• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
73
Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim

Arkadaslar fotograf yüklüyorlar facebooka bende bir iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmiş bir fotografin altina yorum yaptim.

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif bayagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bana bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim

Kizlar az önce yine mesaj atmis yorumundan onur duydum. Seni görmem mümkün mu mesela yarin? Diye ben napicam yaa evli oldugumumu da yazmistim zaten nasil cikarim bu isin içinden offfffffff
Bende yanlis anlasildim . aslında sizin ogrencinizim ama bahar donemi baslicam
okula 1 sene ara vermek zorunda kaldim. Arkadaşlarım eklediği için bende ekledim hocam yazdim. O da birkac bir şeyyazip aramiza hhoşgeldin dedi bu kadar
Bir daha hayatta boyle bir şey yapmam. İyi niyetimin kurbani oldum buda bana ders olsun.

Son düzenleme:
Bizim hocamiz sinifa girdiği ilk gun beni faceten ekleyin,instagramdan takip edin demisti. Öğrencilerin fotoğraflarina yorum yapar, begenir. Art niyetle kimseye yaklastigini gormedim. Sana attığı mesajda da tuhaf bisey yok bence

Ha ekleme yapmışsın. Dersine girmedigin icin merak etmis olabilir. Ama cok samimi olma derim. Daha gecen gun Sehrimdeki bi üniversite de tacizci docenti ifsa ettiler

Bizim hocamiz sinifa girdiği ilk gun beni faceten ekleyin,instagramdan takip edin demisti. Öğrencilerin fotoğraflarina yorum yapar, begenir. Art niyetle kimseye yaklastigini gormedim. Sana attığı mesajda da tuhaf bisey yok bence
Oh be valla rahatladim. Birde anlat niye ekledigini yazinca afalladim ondan.çok sagol

Bence sizin mesaj gereksiz olmuş

Hani burda da var ya hocaya aşık kızlar onlardan sanmış da olabilir

Açıklama sormuş ya buraya yazdığını yaz bebeğim oldu gelemedim okula

sınıf ekleyince ben de ders ile ilgili paylaşım yapıyorsunuz diye düşünüp eklemiştim rahatsızlık verdi isem iptal edebilirim gibi

"damdan, post: 44442958, member: 370851"]Bence sizin mesaj gereksiz olmuş

Hani burda da var ya hocaya aşık kızlar onlardan sanmış da olabilir

Açıklama sormuş ya buraya yazdığını yaz bebeğim oldu gelemedim okula

sınıf ekleyince ben de ders ile ilgili paylaşım yapıyorsunuz diye düşünüp eklemiştim rahatsızlık verdi isem iptal edebilirim gibi[/QUOTE]
Aslinda herkes fotonun. Altina yorum yapinca bende yaptim. Yapmaz olaydim

Yarim kaldi tekrar bak lutfen normal mi. Normal diyin ben alinganlik yapıyorum dimi. Rahatsız oldum off
tamam devamını da okudum
bence bişe yok bunda
sizde dersinize girmek için sabırsızlanıyorum yazmışsınız
o da size öyle yazmış
ben şu sınıftan şu öğrenciyim diye yazabilirsiniz hocam olacağınız için eklemek istedim falan...
ben kötü bi durum göremedim

sizde cevap yazın sorduğu sorulara..
öğrenciler sizi çok sevdiği ve iyi bir öğretmen olduğunuzu düşündüğüm için ekledim.. kendimden bahsedecek olursam okula evlendiğim ve doğum yaptığım için ara vermiştim şimdi devam ediyorum deyin..
adamın kötü niyeti yoksa sorun yok varsa önünü kesmiş olursunuz zaten..

Ne var ki o mesajda. Sizin yorumunuz gereksiz olmuş ama onu belirtmek isterim. Mesajla aslında insanın ne demek istediği tam anlaşılmıyor. Belki de arkadaşla yaklaşmistir.

Kizlar tesekkur ederim. Normal bir durum o olduğuna sevindim
Ne var ki o mesajda. Sizin yorumunuz gereksiz olmuş ama onu belirtmek isterim. Mesajla aslında insanın ne demek istediği tam anlaşılmıyor. Belki de arkadaşla yaklaşmistir.
Aslinda öylesine yorum yapmistim. Ama sonrasında boyle bir mesaj atmasi sasirtti beni. Ne bilim üstünde durmaz sanmistim neyse zaten bir daha tobe ne yorum yaparim nede hoca filan eklerim

Hocanızın yazdığı mesajda art niyetli bir durum sezemedim. Siz ona sizi çok övüyorlar dersinize girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum yazınca belki de adam sizin ona üstü kapalı bir şekilde asıldığınızı düşünmüş ve amacınızı öğrenmek istemiştir.

Back
X