Üniversite için yaptığım tercihte dikkatsizliğim...

sagol badee :)

badeeeeeeeeeeeeee ;sonuçlar açıklanınca ilk şoku atlatınca sevincini filan yaşadıktan sonra bizede haber ver hangi ünv.hangi bölümü kazandın çatlarım vallaa meraktan :52::52: dua edecegim seniniçin hakkında hayırlısını dileyecegim badeee:13:

tamam inşallah en hayırlısı olur hepimiz için. sende inşallah idealine kavuşur öğretmen olursun :16:

gerçekten mi :) bölümü biliyorum diyorum ya bölümle sıkıntım yok işte insan yüreğinde ki yatan aslana hep özlem duyuyor bir hastaneye gitsem zırlayarak dönüyorum bende böyle olabilirdim diye :25:

evet canım okul öncesi okuyacam :) ikizim var hemşire şimdi inan ki çok çok zor bi meslek seviyosun belli inşallah gönlünde olan hakkında da hayırlı olur :34:

Arkadaşım sonuç ne oldu yerleştin mi herhangi bir yere.İnşallah yerleşmissindir.

üzüldüm canım , ne yapmaya karar verdin peki ?? :26:

öğretmenlik yapabilir miyim bilmiyorum küçük çocuklardan pek hoşlanmam sonucta ana sınıfı olacaklar hani alışırım diye gidip alışamazsam zor olur benim için.:43: bu yıl kayıt olup dondurucam kpss hazırlıklarını hızlandırıp arttırıcam inşallah olur ama olmazsa en azından ikinci bir şansım olmuş olur

Canım öncelikle hayırlı olsun. İstemediğin bir bölüm gibi geliyor ya sana, belki de öyle değildir. Bazen biz insanoğulları bizim için neyin iyi olacağını önceden bilemiyoruz. Düşünsene ne kadar hayat tecrübesi varken mesleki tercih yapıyoruz. Aslında herkes genel yetenek ve ilginin dışında başka kriterler ile ünv. okuyoruz. Şahsen ben de senin yaşlarındayken "ııı öğretmenlik mi asla yapamam" derken kendimi eğitim fakültesinde buldum.Daha öğrencilik hayatında olmam gereken yerde olduğumu farkettim. Hele mesleğe başladığımda "başka hiç bir işi böylesi aşkla yapamazmışım " dedim. Ben kadere teslim olmaktan pek hoşnutum yani. Darısı başına... hoşnut olacağın yolda olman duası ile...

öğretmenlik yapabilir miyim bilmiyorum küçük çocuklardan pek hoşlanmam sonucta ana sınıfı olacaklar hani alışırım diye gidip alışamazsam zor olur benim için.:43: bu yıl kayıt olup dondurucam kpss hazırlıklarını hızlandırıp arttırıcam inşallah olur ama olmazsa en azından ikinci bir şansım olmuş olur

Canım pekı başladın mı kpss çalışmaya

Canım öncelikle hayırlı olsun. İstemediğin bir bölüm gibi geliyor ya sana, belki de öyle değildir. Bazen biz insanoğulları bizim için neyin iyi olacağını önceden bilemiyoruz. Düşünsene ne kadar hayat tecrübesi varken mesleki tercih yapıyoruz. Aslında herkes genel yetenek ve ilginin dışında başka kriterler ile ünv. okuyoruz. Şahsen ben de senin yaşlarındayken "ııı öğretmenlik mi asla yapamam" derken kendimi eğitim fakültesinde buldum.Daha öğrencilik hayatında olmam gereken yerde olduğumu farkettim. Hele mesleğe başladığımda "başka hiç bir işi böylesi aşkla yapamazmışım " dedim. Ben kadere teslim olmaktan pek hoşnutum yani. Darısı başına... hoşnut olacağın yolda olman duası ile...

öyle mi diyosun :) çok kararsızım aslında bi yanım tamam budur okul donacak diyor bi yanım ya 1 yılında heba olursa gidince keşke önceden gelseydim der mi diyor. mesela yukarıda çocuklardan hoşlanmam dedim ya yalan :) ölürüm çocuklara galiba sorumluluklar korkutuyor artık beni beynim benden önce savunmaz mekanizması geliştiriyor :50: yaşım oldu 23 annem bugün balkonda otururken senin nişanını düğününü yapacağımız günler ne zaman acaba dedi bir garip oldum sevgilim zaten 29 yaşında ona söylemedim beni bir 4-5 yıl daha bekler misin diye. inşallah pişman olmayacağım yoldan giderim

o değilde insan hastaneye gidince artık pratisyene bile özenmiyo en aşağı uzmana yardoça falan özeniyo sen neden hemşirelere özendinde hastaneden çıkarken keşke bende öyle olsam diye ağladın onu anlamadım vallahi çok mütevazi bi insansın bence canım sen takdir ettim seni çok öptüm hayırlı olsun yeni okulunda bölümünde bence hiç kötü değil hatta daha iyi

bayramdan sonra başlayacağım inşallah sen ne yaptın gerçi şimdi tanımazsın beni dur özelden yazarım :)

Tahmin ettim kim olduğunu sanırım. kaç gündür profiline bakıyorum eski hesabın soluk grı renkte, merak ettim seni. Bir yöneticiye sorsam sana ne olduğunu diye aklımdan geçirdim, sonra nerden bilecekler ki dedim.

Tahmin ettim kim olduğunu sanırım. kaç gündür profiline bakıyorum eski hesabın soluk grı renkte, merak ettim seni. Bir yöneticiye sorsam sana ne olduğunu diye aklımdan geçirdim, sonra nerden bilecekler ki dedim.

ööyle işte tatlım beraber çalışalım yine

ööyle işte tatlım beraber çalışalım yine

Tamam canım cok memnun olurum.

Denemem'le de haberlesiyoruz ders calısırken ama o malum çalıstıgı ıcın hafta sonları fırsat bulabılıyor sadece.

Sana okul oncesı geldıgıne gore maşallah çok ıyı puan almışsın.

Back
X