• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

Evet aynen bayagi güçlü. Arkadaş gibi olanlardan. Ama artik dersine girer cikarim sadece. Çünkü moralim bozuldu

Bu kadar kafaya takmayin ya. O an bi gaza gelmissiniz. Hemen aaa ben evliyim moduna girmeyin. Hoca da art niyetli olmasa da garip bi mesaj atmis. Toparlayici bi mesaj atin. Olsun bitsin.

Bu da size bi tecrübe kaldi. Bu kadar büyütülecek bi sey yok. Hayatinizin odak noktasina 3. kisilerin ne dedigini almayin. Daha sogukkanli olmak her zaman ise yarar:KK66:

il desperandum, post: 44444821, member: 709239"]Hocanın yerinde olsam kusura bakmayın ama "ne yalaka" diye düşünürdüm. Asıldığınızı filan değil de, not için hocanın gözüne girmek için yalakalık yaptığınızı düşünürdüm. Hiç bir hocaya böyle yorumlar yapmayın bundan sonra...[/QUOTE]

Gercekten mi. Yalakaligida hic sevmem. Yaparmiyim tobeler olsun. Hayatta en korktugum şey yanlis anlasilmak o da basima geldi t

Bu kadar kafaya takmayin ya. O an bi gaza gelmissiniz. Hemen aaa ben evliyim moduna girmeyin. Hoca da art niyetli olmasa da garip bi mesaj atmis. Toparlayici bi mesaj atin. Olsun bitsin.

Bu da size bi tecrübe kaldi. Bu kadar büyütülecek bi sey yok. Hayatinizin odak
noktasina 3. kisilerin ne dedigini almayin. Daha sogukkanli olmak her zaman ise yarar:KK66:
Su yorumun o kadar iyi geldi cok tesekkur ederim.

Allah allah siz adamın olduğu fotoğrafa yorum yapmışsınız? Hoş bir yorum bence, sizin yorumunuzda da bir sıkıntı yok.Adam da kibarlık olarak kendin gelince iyi ya da kötü olduğuma karar verirsin demek istemiş.Siz bunda ne art niyet aradınız ki? Sen onun sadece öğrencisin, üstelik evlisin adam hiçbir şey yazmasa daha çok üzülürdün.

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımadigim.
Arkadaşlar sürekli fotoğraf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim
Ben size anlam veremedim. Erkeklerle biraz daha rahat konuşmakta sakınca görmeyen modern bir kadın mısınız, yoksa erkeklerin her hareketinden size asıldığı sonucunu çıkartan daha geleneksel bakış açılı bir kadın mısınız? önce adım atan sizsiniz o da sizinkine paralel bir karşılık vermiş sadece. Tanımadığınız bir adama hitaben flörtöz sayılabilecek bir yorum atıyorsunuz, hiç bir muhabbetiniz olmadan ekliyorsunuz sonra adam karşılık verince deyim yerindeyse birden kezbanlaşıp adam bana asılıyor triplerine giriyorsunuz. Yani başta o yorumu atan kadının bakış açısıyla sonrasında adamın mesajının altında anlam arayan kadının bakış açısı çok farklı.

sizin yorumunuz ne kadar art niyetsizse adamın mesajı da o kadar art niyetsiz
yaptığınız yoruma, üstüne eklemenize karşılık böyle saçma bi mesaj yersiz olmamış bence..

Bence de ilk başta sizin attığınız mesaj ve eklemeniz gereksiz olmuş. Henüz tanımadığınız ve dersine girmediğiniz bir hocaya karşı hiç olmamış, iyi niyetli olduğunuz halde.
Mesajlarına cevap vermeyin, mesafenizi koruyun.

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımaşlar süreyazmaliyim
Fotograf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim

Kizlar az önce yine mesaj atmis yorumundan onur duydum. Seni görmem mümkün mu mesela yarin? Diye ben napicam yaa evli oldugumumu da yazmistim zaten nasil cikarim bu isin içinden offfffffff

Hocalar genelde bu tip triplere girerler kendi kendilerine...
Fakat senin yazdigin mesaj sonucu olusmus bir durum bu, senide ona yazilan kizlardan biri zannetmis olabilir sonucta o tip insanlar icin her kapi aciktir hele birde ünv. Hocasiysa dahada klise bir yilisiklik söz konusu olur...

Sonuc itibari ile @nazende42 ye katiliyorum senin yazdigin gereksiz yoruma gereksiz bir cevap vermis bunda acaba bu adam bana yazildimi is mi atti diye dusunmek dogru degil...

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımaşlar süreyazmaliyim
Fotograf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .

Kizlar az önce yine mesaj atmis yorumundan onur duydum. Seni görmem mümkün mu mesela yarin? Diye ben napicam yaa evli oldugumumu da yazmistim zaten nasil cikarim bu isin içinden offfffffff
Bende yanlis anlasildim . aslında sizin ogrencinizim ama bahar donemi baslicam
okula 1 sene ara vermek zorunda kaldim. Arkadaşlarım eklediği için bende ekledim hocam yazdim. O da birkac bir şeyyazip aramiza hhoşgeldin dedi bu kadar
Bir daha hayatta boyle bir şey yapmam. İyi niyetinin kurbani oldum buda ders olsun bana

Turkiye'de universite hayati baska isliyor demek ki. 7 kusur yillik uni hayatimda ne tek bir hocayi facebook'tan ekledim ne de sosyal medyada takip ettim. Hicbir hocada beni faceden instagramdan ekleyin demedi. Gerci bizim buralarda facebook instagram turkiye'de kullanildigi kadar kullanilmiyor. Yaridan fazlasi instagram kullanmaz. Turkiye'de bir sosyal medya fanatikligi var kesinlikle.

Ama cok acayip ya hocayi ne alaka facebook'ta eklemek? Yani mantik bunun neresinde? Hoca ile ogrenci arasinda belirli bir mesafe olmali. Niye ozelimi paylastigim facebook'a hocami ekleyeyim? Bir de sinifca facebook'ta batak mi oynuyorsunuz? Ne bilim ben bilemedim, cok acayip ya baska bir dunya orasi.

Back
X