- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
- Konu Sahibi anabelmontero
-
sen = benHep biran once üniversiteli olsam, sabah aksam arkadaslarla kop kop yapsam, dersleri kirsam, hocalarin abidik gubidik sorularina antin kuntin cevaplar versem diye hayal etmistim. Hayaldi hayal kaldi
Kizlar nefret ediyorum okuldan, okuldakilerden, derslerden yaaaaaaa sırf sıkıntidan pakistanli amerikali ne bulursam yürüyorum
Dersler cok agir, devamsizlik yapamiyorum, surekli bol ugrasli ödevler veriyolar, KOCA OKULDA HIC YAKISIKLI/ILGIMI CEKEN BIRI YOK!! (Amerikaliyla pakistanli yoklukta gidecek tipler)
Okadar mutsuzumki okulda hocalarin bile dikkatini cekmiski bi hocama dert oldu hatta bi arkadasima sormus neyi var falan diye. Kendime yakin buldugum bende ayni kafadan fingirdoş biseyde bulamadimhem sapim hem kankisizim
Cok bunaldiiiiiim agliycam artık o derece
Paylasmak istedim sizle, ben herseyimi paylasirim boyle cikolatami bile
Var mi benden baska üniversite hayati igrenc gecen, yok mu bi çözümü
Ay bide ailemle ayni sehirde ayni evde yasiyorum , okulum sehir merkezine de uzak ev-okul memur hayati ustune de ailesel sıkıntılarimizida kattik mi oooooh super tadindan yenmez, resmen kendimi kapatilan avmnin tuvaletine kitlenmis gibi hissediyorum
kitap okuyan, farklı filmlerden haberi olan biri yok diye yakınırdık biz.
devir değişmiş hakkaten, yakışıklı olup olmamasına bağlanmış olay.
yeni nesil bizlere göre çok çok iyi bakıyor kendine halbuki.
Ailenin yanında olmak da ayrı sıkıntı dmı
Insanlar ne garip, yok erkek acligiymis yok sacmalikmis... Sanki hayat tek yonlu, illa gelecege odaklanmak lazim. Tabii ki gelecegimizi kuracagiz ama en guzel yillarimizdayiz, bugunleri de elimizden geldigince yasayacagiz en guzel sekilde. Biraz eglenceli disa donuk bir kadın görünce erkak meraklısı aklı baska yerde falan diye yaftalayanları takma ilk once, gencligimizi emerler. Ama zaten takmıyorsun gordugum kadarıyla.Benim de ilk senem, ustelik ailemden uzaktayım. Daha yeni baslıyoruz her sey guzel olacak merak etme, benim icin Pakistanlıdan bir makas al
Ay ayneen, bide tam made in turkey yapimi aile oldugumuz icin herseyime karisabiliyolar sinir oluyorum, yeter üniversiteliyim ben !! Triplerine girince kapıdan terligi goruyorumAilenin yanında olmak da ayrı sıkıntı dmı
ortak zevkler tanıştırır insanları. kitap okumayı seviyorsan kütüphanede tanışırsın. spor yapıyorsan orda. film izliyorsan sinema kulübünde. öyle tipine göre olmaz ki, hem muhabbet edecek bir konu olur böylece.Ilk bakista gordugum birinin okudugu kitap sayisini, zikrini, fikrini kestiremiyorum oyuzden evet direk tipine bakiyorum
Çoriii Valla ben dönmek isteyebilirim üniversite yıllarıma.Değişelim mi?
Ayy evet valla sen = benAy ayneen, bide tam made in turkey yapimi aile oldugumuz icin herseyime karisabiliyolar sinir oluyorum, yeter üniversiteliyim ben !! Triplerine girince kapıdan terligi goruyorum
ortak zevkler tanıştırır insanları. kitap okumayı seviyorsan kütüphanede tanışırsın. spor yapıyorsan orda. film izliyorsan sinema kulübünde. öyle tipine göre olmaz ki, hem muhabbet edecek bir konu olur böylece.
ya da bizim zamanımızda öyleydi
Ayy evet valla sen = ben
Ayy evet valla sen = benAy ayneen, bide tam made in turkey yapimi aile oldugumuz icin herseyime karisabiliyolar sinir oluyorum, yeter üniversiteliyim ben !! Triplerine girince kapıdan terligi goruyorum
Ayy evet 5 de çıkarım dersten 6 da ararlar nerdesin!Turkiyede universiteli olmak zor, hala terlik sistemi uygulaniyo
Sırhangi üniversite çok merak ettim
Ozgurluge kavusunca kendimi cok merak ediyorum, kisitlamasiz bir hayat.... düşünseneAyy evet 5 de çıkarım dersten 6 da ararlar nerdesin!
Bünye alışık değil ya bız yine koşa koşa eve gıderızOzgurluge kavusunca kendimi cok merak ediyorum, kisitlamasiz bir hayat.... düşünsene
Burdaki yorumlarin bikacina baktimda yok orasi eglenme yeri degil gelecek ders bisiyler bisiyler yazmislarda bazi seyleri kendimize gore eglenceli hale getirebiliriz illa tek seye odaklanmak gerekmez herzaman firsat buldukca eglenilir senide anliyorum onlari takma bu yaslarin bu donemlerin geri gelmicek gelecegini kurarken geriye eglenceli komik anarken gulumseyecegin seyler olsun takibi unv hayatindan umarim elde edeceksindir :)Evet ben istiyorumki zevzek zevzek hareketler yapalim, cocuklasalim, dedikodu yapalim azicikicim disim kariyer oldu cok bunaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?