universite okumak ve annelık...

Ben bu sene tipi bitirdim 2 cocugum var. Biri 5 biri 3 yasinda. 3. Siniftan 4. Sinifa gecerken dogdu ilk cocugum. Ikisi icin birer yil ara verdim aralarinda 2 yas var. 6 sene olan tipi 8 senede bitirdim. Ama rahatca emzirdim. Aklim kalmadi. Kayinvalidem sagolsun yardimci oldu. Evimizi de yakina tasidik. Oglen arasi, bos ders stajlarin dinlenme saatlerinde geldim. Son sene nobetlerde zorlandim geceleri ayri kaldigim icin ama o da benim bolumumun zorlugu. Eger baska bolumde okuyorsan o zorluk da olmaz. Mexuniyetimde cocuklarimla aldim diploma. Guzeldi. Okul birincisinden fazla ilgi gordum:)

Ay çok şekersiniz valla,memleketin böyle kadınlara ihtiyacı var işte!

benim çok yakın iki arkadaşım evli çocuklu hatta biri hem çalışıyor hem okuyor. (mühendislik okuyorlar.) Birçok kez bu konuyu konuştuk onlarla, zorlandıklarını ama bi'şekilde halledebildiklerini söylüyorlar. Eşleri çok destek oluyor yalnız, destek şart!

Buarada ikisininde not ortalamaları bizim gruptakilerden yüksek, bizde ne çocuk var ne eş yerlerdeyiz. Uzata uzata bitiremiyorum okulu

2Yasında bi kızım var. Okulu bırakıp evlendim aöf 2sınıftaym hiç dersbırakmadım. Hedef buyük bende hukuk dgs den. Yada kamu yön. Okuyup idari hakimlik .. en kötü ihtimal memurluk. Kendine inan güven yeter.

Tesekkur ederim. Simdi de 3. Cocuguma hamileyim 4 aylik bakalim ne olacak. :) bir sekilde oluyor. Insan daha caliskan oluyor. Hayata olaylara bakisi degisiyor. Benim mutsuz bir ailem vardi dogru onsani gorur gormez evlendim. Kendi mutlulugumu kurdum. Mutlu bir yuvam olsun istedim bir an once. Hicbir sey bundan onemli olmadi. Onun icin hic pisman degilim. Cok genis ve mutlu bir aile olmak istiyorum. Torunlarim cocuklarim bayramda eve sigmasin bayramlar tekrar guzel olsun istiyorum. Kotu bir sey oldumu herkes birbirine destek olsun iyi seyleri beraber kutlayalim istiyorum. Bunun icin daha cok cocugum olsun insallah benim gibi onlar da iyi bir es bulur da hayalim gercek olur. Tek istegim hep birlikte olmak.

lisedeyken o zamanki cahillikle okulu bırakıp evlendim..hep içimde kaldı...kızım oldu o 6 yaşındayken liseye başladım 3 dönemde 4 diploma notuyla bitirdim....üniversite sınavına girdim 330 ham 360 tam puan aldım hiç çalışmamama rağmen..2 bebişime hamile olduğumu öğrendim..yinede aöf ye kayıt yaptırdım.....şuan aöf türk dili ve edbyatı 1 sınıfı bitirdim oğlum 10 aylık tek dönemden osmanlıca tek ders bıraktım.... bu sene ders çalışarak sınavlara girmeyi düşünüyorum.......illa meslek derdim yok olursa iyi olur ama önceliğim kızım lise üniversite sınavına hazırlandığında ona yardımcı olabilmek,oğlum dersleriyle ilgili soru sorduğunda apışıp kalmamak......hakkımızda hayırlısı olsun ......

bu arada arkadaşım türk dili edb. bitirdi formasyon alıyor şuan onun da 2 çocuğu var.....
istenirse herşeyin olacağı kanısındayım......

waooww.... süpersiniz gerçekten!

bende sorumluluk arttıkça insanın daha çalışkan olduğunu düşünüyorum...çünkü uyuşukluk uyuşukluğu getiriyor.....

Bem ikula baslayacagim galiba rsim calismayip butun hayatim boyunca o okula gidecrgimi dusunuyorki suan cok uzgunim ben bide yurdisindayim ve dilini yeni ogrendigim bi ulkedeyim..ev cocuk is okul(bassarisin ama cok yipranirsin

önünde saygıyla eğiliyorum hocam

öğretmenim, çalışıyorum, 1 çocuğum var, 2. ye hamile yim. yüksek lisans yapıyorum tez asamasinda yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…