- 8 Mayıs 2012
- 965
- 1.932
- 333
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Tesekkur ederim ama bir miktar üzüldüm açıkçası gelme ihtimali varken yazmadım bile
bence pişman olma ve bunu kafana takma sadece harç yatırırsın o olur rahat ol allahım ne güzel istediğin bölüm olmuş canım şuan mutluluktan ölüyor olman lazımdı
Bölüm gastronomi :)Hangi bölüm bu arada
Ay inşallah bende mutlu olurum valla öyle istiyorum ki bunu :) çok teşekkür ederimCeylin, benim birinci öğretim okuyup neden ikinci öğretim yazmadım diye pişman olan ve birinci öğretim gelmesine rağmen yine de ikinci öğretim yazan tanıdıklarım oldu. :)
Hadi hayırlı olsun.
ayyy çok sevindim valla çok renkli bir bölüm süper olacak senin içinBölüm gastronomi :)
Ay inşallah bende mutlu olurum valla öyle istiyorum ki bunu :) çok teşekkür ederim
bi bölümün örgün yada 2. öğretim olması bişey değştirmez ki, sadece zamanları değişir, sınavların saati değişir..vs ben de kardeşim de aynı bölüm mezunuyuz, o 2. öğretim ben örgündeydim :) o da çalışıyor ben de :) tek bi sıkıntısı var örgünde harç yok ama 2. öğretimde var diye biliyorum... bu arada hayırlı olsunHangisi daha iyi dusunulur. Bilemiyorum ya o kadar karışık ki kafam. Aynı puanla gelmiş öyle pişman oldum ki anlatamam.
Hayırlı olsun size ve kardeşinize de. :)Gelmez dediğiniz her yeri yazmalıydınız :)
Çünkü geliyor, kardeşime yazdık ve geldi.
İnanamadık :)
Geçen seneydi bizim tercih. Hesaplamalara göre 15. tercih Muğla Üniversitesi Metalurji Mühendisliği geliyordu. Ama biz üst tarafa gelmesi imkansız yerler yazmıştık. Mersin Üni Bilgisayar Mühendisliği geldi 2. tercih hemde :)Hayırlı olsun size ve kardeşinize de. :)
Bölüm nedir?
Şans yüzünüze gülmüş hadi hayırlı olsun.Geçen seneydi bizim tercih. Hesaplamalara göre 15. tercih Muğla Üniversitesi Metalurji Mühendisliği geliyordu. Ama biz üst tarafa gelmesi imkansız yerler yazmıştık. Mersin Üni Bilgisayar Mühendisliği geldi 2. tercih hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?