- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Özel hayatında olsun, derlerini de götür.İkisini dengele.
Bazı insanlar dengeleri bilemezler, sevgilisini hayatının merkezine koyar dersler kalır. Sonra o sevgili mezun olur gider sen uzatmalara kalırsın.
Yalniz degilmisiz kiz baya varmis bizim gibiler
bir kaç tane olan kullanma klavuzlarına dikkat bariBenimde suan dersler ve sıkılma bunalma saatlerim var baska da bisey yok, ne arkadas ne boyfriend
Ama sevgilim olsa bende o gruba girer miyim bilmiyorum daha once hic olmadi, insallah kullanma klavuzu verirler yaninda
Kampüsteki en yakışıklı çocuklar iletişim-sinema tv. gibi yükü az kafası rahat fakültelerde bulunur. Tecrübeyle sabitBenimde suan dersler ve sıkılma bunalma saatlerim var baska da bisey yok, ne arkadas ne boyfriend
Ama sevgilim olsa bende o gruba girer miyim bilmiyorum daha once hic olmadi, insallah kullanma klavuzu verirler yaninda
Sırhangi ünivdesin canım
nedense konunuz,kullandığınız kelimeler,tarzınız çok itici geldi.Neyse...her şey gönlünüze göre olur umarım
Ayni beni anlatmissiniz.Hicbirsey hayal ettigim gibi olmadi.
senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım az cok. o dönemde cok takardım -belki de haklıydım takmakla- ama elime ne geçmişti hiçbir şey. canım bence önemli olan şu anda senin için bir arkadaş edinmek erkekten de elzem olan. cünkü kız arkadaşların olmazsa erkekle cok sorun yaşarsın neden mi cünkü ona cok düşersin bu da erkeği bunaltır
Kampüsteki en yakışıklı çocuklar iletişim-sinema tv. gibi yükü az kafası rahat fakültelerde bulunur. Tecrübeyle sabitsen oralarda bi dolaş bence
O kısımdan biri benimAy baya coguz biz , e ozaman bu surekli hava atan memnun olan kisimlar nerde
Bikac tane olanlarinkini okumaya usenirim zaten, turkceleri okumuyorum zaten ingilizce hintce falan ariyorum international takiliyorum hihibir kaç tane olan kullanma klavuzlarına dikkat bari
O kısımdan biri benimama mutsuzum dediniz simdi araya damlamıyım dedim
benimki lanetti.bir tane balık bile tutamadan bitti.o değil de profilindeki hatunun adını söylemen lazım.niye sürekli unutuyorum ben bu kadının adını ya
Otobüste boş koltuk görüp sevindiğin anda teyzenin birinin seni sollayıp koltuğu kapması gibi mi yaniSimdi sen okulda cikan mantiya sevinirken icinde kiyma olmadigini farketmek gibi oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?