama pisman oldum.Ya bu bölümün de son aylarında aslında mezunu olmak istediğiniz bölümün bu olmadığını fark ederseniz ne olacak?
Tesekkur ederim. :) siz hayallerinizin pesinden mi gitmistiniz?2 yıl önce seninle aynı durumu yaşamış biri olarak söylüyorum adımlarını hayallerini gerçekleştirmek için at zira en iyi ihtimalle formasyon alıp atansan dahi sevmediğin bi alanın öğretmenliğide seni mutlu etmeyecek...
Aile çevre herkez formasyon almamdan yanaydı..Benimle aynı durumda olan arkadaşlarımın neredeyse hepsi aldılar şuan içlerinden sadece bir tanesi öğretmenliğe devam etmekte..Ben yüksek lisansı seçtim hayallerimin peşinden gittimTesekkur ederim. :) siz hayallerinizin pesinden mi gitmistiniz?
Hayatin gerceklerine hosgeldin oncelikle.Hayalim ozel sektorde bir alan. Atama falan olmayacak. Turizm epey genis bir sektor ama benim zerre tecrubem yok.
Turizm isletmeciligi ogretmenligi atamasi asiri dusuk hani bir matematik, turkce, ingilizce degil nihayetinde. Kafam cok karisik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?