Universite Hayati Oleeey!!!

Ay nasil edindinki, selam arkadas olup vur patlasin cal oynasin yapalim mi mi dedin ne dedin ne dedin
yok öyle demedim
kampüste tanıştık kaynaştık , sonra evlerde partiler sazlı sözlü eğlenceler , bol taş çalmalı okeyler
yani zaman geçsin mutlaka kaynaşacak birileri çıkar
derslerini ihmal etme bu arada , hem eğlen hem çalış bizim gibi

Tanrım okul hayatı benim gibi olan tek ben değilmişim (bazı farklar haricinde) ben artık dersleri takip etmek dışında okulla alakamı kestim kurslarda kendi halimde takılıyorum. Zamanın varsa sen de kursları deneyebilirsin okuldakinden daha fazla ilgi çekici çapkınlığa uygun oğlan bulma şansın da var.

Biri universite hayati igrenc biri mi dedi?

Ders yapmaktan sirtim agriyor su an ve hoca haftaya kendi kafasina gore sinavimsi bisey koymus ve bunun donem sonunda olmasi gerekiyordu bizim de elimizde hicbisey yok dolayisiyla. Hosgeldin FF

Okulum resmen biri "bu daga bi okul yapalim ogrencilerin yollarda cani ciksin soguktan g.tleri donsun" demis de yapilmis.

Okulda resmen icimize cektigimiz hava icin para alacaklar yakinda

Arkadas ortami ayri sorun, onu anlatsam basli basina bi konu olur o derece. Arkadasim yok gibi bir sey.

Filmlerdeki gibi bir uni hayati istiyorsan derslere girmeyi birakacaksin, her gun farkli mekanda ortam yapacaksin. He bir de bunlar butun dersleri geciyor ya tam sinir krizi gecirmelik

beklentilerinizi bu kadar yüksek tutmasaydınız böyle depresyona girmezdiniz. :) hele biraz zaman geçsin sizde kaynaşırsınız sınıfça :)

Tamda onu soyliycemtim, tamam iyi guzel ders çalışalım kariyer yapalim ama geride guzel anilarimda olsun istiyorum
Istediklerini desinler bazilarinin işi bu, elleriyle ignelerle dolaşıyolar
Umarim ya cok tesekkurler

beklentilerinizi bu kadar yüksek tutmasaydınız böyle depresyona girmezdiniz. :) hele biraz zaman geçsin sizde kaynaşırsınız sınıfça :)
Oyle valla cok yuksek tuttum beklentimi, hata yaptim. Ama napiyim kitaplardan, filmlerden gördüklerim yuzunden oldu hep

Burda bana kizanlar var bide universite eglenme yerimi diye, tabiki degil ama boyle lanet lanet sıkıcı sıkıcı gecince insana calisma istediği de bırakmıyo, zaten deraler agir azicik nefes almak eglenmek bizimde hakkimiz... insallah ikimizinkide duzelir...

Ay iste istedigim ortam kiskandim suan
Bende calisma ve bunalma saatleri var eglenme yok insallah bulurum bende boyle bi ortami

Hihihi buarada erkek yapsa capkin oluyo kiz yapinca "erkek kitligi" , haydi oyle olsun bakalim
Seninki duzelmedi mi hic, kuluple tanismalarla filan bulamadinmi kendine gore birilerni boyle unv hayatimi gecer ya napicaz

Ay resmen ayni okuldayiz Jamiryo, benim durumumu okulumu tarif ettin suan
Hayir madem dagin basina okul yapiyosunuz bare eglendirin su cocuklari, mutlu olsunlar yahu. Bizimde her hafta sozlumuz var siz ne bicim insansiniz diyip kapiyi bacayi kirasim geliyo
Cogu arkadasim cok rahat, bi ben boyle öğrenci memurlugu yapiyorum

Hepsi bu gençlik filmleri, kitaplari yuzunden oldu, beklentimiz yukseldi simdide hayal kirikligi yasiyoruz
Evet farkli beklemistim bende. Okula ders disinda gitmiyorum, ders disinda bulunmuyorum hiç. Arkadas desen bi tane bile samimi kiz arkadasim yok. Yakin arkadaşlarım hep erkek ama bi yere kadar yakın oluyo oda. Bölümümü severek isteyerek yazmama rağmen sevmiyorum.

Yok mudur bi çözümü acaba ya?

Yine varmis arkadasin erkek merkek, bende oda yok mecburiyetten 1 2 kişiyle takiliyorum ama eglenmiyorum

Ben okulumu degistirmeyi dusundum ama simdi kas yaparken goz cikaririm diye korkmuyo degilim

Ben
Okula git derse gir 10 saat yol cek trafikte geri dön.
Ne bir klube kaydolabildim ne istedigim secmeli dersleri alabildim.
Hocalarin lise gibi her gun katilim almasi da beni benden aliyor

Yine varmis arkadasin erkek merkek, bende oda yok mecburiyetten 1 2 kişiyle takiliyorum ama eglenmiyorum

Ben okulumu degistirmeyi dusundum ama simdi kas yaparken goz cikaririm diye korkmuyo degilim
Birakmayi, değiştirmeyi cok düşündüm bende ama seneler sonra dank etti cesaret edemedim. Simdi son senem disimi sikmam gerekecek biraz daha.

Sen kaçıncı sinifsin? Eğer daha baslarindaysan bende hic cekme bul bi yolunu git baska bi yere. Duzelir diyosun duzelmiyo çünkü

Evet daha baslardayim ben, dusunuyorum degistirmeyi ama cesareti gectim dersler okadar agirki ortalamam yetmiycek büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…