ZehranurHifa
🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 12 Ağustos 2015
- 2.164
- 8.703
- 158
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Merhaba canım ben üniversite hastanesine gidiyorum Ayrıntılı ultrasonu da orda yaptırdım ücret almadılar doktorum yönlendirdi... Direk nasıl alırsın bilemiyorum ama ücretsiz...Iyi akşamlar kızlar. Bu sorunun cevabını bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Biri ücretsiz diyor, biri ücretli diyor kafam allak bullak.
Çok teşekkür ederim canim benim. sanırım sabah erkenden gidip sıra almalıyımMerhaba canım ben üniversite hastanesine gidiyorum Ayrıntılı ultrasonu da orda yaptırdım ücret almadılar doktorum yönlendirdi... Direk nasıl alırsın bilemiyorum ama ücretsiz...
bebeğini gördün mü ayrıntılı ultrasonda? tatlı suratını falan? :)Merhaba canım ben üniversite hastanesine gidiyorum Ayrıntılı ultrasonu da orda yaptırdım ücret almadılar doktorum yönlendirdi... Direk nasıl alırsın bilemiyorum ama ücretsiz...
Zamanında eğitim araştırma hastanesi nde yaptirmistim perinatolog ta ucretsizdi. Dışarıda bir dr un muayenehanesine gitmiştim orada da 400 tl ydiBende merak ediyorum devlette var mı?
Ozelde ucretler ne kadar?
Universite hastanelerinde ucretli mi degil mi?
Bekleyim şuracıkta.
Faiş bi fiyat söz konusu bahsettiğiniz yerde.Zamanında eğitim araştırma hastanesi nde yaptirmistim perinatolog ta ucretsizdi. Dışarıda bir dr un muayenehanesine gitmiştim orada da 400 tl ydi
Benim henüz cok var ama yinede simdiden araştırmak istiyorum o zamana kadar bilincli olabilmek için. Doktorumun özel muaynehanesi var önceliği ucretsiz yerlere veriyor tahlillerde bunda da bir yönlendirmesi olur eminim ama insan merakli heyecanlı simdiden başlıyor didiklemeyeZamanında eğitim araştırma hastanesi nde yaptirmistim perinatolog ta ucretsizdi. Dışarıda bir dr un muayenehanesine gitmiştim orada da 400 tl ydi
Bu yaz yaptirmistim. Artmış bile olabilir. Benim alanında en iyisinin fikrine ihtiyacım vardı.Faiş bi fiyat söz konusu bahsettiğiniz yerde.
Benim gebeliğim maalesef sorunluydu o yüzden yaşadığım şehrin alanında en iyi dr una gitmem gerektiğini düşündüm. Nitekim dr un her söylediği her olumsuz durum birçok dr tarafından da onaylandı. O sebeple ayrıntılı ultrasonun en iyiler tarafından titizlikle yapılması gerektiğine inanırım. Randevu almak için sekreteriyle görüştüm ve 15 gün sonrasına ancak gün bulabilmiştim. O yüzden bu konuda erken davranmak ve önceden bir plan doğrultusunda hareket etmek onemliBenim henüz cok var ama yinede simdiden araştırmak istiyorum o zamana kadar bilincli olabilmek için. Doktorumun özel muaynehanesi var önceliği ucretsiz yerlere veriyor tahlillerde bunda da bir yönlendirmesi olur eminim ama insan merakli heyecanlı simdiden başlıyor didiklemeye
Randevu alırken nasıl bir yol izlediniz peki.
Cok gecmis olsun cok üzüldüm sizin icin.Benim gebeliğim maalesef sorunluydu o yüzden yaşadığım şehrin alanında en iyi dr una gitmem gerektiğini düşündüm. Nitekim dr un her söylediği her olumsuz durum birçok dr tarafından da onaylandı. O sebeple ayrıntılı ultrasonun en iyiler tarafından titizlikle yapılması gerektiğine inanırım. Randevu almak için sekreteriyle görüştüm ve 15 gün sonrasına ancak gün bulabilmiştim. O yüzden bu konuda erken davranmak ve önceden bir plan doğrultusunda hareket etmek onemli
Devlet hastanesi olayına çok hakim değilim ama kadın doğum dr unuzun perinatoloji ya da radyoloji bolumune sevk etmesi gerekiyor diye tahmin ediyorum.Cok gecmis olsun cok üzüldüm sizin icin.
Peki universite hastanesinde nasil oluyor randevu?
Üniversite hastanesinde randevu bulursan daha iyi olur ücretsiz. Özelde bu civarda maalesefFaiş bi fiyat söz konusu bahsettiğiniz yerde.
Bir sonra ki randevumda konusayim ben doktorumla en iyisi, ozelleri de araştırayım mutlaka. Eşim gözümde para yok yeter ki hayırlı sağlıklı olsun herşey başka birsey düşünmüyorum demişti.Devlet hastanesi olayına çok hakim değilim ama kadın doğum dr unuzun perinatoloji ya da radyoloji bolumune sevk etmesi gerekiyor diye tahmin ediyorum.
Açıkçası hiç bişey göremiyorsunbebeğini gördün mü ayrıntılı ultrasonda? tatlı suratını falan? :)
yarın sabah erkenden gitsem sıra alabilirim heralde değil mi? çünkü en trışka hastaneler bile sıra veriyor gidinceAçıkçası hiç bişey göremiyorsunçünkü ekranı bile göremiyorsun... Yanındaki asistana anlatıyor ne anlarsan çünkü ne dediğini bile anlamıyorsun... Sadece bi sıkıntı var mı dedim yok dedi... Asistan 10 gün sonra doktordan randevunu al o sistemden götür dedi o kadar canım
Canım o şekilde nasıl olur bilmiyorum Doktorum yönlendirdi gittim 2 ya da 3 hafta sonrasına gün vermişti bana...yarın sabah erkenden gitsem sıra alabilirim heralde değil mi? çünkü en trışka hastaneler bile sıra veriyor gidince
Üniv. Hastanelerinde ücretsiz ben doktoruma sordum o da zamanı gelince biz sizi detaylı ultrason için yonlendiricez dedi . Eğer muayene olacağınız kişi öğretim görevlisi ise o zaman ücrete tabi . bunlar benim bildiklerim şuan 8+4 haftalığız o vakit gelince yazarım yine buraya tabi sizin kaçıncı haftada olduğunuzu bilmiyodum eğer siz daha erken öğrenirsiniz paylaşın lütfenIyi akşamlar kızlar. Bu sorunun cevabını bilen varsa yanıtlarsa çok sevinirim. Biri ücretsiz diyor, biri ücretli diyor kafam allak bullak.
paylaşırım tabii ki canım. yarın sabah gideceğim Allah izin verirse. insaAllah bi aksilik olmaz boşuna gitmiş olmamÜniv. Hastanelerinde ücretsiz ben doktoruma sordum o da zamanı gelince biz sizi detaylı ultrason için yonlendiricez dedi . Eğer muayene olacağınız kişi öğretim görevlisi ise o zaman ücrete tabi . bunlar benim bildiklerim şuan 8+4 haftalığız o vakit gelince yazarım yine buraya tabi sizin kaçıncı haftada olduğunuzu bilmiyodum eğer siz daha erken öğrenirsiniz paylaşın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?