- 28 Mart 2013
- 12.835
- 17.406
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Umarım kolay olur her şey sizin için.sizi tebrik ederim öncelikle
ve hayırlı olsun...
sizin gibi bende,hayatım ile ilgili yeni başlangıç yapmak üzereyim
sizin üzülmeniz için neden yok, güzel olan budur belki
çalışmak için daha çok zamanınız olacak
yazınca hatırladımUmarım kolay olur her şey sizin için.
Yukarıya da yazdım Ağustos 2016 da hayatım bitti galiba diyordum öyle dibe vurmuştum ki şu an Allah çok şükür istediğim yerdeyim.
O zaman en yakın arkadasima dedim ki seneye bu zaman hayatım bambaşka olacak hayatımda ali olmayacak. Belki bir ise girmiş olacağım belki bir okula başlamış olacağım ama bambaşka olacak dedim.
Gerçekten bambaşka su anda.
Hayatımı zehir eden insandan kurtuldum. Takıntı hastalığım olmasına rağmen anksiyete bozuklugum olmasına rağmen kurtuldum, 10 yıllık bi alışkanlığı attım kenara. Yeni bir ilişkim var, hayalimdeki adam resmen, çok şükür.
Okula başlıyorum, bir işim var. Geçen sene bu kadarını tahmin bile edemezdim ama 365 günde oldu. İnan bana olacak seninde dilediğin hayat yeter ki vazgeçme. :)
Kolaylıklar diliyorum
Evet doğru hatirladiniz, tesekkur ederim.yazınca hatırladım
bir kara sevdanız vardı değil mi?
sizin adınıza ne güzel kurtulmuşsunuz sevda takıntısından..
Şükür dileğim gerçekleşti,yeni şehir,yeni iş, yeni umutlar ,hayaller ,
şuan hayatımın 2. bir başlangıçındayım şükür...
isteyince,emek verince, sabırlı olunca,çalışınca oluyor
istemesini bilmek gerek
Aksam 5 te basliyor dersler ve harc ucreti var işte 1.ogretimin 2 katiydi bizim zamanimizda..Simdi nasil bilmiyorum..En guzeli sabahin 8 bucugunda derse gitmek zorunda olmamak..Tercihi gercekten bilincsiz yapmissiniz ilk istediginiz sonra digerleri..Merhabalar.
Gerçekten fikirlerinize ihtiyacım var.
Şöyle ki zor bir dönem atlattım ve hayatımı değiştirmeye karar verdim.
Bir şeylere yeniden baslamak istedim. Çok şükür yaptım da. İkinci bir üniversite okumak adına sınava girmiştim, istediğim bölümün ikinci ogretimi neredeyse garanti geliyordu. Puan olarak 2 puan dusuktum ve riske atmiyim dedim ilk tercih olarak ikinci öğretimi yazdım. Dün açıklandı yerleşmişim.
Bir arkadaşım puanimiz aynı olmasına rağmen birinci öğretim yazmış ve gelmiş. Ben gelmez diye dusunmustum ve hiç yazmamistim bile. Üzüldüm açıkçası keşke yazsaydim dedim. Şimdi ek tercihlerde yazsam mi birinci öğretimi yoksa gidip kaydolsam mı?
İkinci öğretimin avantajlarını dezavantajlarını bana anlatır mısınız rica etsem?
Gece gözüme uyku girmedi pişmanlıktan, pişman olduğum kadar var mı ?
Fikirlerinizi, düşüncelerinizi bekliyorum..
evet canım çok şükür bak geçti gitti herşeyAblamm tesekkur ederim. Memleketimde okuyacağım, aslında planım baskaydi ama malum planladığım gibi gitmedi :)
Bana İstanbul gidelim gel dedi, istersen yurtta kalirsin istersen ikinci döneme kalmadan evleniriz orda oku bende islerimi oraya ayarlayayim dedi ama pek cesaret edemedim :)
Bu ada pek güzel dertlerim var çok sukur ablam, geçen sene ağustosta demiştim arkadaşıma seneye bu zaman hayatım bambaşka olacak diye, o zaman temenniydi ama şimdi gerçek oldu çok şükür, Allah izin verirse her derdin bi çaresi varmış onu anladım. :)
Teyzem biliyor şimdilik abla :)evet canım çok şükür bak geçti gitti herşey
ailen biliyor mu bu arkadaşı :) şimdi evlilik askıya alındı değil mi
zaten yaşın çok ileri de değil bildiğim kadarıylaTeyzem biliyor şimdilik abla :)
Evlilik zaten hemen olmazdı abla benim ailevi problemler yüzünden, en erken yaza yuzuktu bir sene daha bekler ikinci seneden sonra yuzuk takarız diye düşünüyoruz sonra da aileler nasıl goruyorsa artık :)
Ona kalsa şimdi eylülde yüzük takalim istiyor ama dedim benim planlarım var diye beklemek boynumun borcu nasıl istersen dedi. Şimdilik planımız bu yönde :)
Çıkmaz mı abla kapıda yatıyor.zaten yaşın çok ileri de değil bildiğim kadarıyla
ne zamandır görüşüyorsunuz daha çok olmadı sanırım
yine de çoook fazla uzatma derim
bu arada hatırlatmak gibi olmasın eski gereksiz karşına falan çıkıp rahatsız etmiyor dimi?
Merhaba.Merhaba. Hayırlı olsun bence de 2. Ogretim çok daha iyi. Tüm gününüz size kalır. Size sormak istedigim birkac şey var kaç yaşındasınız? Nasıl çalıştınız sinava? Kaldı ki zaten bir işte calisiyormussunuz. Benim de aklima arada esiyor ama ben gireli çok oldu. Sistem cok degisti. Konular çalışma şekli sınav sistemi hiçbir şey hatirlamiyorum. 31 yaşındayım şu an. Siz daha gençsiniz muhtemelen.
Çok tesekkur ederim, sizin adınıza artıları nelerdi?
Çok tesekkur ederim umarım öyle olur :)
Biraz öyle oldu galiba :)
Riske atamazdim açıkçası, o bölüm gelmezse daha seneye falan girmezdim çünkü. Ahh ah geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?