Üniversite hazırlık ve sevgili siz ne yapardınız??

believeandimagine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2013
3
0
6
35
İstanbul
Lise son sınıftayım iyi de bir lisede okuyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum hiç beklemediğim anda karşıma birisi çıktı. O üniversitede şu an ve çok seviyorum ama derslerimi etkiliyor gibi de geliyor yani 5 saat çalışcaksam 4 saat 3 buçuk saat çalışıyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız çok aşığım o da bana aşık biliyorum :(

direkt soruna cevap veriyorum. tekmeyi basardım.
bukadar net. ya ben öss ye hazırlanırken banyo saatimden bile kısardım daha fazla çalışayım diye.
keşke hiç banyo yapmasaymışım :52::52:

Lise son sınıftayım iyi de bir lisede okuyorum. Üniversiteye hazırlanıyorum hiç beklemediğim anda karşıma birisi çıktı. O üniversitede şu an ve çok seviyorum ama derslerimi etkiliyor gibi de geliyor yani 5 saat çalışcaksam 4 saat 3 buçuk saat çalışıyorum. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız çok aşığım o da bana aşık biliyorum :(

Derslerinizle daha az ilgilenmenin sonucu size pişmanlık olarak geri dönücek emin olun yıllar önce bu hatayı yapmış biri olarak sonra isteklerime ulaşabilmek için kendimi çok zorladım. Her şey zamanında güzel şu an dersleriniz ön planda olmalı sevgiliniz değil bunun bilincinde olun ve daha az zaman ayırın.

Son düzenleme:
bu yasta bu bılıncte olmanız cok güzel... bence durumunuzu acıklayın unıde oldugu ıcın ona hava hos gezer tozar gece gezer gunduz uyur ama senın duzenlı dısıplınlı olman gerek bu bır yılı bu sekılde sankı bır ılıskı yokmus gıbı gecrp sana destek olacaksa ne ala yok ıstemem dıyorsa da kendı bılır..

Bence ayrilma. Ama erkek arkadasinla konus, haftada 1 gun gorusun, mesajlasmalari falan kisa tutun. Ders konusunsa yardim edebiliyorsa birlikte oturup soru cozun mesela. Ossye hazirlaniyorsun diye hayattan soyutlanmana gerek yok cikip disarda kahve de iceceksin sinemaya da gideceksin. Ama tabii ki ders calisirken aklinda baska bir sey kesinlikle olmamali, yani calistigin zamanlari verimli gecirmen sart.

Son düzenleme:

Sınava kadar görüşme bence.:51:

Ders çalışmanızı etkiliyor madem ya sınava kadar görüşmeyin yada haftada 1 gün buluşup görüşün.Erkek arkadaşınızlada konuşun yeterince derslere kendimi veremiyorum diye sonuçta oda bu yollardan geçti anlayışlı olması gerek konuştuktan sonra tavırlarına bakarsın sana destek olursa yoluna devam edersin yok eger olmuyorsa o zaman ilişkini gözden geçirirsin.:34::3::3:

peeeee.... KK formnda bir derdim var başlklarını oku,, hemen ne yapacağına karar vereceksin .... ama tutamıcam yinede sölicem sınavina çalış deli gibi hemde,, zamanı gelince heeer şey oluyor.. ama okul pırt...

Çıkıyorsunuz sanırım gecen yıl ben sınava hazırlanıyordum erkek arkadasım hazirliktaydi ben tavsiye etmiyorum önce ders çünkü istediğim bölüme giremedim bir daha hazırlanıcm cok yardımcı oldu gercekten yalanım yok ama kafanı veremiyorsun iste sadece sınava odaklanman gerek bence otur dersine calis bu tur olayları ertele dişini sık derim.

Sinava calisanlarin sevgilisi olamaz, olursa sinavda basarili olamaz diye bir gercek yok.
Ama sen kendini bizden daha iyi bilirsin. Eger sosyal hayatini ve calisma zamanlarini ayarlayamayip calismaya zaman ayiramayacaksan arayi acman en guzeli.
Bir de su var, ayrilirsin, bu sefer de aklin onda kalir yine calisamazsin.
Bu durumlari dengelemen senin elinde. Sinava calismak demek kendini hayattan soyutlamak demek degildir.
Derslerini savsaklayacaksan gorusme.

Bilmem bu istemekle alakalı bi'şey.
24 saat test mi çözüyosun? Bi'gün nefes almaya çıktığın gün görüşürsünüz. Mesajlaşmak yerine günde 10-15 dakika konuşur kaparsınız misal. Benim de ozamanlar erkek arkadaşım vardı öyle yapardık. Sonra üni olunca ayrılmıştık:37:

Ama bunu sorabildiğine göre taze bi'ilişki sanırım. Ayrılınca kafana takmayacaksan içinden geleni yap :)

Benim üniversite sınavına hazırlanırken 1 senelik bi ilişkim vardı çok da seviyordum bu yüzden ayrılmadım . Ve üniversiteyi kazandım aynı şehirde kazandm ama ilçeler birbirine 2-3 saat uzaklıktaydı. Ben ortama dayanamadım , alışamadım yani sevgilimle alakası yoktu ama bölümmden pişman olunca bıraktm okulu . Bu sene bıraktm okulu açıktan bankacılık ve sigortacılık okuyorum . Şimdi sevgilimin cezası vardı ben nereye gidersem cezasını orda yatcaktı ben üniyi bırakıp gelince o da buraya yakn evine de yakn biyerlerde yatıyo . Ve ayrılmadık hala . Çok zor oluyor ikisini aynanda idare etmek yani dersler ve ilişki . İkisini ayrı tutman gerekir ki eğer dershaneye gidiyorsan kafanı kaşıyacak vaktin olmaz . Bence başlamadıysan hiç başlama . Gelip geçeci bir aşk hevesi için geleceğinin içine etme :) Geleceğini mahvetme bence . Üniversiteyi başka şehirde yazmak zorunda kalıp başka şehire gittiğinde ne olacak ? Emin ol zorluklarla dolu bir ilişki istemezsin ve acı çekmek de istemezsin o yüzden başlamadan bu ilişkiye hayatına dvm etmelisin .

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen iradeli olduktan,körü körüne kapılmadıktan sonra ne sakıncası olabilir ki ?Dersle aşkı ayırmayı bileceksin. Derslerini aksatmadan da ilişkini yürütebilirsin,misal ben öyle yaptım, ilişkim de devam ediyor Allaha çok şükür çok da iyi bir üniversite kazandım.. :)

Back
X