Universite Hayati Oleeey!!!

Özel hayatında olsun, derlerini de götür.İkisini dengele.
Bazı insanlar dengeleri bilemezler, sevgilisini hayatının merkezine koyar dersler kalır. Sonra o sevgili mezun olur gider sen uzatmalara kalırsın.

Özel hayatında olsun, derlerini de götür.İkisini dengele.
Bazı insanlar dengeleri bilemezler, sevgilisini hayatının merkezine koyar dersler kalır. Sonra o sevgili mezun olur gider sen uzatmalara kalırsın.

Benimde suan dersler ve sıkılma bunalma saatlerim var baska da bisey yok, ne arkadas ne boyfriend
Ama sevgilim olsa bende o gruba girer miyim bilmiyorum daha once hic olmadi, insallah kullanma klavuzu verirler yaninda

benimki lanetti.bir tane balık bile tutamadan bitti.o değil de profilindeki hatunun adını söylemen lazım.niye sürekli unutuyorum ben bu kadının adını ya

Benimde suan dersler ve sıkılma bunalma saatlerim var baska da bisey yok, ne arkadas ne boyfriend
Ama sevgilim olsa bende o gruba girer miyim bilmiyorum daha once hic olmadi, insallah kullanma klavuzu verirler yaninda
bir kaç tane olan kullanma klavuzlarına dikkat bari

Kampüsteki en yakışıklı çocuklar iletişim-sinema tv. gibi yükü az kafası rahat fakültelerde bulunur. Tecrübeyle sabit sen oralarda bi dolaş bence

senin yaşadıklarına benzer şeyler yaşadım az cok. o dönemde cok takardım -belki de haklıydım takmakla- ama elime ne geçmişti hiçbir şey. canım bence önemli olan şu anda senin için bir arkadaş edinmek erkekten de elzem olan. cünkü kız arkadaşların olmazsa erkekle cok sorun yaşarsın neden mi cünkü ona cok düşersin bu da erkeği bunaltır

nedense konunuz,kullandığınız kelimeler,tarzınız çok itici geldi.Neyse...her şey gönlünüze göre olur umarım

Evet kesinlikle, o erkek dediğim kisimlar isin mizahi zaten yoksa kendime uygun bi arkadas bulmayi cok cok daha fazla istiyorum :)
Ama koca universitede anlasabilecegim kimse bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…