• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversite okumak istiyorum

2 senelik dış ticaret mezunuyum, bu sene mezun oldum, annem dgs'ye girmeme izin vermedi okuyucaksan dışardan oku açıktan oku dedi, ama ben bunu istemiyorum, 2 senecik okudum, öyle çabuk geçtiki, içimde bi burukluk var, kendimi çabucak büyümüş gibi hissediyorum, iş arıyorum, okul dönemi bitti iş hayatına atılmak üzereyim ben bunu istemiyorum, ben içerden okumak istiyorum, aklımda bu sene çalışıp 2012 de dgs'ye girip üniversite kumak var, hem okuyup hem çalışabilirmiyim mümkün mü? annemi nasıl ikna etmeliyim içerden okumak için kafam çok karışık bi fikir verebilir misiniz<ben içerden okumak istiyorum, doğrudüzgün arkadaşım bile olmadı 2 senecik:50:
maddi durumdan dolayı anneniz sizden böyle birşey istemiş olabilir. üniversitelerin ikinci öğretimleri var hem puanları daha düşük onlardan birine girdikten sonra gündüz işe gidersiniz gece okula gidersiniz birkaç seneniz çook zor çook yorucu geçer ama hem annenizi kırmamış olur hem hayalinizden vazgeçmemiş olursunuz derim ben . kolay gelsin başarılar :)))

çok sağolun hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim, bu konularda gerçekten çok bi bilgim yoktu çok sağolun :)

Back