• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

TE="limonsepeti85, post: 44443609, member: 603395"]bana da lüzumsuz geldi fotonun altına tanımadığınız birine yazdığınız yorum. ileride dersine gireceğiniz hocanız dahi olsa tanımıyorsunuz şu an sonuçta. bence siz adamı işkillendirmişsiniz bu yorumla :)

Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah[/QUOTE]

engellerseniz daha çok dikkat ceker

herkes icinde size ayrı bir ilgiyle davranırsa o zaman art niyetli olduğu ortaya cıkar

TE="limonsepeti85, post: 44443609, member: 603395"]bana da lüzumsuz geldi fotonun altına tanımadığınız birine yazdığınız yorum. ileride dersine gireceğiniz hocanız dahi olsa tanımıyorsunuz şu an sonuçta. bence siz adamı işkillendirmişsiniz bu yorumla :)

Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah[/QUOTE]

yok bence engellemeyin, bir arkadaşımız daha söylemiş evlilik ve doğum nedeniyle derslerden uzak kaldığınızı açıklayın, adam zaten bir beklentiyle sormamış bence o soruyu. uzatacağını sanmam.

limonsepeti8i 44443833 .!.:
Suan engelmeyi bile düşündüm. Aslinda kotu düşünmedim yorum yaparken. Ne yapmaliyim okul geri acilana kadar unutur insallah

yok bence engellemeyin, bir arkadaşımız daha söylemiş evlilik ve doğum nedeniyle derslerden uzak kaldığınızı açıklayın, adam zaten bir beklentiyle sormamış bence o soruyu. uzatacağını sanmam.[/QUOTE]
İyice stres oldum . insallah

[QUET]bendeuyeolcam, post: 44443569, member: 339578"]Iyi de siz gidip "vay arkadaslar, ne de tatlisiniz" yazmamissiniz ki.
"Hocam, ovguleriniz malum, dersiniz icin sabirsizlaniyorum" yazmissiniz.

Yani direkt adama yazip sonra da ekleyip ustune de mesaj almissaniz "bana yürüyor mu" diye hissetmeye hakkiniz yok, demeye calisiyoruz.
Yani ha mesaj atmissiniz ha yorum, sonuc olarak adam da usturuplu bir mesaj atmis.
Ve biz de haksizsiniz diyoruz.

Sabirsizlaniyorum ne demek merak etmis

olabilir.
Ogrencilerini taniyorsa sizi cikaramamis
olabilir vs vs.
Nedir bu bir filmdeki meshur replik gibi "ay bana guldu, seviyor caniiimm" tavirlari.[/
QUOTE]

L

Ne bicim laflar bunlar . Ne okul hocama yazacam. Evliyim ustelik. Offf sana daha fazla inan yazmaya değmez.

Ayol, ogretmenlik okuyan biri ne yazdigimi anlayamiyorsa bu sistemi n'apmali?

Arkadasim, evlisin anladik.
Hocanizda da kotu bir niyet yok, demeye ve asılıyormuş gibi ustune alinmamaya cagiran su yoruma verdiginiz cevabinizin hala evlilikle baglantisini cozemedim.

Evliyseniz de yazabilirsiniz.
Hocanizsa da yazabilirsiniz.
Ama "hoca bana nasil yazar ben evliyim" diyemezsiniz.

Aaaa, vallahi ortaokul cocuklarina daha kolay anlatiyorum.

H
Bizim hocamiz sinifa girdiği ilk gun beni faceten ekleyin,instagramdan takip edin demisti. Öğrencilerin fotoğraflarina yorum yapar, begenir. Art niyetle kimseye yaklastigini gormedim. Sana attığı mesajda da tuhaf bisey yok bence

Ha ekleme yapmışsın. Dersine girmedigin icin merak etmis olabilir. Ama cok samimi olma derim. Daha gecen gun Sehrimdeki bi üniversite de tacizci docenti ifsa ettiler
Hadi ya aman allah korusun

He birde engelle de tuy dik.Adam napmis ki yorumu sen attin hemde sabirsizlikla dersinize girmeyi bekliyorum diye hem ekledin adam sana mesaj atti aaaa evli kadina boyle mesaj mi olaaar e evli kadin neden bu kadar laubalisin acaba?

He birde engelle de tuy dik.Adam napmis ki yorumu sen attin hemde sabirsizlikla dersinize girmeyi bekliyorum diye hem ekledin adam sana mesaj atti aaaa evli kadina boyle mesaj mi olaaar e evli kadin neden bu kadar laubalisin acaba?
Laubali oldugunu farketmedim ki mesajin o an.
Hayir da basit bir yorumdu. Mesaj yazmanin ne anlami var ki aslında ona kafam karisti. Zaten bebeklerin diyormuş kizlarda arkadasim dedi. Az önce.. En iyisi uzak durmak.
Valla hic öyle saçma sapan yargi çekecek durumda değilim. Zaten surda pismanin olaaaar olarrrr insanlar pismanda olar

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim.
Arkadaşlar sürekli fotoğraf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim

valla bizim zamanimizda facebook yoktu/yeni cikmisti ve instagram falanda yoktu hatta hocalarla o kadar samimiyette yoktu hic gerek yok yani hocayi arkadas olarak eklemeye falan turk insani neden sosyal, ozel hayatla, profesyonel, okul hayatini ayiramiyor anlamiyorum. Mesela hala koskoca is guc sahibi adamlarin Linkedin in bir sosyal arkadas bulma sitesi gibi kullanmasini ornek vereyim. Hocada eklemesin sizde eklemeyin, nedir yani ogrencinin ozel haytatini incigine cincigina kadar bakmak yorum yapmak. Bana cok gereksiz bir samimiyetmis gibi geliyor. Eh sizin profilinizde gezindi bakti evli barkli cocuklusunuz belki ogrenci oldugunuzu anlamamistir bile o yuzden garipo karsilamis kimsin falan demeye calismis muhtemelen.

Adama iltifat eden sizsiniz. Üstüne adamın yazdığı gayet normal mesaja anlam yükleyip aaaa ben evliyim diyen de sizsiniz. Fotoğrafa yorum yazmanıza ne gerek var. Ben tanıdığım hocalarımı dahi eklemem sosyal platformda. Eklesem de altına böyle bi yorum yapmam.

Adamın iltifatınızı yanlış anlamaması için mesajına şöyle cevap verin: hocam evlilik, bebek derken okuldan uzak kaldım. Bu sene devam edeceğim için arkadaşlardan görüp ben de ekledim sizi. Rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

adama iltifatı sen başlatmissin asılıyor denicek olursa haklı olarak bu sana denir.tabiki asılmadın evet asırı bi yorum olmuş mesafe iyidir.ve diğer arkadaslarınızın yorumundan bahsetmişsiniz onlardan cesaret alarak yazmışsınız bi yorum yazarken evli olup olmamanızınbi önemi yok.çünkü biz bekar insanlarda evli olmasakda ahlak gereği mesafe korumak zorundayız.mesafeli olun

Bir sey yok yazdigi mesaj gayet normal. Asilma degil kesinlikle.Once siz msj atmissiniz zaten. Ogrencilerle iletişimi ve etkileşimi guclu bir hoca anladığım kadariyla...o yuzden iciniz ferah olsun.
Ben de uni deyim ogrencilerim mesaj atinca ekleyince cogunu kabul eder cevap veririm kiz olsun erkek olsun. Bazi erkek hocalar muhatap bile olmuyor karsi cins ogrenciyle.Cunku töhmet altinda kalmaktan iftiradan korkuyorlar. Kizlarin farkli yonde ilgisini sezmislerse hele kiz ogrenciler asiri cesaretli oluyor bazen.

omicGirl, post: 44444133, member: 686451"]valla bizim zamanimizda facebook yoktu/yeni cikmisti ve instagram falanda yoktu hatta hocalarla o kadar samimiyette yoktu hic gerek yok yani hocayi arkadas olarak eklemeye falan turk insani neden sosyal, ozel hayatla, profesyonel, okul hayatini ayiramiyor anlamiyorum. Mesela hala koskoca is guc sahibi adamlarin Linkedin in bir sosyal arkadas bulma sitesi gibi kullanmasini ornek vereyim. Hocada eklemesin sizde eklemeyin, nedir yani ogrencinin ozel haytatini incigine cincigina kadar bakmak yorum yapmak. Bana cok gereksiz bir samimiyetmis gibi geliyor. Eh sizin profilinizde gezindi bakti evli barkli cocuklusunuz belki ogrenci oldugunuzu anlamamistir bile o yuzden garipo karsilamis kimsin falan demeye calismis muhtemelen.[/QUOTE]

Gercekten cok haklisin.bir daha asla hic bir hocayi eklemicem.28 ortak arkadaş görünce bende eklim dedim.

[/QUOTE]="WOLFROG, post: 44444411, member: 301844"]Sizin hareketiniz daha sacma olmus aslinda.[/QUOTE]
Dimi valla bu yorumları okudukça. Ne saçma hareket yaptigimi anliyorum. Ne gerek var hakbuki. Dersimi aldim gerçekten. Şuan çok üzgünüm.

XXWOMAN, post: 44444355, member: 603820"]Bir sey yok yazdigi mesaj gayet normal. Asilma degil kesinlikle.Once siz msj atmissiniz zaten. Ogrencilerle iletişimi ve etkileşimi guclu bir hoca anladığım kadariyla...o yuzden iciniz ferah olsun.
Ben de uni deyim ogrencilerim mesaj atinca ekleyince cogunu kabul eder cevap veririm kiz olsun erkek olsun. Bazi erkek hocalar muhatap bile olmuyor karsi cins ogrenciyle.Cunku töhmet altinda kalmaktan iftiradan korkuyorlar. Kizlarin farkli yonde ilgisini sezmislerse hele kiz ogrenciler asiri cesaretli oluyor bazen.
Evet aynen bayagi güçlü. Arkadaş gibi olanlardan. Ama artik dersine girer cikarim sadece. Çünkü moralim bozuldu

Yahu bu KK daki arkadaşlar ya yazdigimi okumuyorlar ya da yazilani anlamiyorlar. Mesaj atmadim sinifca çekilmiş bir foto atmis bir arkadasim. Bahsettiğim hocamda var içinde. Herkes yorum yapmis bende bir şey yazdim budur yani

sizin hocayla henüz birebir tanışmamanıza rağmen ona hitaben yorum yapmış olmanız ve onu eklemeniz gereksiz olmuş. üstelik merak ve sabırsızlıkla bekliyorum demişsiniz.hocanın cevabında hiç bir şey yok, tam tersi sizin yorumunuz asıl flörtöz gibi algılanmaya müsait, karşı taraf açısından.

[QUOTE="paticikk, post: 44444680, member:sizin hocayla henüz birebir tanışmamanıza rağmen ona hitaben yorum yapmış olmanız ve onu eklemeniz gereksiz olmuş. üstelik merak ve sabırsızlıkla bekliyorum demişsiniz.hocanın cevabında hiç bir şey yok, tam tersi sizin yorumunuz asıl flörtöz gibi algılanmaya müsait, karşı taraf açısından.[/QUOTE]
Hayir. Merak ve sabirsizlikla bekliyorum
cumlesini hocam yazdi ben degil

Back
X