Üniversite meselesi

bence pişman olma ve bunu kafana takma sadece harç yatırırsın o olur rahat ol allahım ne güzel istediğin bölüm olmuş canım şuan mutluluktan ölüyor olman lazımdı
Hangi bölüm bu arada
Bölüm gastronomi :)

Ceylin, benim birinci öğretim okuyup neden ikinci öğretim yazmadım diye pişman olan ve birinci öğretim gelmesine rağmen yine de ikinci öğretim yazan tanıdıklarım oldu. :)

Hadi hayırlı olsun.
Ay inşallah bende mutlu olurum valla öyle istiyorum ki bunu :) çok teşekkür ederim

Bana gelmeme ihtimali yüksek olan tek bölüm geldi :) ben de ikinci öğretim yazmayı düşünmüştüm çok iyi bence

Hangisi daha iyi dusunulur. Bilemiyorum ya o kadar karışık ki kafam. Aynı puanla gelmiş öyle pişman oldum ki anlatamam.
bi bölümün örgün yada 2. öğretim olması bişey değştirmez ki, sadece zamanları değişir, sınavların saati değişir..vs ben de kardeşim de aynı bölüm mezunuyuz, o 2. öğretim ben örgündeydim :) o da çalışıyor ben de :) tek bi sıkıntısı var örgünde harç yok ama 2. öğretimde var diye biliyorum... bu arada hayırlı olsun

E iyi de tek tercih hakkiniz yok ki...
Akliniz kalacaksa basa birinci ogretim sonra ikinci ogretim yazsaydiniz. Bu bir risk degil sansini deneme. Kaybedecek bir sey yokken riskten bahsedemeyiz.

Neyse ikinci ogretime hocalar pek gelmez asistan yollar bizim okulda. Bir de harc odeniyor. Ama derslere birinci ogretimden girmenize hic bir sey denmiyor. Tabii okuldan okula degisebilir. Tebrik ederim bu arada. Okuma azminiz gercekten takdir edilmeli, diger her sey detay.

ne var bunda dert edecek birinci öğretimde derslere girer ikinci dönem birinci öğretime geçiş yaparsınız. keske tek dert bu olsa :) hayırlı olsun

Ben birinci öğretim olduğum için çoğu seminere katılamazdım. Sabah derslerini de ya kaçırırdım ya da uykudan dinleyemezdim. Bence ikinci öğretim de güzel, sabahları isterseniz kütüphaneye gider takılırsınız, derse kadar olan vakitlerde seminerlere gidebilir hatta kursla değerlendirebilirsiniz. Part time iş olabilir, hiç olmazsa uyursunuz yani. Hayırlı olsun :)

Reactions: KV_
Ben bile isteye 2.öğretim tercih ettim.
Iyi ki de öyle yapmışım diyorum.
Uykumi almış dinlenmiş halde derse giriyorum.çok da verimli oluyor.
Ayrıca duzenli derse katılıp dinledikten sonra %10luk dilime girme bir şansınız da söz konusu.
Ben okul başladığından beri her dönem %10luk dilimdeydim hep çok düşük harç ödedim.
Ayrıca evliyim ve cocugum var

İkinci öğretimde okuyup bitirmiş ve aradan 12 yıl geçmiş biri olarak yazıyorum.
1. Tam vampir modunda geçer dört yılınız gündüzleri hep uyuyarak geçirdim
2. Gece derslerinin ücretleri fazla olduğu için derslerinize Nadire'n asistanlar girer. Bizim öyleydi mesela gündüzcüleri asistanlar girerdi bize proflar
3. Niye bilmiyorum ama gece sınıfları daha eğlenceli oluyor

Şans yüzünüze gülmüş hadi hayırlı olsun.

Bana da gelmesin dediğim tercih gelmişti ben hep bir bahtsız. :))

Hiç risk alma ek kontenjanla yerleşen biri olarak zamanında ek kontenjanla yerleşmek çok zor çok büyük bir kumar oynarsın. Git ikinci öğretime oku. Ayrıca yerleştiysen ek tercihlerde işlem yapamazsın zaten. Böyle olması gerekliymiş demek ki, ben gayet memnundum ikinci öğretim olmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…