- 25 Eylül 2012
- 1.180
- 184
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Canim eğer eminsen sevmediğine istemediğine bi yolunu bul yoksa benim gibi pişman olursun o okul bitmez de bitmez.Evet daha baslardayim ben, dusunuyorum degistirmeyi ama cesareti gectim dersler okadar agirki ortalamam yetmiycek büyük ihtimal
Amerikalı ile Pakistanlıya yürümek ne demek ya ,inşallah fen edebiyat fakültesinde okumuyorsundurbu ara herkes bir yaren herkes bir Carlos mübarek
Canim eğer eminsen sevmediğine istemediğine bi yolunu bul yoksa benim gibi pişman olursun o okul bitmez de bitmez.
Sinavlara tekrar hazirlanma ihtimalin yok mu peki?
Ayy meraba kızlarrr muhabbet çok hoşuma gitti
Bende sizdenimm okulumdan nefret ediyorum ortam yok arkadaşlık yok bişey yok
Hos geldin aramiza Barneeey
Canim sen dusunmuyomusun okulu degistirmeyi, senindemi yok hic ortamın
O zaman insallah isinirsin:) derslerini yüksek tutarsan hem okula baglanirsin hem degistirmek istediğinde daha rahat olursun.Belki isinirim severim diye bekliyorum, eger duzelmezse ne yapip edip gidicem dayanamam yani, yeniden hazirlanma sansimda yok o sinav stresi yuzunden vucudumda yaralar cikardim ben okadar buyuk bi strese gelemiyorum
Yok maalesef canım değiştirmeyi çok düşündüm ama cesaret edemedim bende
Zaten 3. sınıfım bu sene geçti benden artık okuduğum şehirinde tabi etkisi var soguk pek aktivite yok
"Üniversite Hayatı Oleeey" yazınca ben de gittiniz beğendiniz sandım,şaşırmıştım bir öğrenci gider gitmez üni.hayatını sevmiş diye
Ay keskeeee super olurduO zaman insallah isinirsin:) derslerini yüksek tutarsan hem okula baglanirsin hem degistirmek istediğinde daha rahat olursun.
Uff bu okulu sevmeyenler olarak ayni okulda olsaydık keske beraber dert yanardik okulda bulusup
Evlenince gecer
Sanırım ben de buraya aitim
üniversitede çok sayıda fingirdoş arkadaş edinmek hiç iyi değil. sonra üst sınıflara geçince alttaki derslerle uğraşmaktan o fingirdoşları gözün bile görmüyor. gözlemlerim bunlar benim.
son olarak da üniversite eğlence yeri değildir diyerek mesajımı vermek istiyorum
işin şakası da gerçeği de bu bence. eğlencenin dozu ister istemez bir yerden sonra kaşınca sonradan toplamak zor olur. ben yaşamadım gördüm sadece.
hem 30 a yaklaşmış bir ablandan da başka bir tavsiye beklemezsin heralde
üniversitede çok sayıda fingirdoş arkadaş edinmek hiç iyi değil. sonra üst sınıflara geçince alttaki derslerle uğraşmaktan o fingirdoşları gözün bile görmüyor. gözlemlerim bunlar benim.
son olarak da üniversite eğlence yeri değildir diyerek mesajımı vermek istiyorum
işin şakası da gerçeği de bu bence. eğlencenin dozu ister istemez bir yerden sonra kaşınca sonradan toplamak zor olur. ben yaşamadım gördüm sadece.
hem 30 a yaklaşmış bir ablandan da başka bir tavsiye beklemezsin heralde
Vallahi ben artık gidiyorum bu ünivesite hayatından, senin sorunlarını (erkekler dışında, çünkü sevgilim vardı hep) 4 yıldır yaşıyorum. Burada arkadaşım yok çünkü olanlardan hiçbir hayır görmedim bende yalnızlığa mahkum ettim kendimi.Tarih okuyorum zorluğundan bahsetmiyorum artık beynimi hissetmiyorum diyebilirim. Üniversiteye kopkop hayaliyle gelip hayallerini yaşayan görmedim ben zaten hiç. Hele üniversitede kızlar teklif ediyormuş diye gelen erkeklerin dramını anlatmıyorum bile Zaten ailenle aynı evde olmazdı o işler takma çok kafana Neyse en iyisi ders çalışmaya devam oh ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?