• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

universite hocam .. sasirdim yoksa ben mi art niyetliyimb

="gizem4191, p/QUOTE]
Lutfen
Turkiye'de universite hayati baska isliyor demek ki. 7 kusur yillik uni hayatimda ne tek bir hocayi facebook'tan ekledim ne de sosyal medyada takip ettim. Hicbir hocada beni faceden instagramdan ekleyin demedi. Gerci bizim buralarda facebook instagram turkiye'de kullanildigi kadar kullanilmiyor. Yaridan fazlasi instagram kullanmaz. Turkiye'de bir sosyal medya fanatikligi var kesinlikle.

Ama cok acayip ya hocayi ne alaka facebook'ta eklemek? Yani mantik bunun neresinde? Hoca ile ogrenci arasinda belirli bir mesafe olmali. Niye ozelimi paylastigim facebook'a hocami ekleyeyim? Bir de sinifca facebook'ta batak mi oynuyorsunuz? Ne bilim ben bilemedim, cok acayip ya baska bir dunya orasi.
Evet bayagi yazicaktim t9 azizligi

E="castleinthesnow, post: 44446242, member: 638426"]Hocayı facebooktan eklemek nedir ya çok ilginç geldi, çok gereksiz.[/QUOTE]
Dunya tarihine geçtim evet ogretmenini ilk ekleyen kişi olarak . tobe yarabbi

Ya yok bu adam civik bisey belli.laf olsun diye yazilmis.kendini idol midol saniyo heralde artistlenmis.neden direk bebegim olmustu esimle ortak karar verip ara verdim demedin.

Alah askina akil verin. Ben oğretmenlik okuyorum. Evliyim. Dogumdan dolayi iki dönem ara vermek durumunda kaldim. Simdi 2 . sinifa geçtim malum ders eklendi hocalar var tanımaşlar süreyazmaliyim
Fotograf yüklüyor facebooka bende b iki kere gördüm o hocayi okuldayken dersine hic girmedim henüz. Arkadaslarimda hep bahseder mesaj atar dersi onun sayesinde sevdik vs .
Her neyse bende sinifca çekilmişbir fotografin altina yorum yaptim.

"Hocam,arkadaslar ovuyor. Dersinize girmeyi sabirsizlikla bekliyorum" diye. Birde facebooktan ekledim. 28 ortak arkadasimiz var sinif batagi eklemis yani.Bu adam mesaj atmis . Şöyle..
"Onlarin beni ovdugune bakma x sen karar ver. Bende merak ve sabirsizlikla bekliyorum. Bu arada faceden eklemissin bane bir anlat kim oldugunu neden ekledigini yazmis". Sasirdim ve pişman oldum ne yazmaliyim

Kizlar az önce yine mesaj atmis yorumundan onur duydum. Seni görmem mümkün mu mesela yarin? Diye ben napicam yaa evli oldugumumu da yazmistim zaten nasil cikarim bu isin içinden offfffffff
Bende yanlis anlasildim . aslında sizin ogrencinizim ama bahar donemi baslicam
okula 1 sene ara vermek zorunda kaldim. Arkadaşlarım eklediği için bende ekledim hocam yazdim. O da birkac bir şeyyazip aramiza hhoşgeldin dedi bu kadar
Bir daha hayatta boyle bir şey yapmam. İyi niyetinin kurbani oldum buda ders olsun bana
Ben bir art niyet göremedim bence hoca gayet sevecen bir insan kötü anlamda yazdığını sanmıyorum

bu arada faceten hocaya ilk hafta ders yapcak mısınız sabah gelmemiştiniz hocam yazmştım yapıcaz demişti gittim ders yapmadı sadece dersin ne olduğundan bahsetti 10 dk
ben eve gelince bilgmuh özür dilerim internetim yoktu yazacaktım aslında gerek yok gelmene diye önemli bi şey anlatmayacaktım
diye mesaj atmıştı bizim prof xd

kötü niyetli değildir yani

anlattığına göre sevilen bi hoca

hocaların çoğu sevilmez seviliyosa sebebi vardır cana yakın egolu bi öküz değil demekki

Mesaj değil yorum diye tepinmissin ama farketmez sonuçta hocayı direkt muhattap alarak yazmışsın.
Sizin hiç tanımadığınız hocaya sabırsızlıkla bekliyorum diye yazmaniz çok daha yanlış anlaşılabilir bir durum bence.
Hocanın yaptığı bir yanlışlık yok gayet düzgün cevap vermiş. Belki adam evli, nişanlı, sevgilisi var. Partneri kiskanmasin diye ne olduğunu ortaya çıkarmak istemis de olabilir.

Hiç tanımadığınız bir adama hocanız da olsa mesaj atmak, direkt ona hitap etmek hoş olmamış. He böyle yapan biri de gelen mesajlardan rahatsız olmazdı, siz olmuşsunuz. Anlamadım.

Adam asılmışta olabilir .
Sonuçta sizin mesajınız ve adamı eklemeniz gayet yanlış anlaşılmaya müsait.Çok çok gereksiz bir hareket yapmışsınız bence.
Bir şekilde durumu düzeltin, kendinizi anlatın bence.

Mesaj değil yorum diye tepinmissin ama farketmez sonuçta hocayı direkt muhattap alarak yazmışsın.
Sizin hiç tanımadığınız hocaya sabırsızlıkla bekliyorum diye yazmaniz çok daha yanlış anlaşılabilir bir durum bence.
Hocanın yaptığı bir yanlışlık yok gayet düzgün cevap vermiş. Belki adam evli, nişanlı, sevgilisi var. Partneri kiskanmasin diye ne olduğunu ortaya çıkarmak istemis de olabilir.
Mesajı duzenleyemedigim için tekrar yazıyorum "Seni görmem mümkün mü" kısmını unutmuşum bunu yazarken.
Hoca da düzgün cevap vermemiş yani gayet flörtöz bir cevap bu ama senin yazdığın yorumdan cesaret almış.
Bence bu adamdan ders almama imkanın varsa alma. Çünkü sana takip notunu düşük verebilir.

Öncelikle hocaları sosyal ağlardan eklemek bence abes bir durum değil. Ama henüz tanımamanız muhabbetinizin olmaması ve üstüne yazdığınız samimi yorum hemen ardından da eklemeniz de bence farklı algılara yol açmış olabilir ama anladım sizin nasıl bir düşünceyle yazdığınızı, hatta hiç üstünde duracağını düşünmediniz. Hocanın mesajı da garip geldi bana, çok masum göremedim. Mesafenizi gösterin.

Back
X