- Konu Sahibi kirmizi_pantolon
merhba.aranızda hem okuyan hem de anne olan hanımlar var mı?..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok şekersiniz valla,memleketin böyle kadınlara ihtiyacı var işte!Ben bu sene tipi bitirdim 2 cocugum var. Biri 5 biri 3 yasinda. 3. Siniftan 4. Sinifa gecerken dogdu ilk cocugum. Ikisi icin birer yil ara verdim aralarinda 2 yas var. 6 sene olan tipi 8 senede bitirdim. Ama rahatca emzirdim. Aklim kalmadi. Kayinvalidem sagolsun yardimci oldu. Evimizi de yakina tasidik. Oglen arasi, bos ders stajlarin dinlenme saatlerinde geldim. Son sene nobetlerde zorlandim geceleri ayri kaldigim icin ama o da benim bolumumun zorlugu. Eger baska bolumde okuyorsan o zorluk da olmaz. Mexuniyetimde cocuklarimla aldim diploma. Guzeldi. Okul birincisinden fazla ilgi gordum:)
Tesekkur ederim. Simdi de 3. Cocuguma hamileyim 4 aylik bakalim ne olacak. :) bir sekilde oluyor. Insan daha caliskan oluyor. Hayata olaylara bakisi degisiyor. Benim mutsuz bir ailem vardi dogru onsani gorur gormez evlendim. Kendi mutlulugumu kurdum. Mutlu bir yuvam olsun istedim bir an once. Hicbir sey bundan onemli olmadi. Onun icin hic pisman degilim. Cok genis ve mutlu bir aile olmak istiyorum. Torunlarim cocuklarim bayramda eve sigmasin bayramlar tekrar guzel olsun istiyorum. Kotu bir sey oldumu herkes birbirine destek olsun iyi seyleri beraber kutlayalim istiyorum. Bunun icin daha cok cocugum olsun insallah benim gibi onlar da iyi bir es bulur da hayalim gercek olur. Tek istegim hep birlikte olmak.
bende sorumluluk arttıkça insanın daha çalışkan olduğunu düşünüyorum...çünkü uyuşukluk uyuşukluğu getiriyor.....Tesekkur ederim. Simdi de 3. Cocuguma hamileyim 4 aylik bakalim ne olacak. :) bir sekilde oluyor. Insan daha caliskan oluyor. Hayata olaylara bakisi degisiyor. Benim mutsuz bir ailem vardi dogru onsani gorur gormez evlendim. Kendi mutlulugumu kurdum. Mutlu bir yuvam olsun istedim bir an once. Hicbir sey bundan onemli olmadi. Onun icin hic pisman degilim. Cok genis ve mutlu bir aile olmak istiyorum. Torunlarim cocuklarim bayramda eve sigmasin bayramlar tekrar guzel olsun istiyorum. Kotu bir sey oldumu herkes birbirine destek olsun iyi seyleri beraber kutlayalim istiyorum. Bunun icin daha cok cocugum olsun insallah benim gibi onlar da iyi bir es bulur da hayalim gercek olur. Tek istegim hep birlikte olmak.
Ben bu sene tipi bitirdim 2 cocugum var. Biri 5 biri 3 yasinda. 3. Siniftan 4. Sinifa gecerken dogdu ilk cocugum. Ikisi icin birer yil ara verdim aralarinda 2 yas var. 6 sene olan tipi 8 senede bitirdim. Ama rahatca emzirdim. Aklim kalmadi. Kayinvalidem sagolsun yardimci oldu. Evimizi de yakina tasidik. Oglen arasi, bos ders stajlarin dinlenme saatlerinde geldim. Son sene nobetlerde zorlandim geceleri ayri kaldigim icin ama o da benim bolumumun zorlugu. Eger baska bolumde okuyorsan o zorluk da olmaz. Mexuniyetimde cocuklarimla aldim diploma. Guzeldi. Okul birincisinden fazla ilgi gordum:)