- 16 Haziran 2021
- 39
- -60
- 1
- Konu Sahibi yarimelmagonulalma
-
Kimseye hakaret etmedim. Bana göre yanlış, size göre doğru kimsenin fikrini değiştiremem zaten. Evet haklısınız, yapabileceğim bir şey yok, kendi kendime endişelenip üzülüyorum.bu ulke batti oyle mi? e peki senin cozum onerin ne? butun gun eksi sozlukte, instagramda, twitterda gezip sonra bir yerlerde nefret kusup altina gri esofmanini cekip evde devrilip bir tarafini buyutmek mi? oylesin cunku yazdigin her yazidan anlasiliyor. bir hayat amacin yok, ulkeye katki saglamaya yonelik bir istegin calisman yok, icinde bunlar olanlara da efsunlanmissin diyorsun.
sen nesin peki? oku okumam calis calismam e sen ne yaparsin? ulke batti diyip oturur musun? madem oyle yuru git yurt disina hadi, gidebiliyor musun? gidemezsin nasil gideceksin orada da sana universite soracaklar, dil soracaklar. ya da degistir su duzeni, yapabilir misin?
sadece kendi fikirlerini akil almaz bir genellemeyle yazip duruyorsun, insanlara hakaret ediyorsun. bu kadar insan yanlis dusunuyor bir tek ustun akil olarak sen mi dogru dusunuyorsun? yazik yahu iki kitap okudun imla kurallarini duzgun kullaniyorsun diye millet bir de seni ciddiye alip “kendini guzel ifade ediyorsun” falan demis. karsilikli konusmayi bilmeyen, diyalogdan habersiz birisin. otur bakalim hadi bi bak senin influencerlar ne linki vermis, yaz geliyor basla alisverise simdiden.
Bakalım, şu 3600 ek gösterge çıkarsa çok fazla öğretmen emekli olacak. Açık artacak. Mevcut sözleşmeli ve ücretlileri kadroya geçirme olasılıkları da var seneye (daha önce örnekleri görülmüş) seçim senesi olduğu için. Seneye alımın da artırılacağı öngörülüyor.Haklısınız, Ücretli öğretmenlik kalkmadığı sürece atamalar değişmez o yüzden bu umutsuz yorumu yaptım, bence bu sistem aynen devam edecek çünkü az paraya çok fazla öğretmen istihdamı sağlamak daha makul geliyor maalesef, keşke ücretli öğretmen diye bir kavram ve düzen olmasaydı..
ya rica edicem biraz gercek hayata donun. her sey sosyal medyada gordugunuz felaket senaryolari mi? bu ulkede hala piril piril cocuklar yetistiren ogretmenler, gecesini gunduzune katan doktorlar, belki inanmazsiniz ama yurt disinda yetisip tekrar ulkesine donen muhendisler var. kotu bir donemden gectigimiz dogru ama surekli birbirimize negatif basip bittik tukendik demenin mantigi yok. siz sadece turkiyeyi goruyorsunuz muhtemelen ama dunyanin genelinde bir istihdam sorunu yasaniyor, butun dunya buna nasil ayak uyduracaksa biz de aynen o sekilde adapte olacagiz baska caremiz yok. trollun teki milleti galeyana getirmeye calisiyor siz de uyuyorsunuz ona.Bu hale gelmiş bir yapı artık devlet olmaz
Öngörün devlet diye birşey kalmayacak mı
Böyle giderse olabilir
saygı görecektim evet ama sohbetlerine almayacaklardı.çünkü benle ortak paylaşımları olamayacaktı.sadece selam verip geçeceklerdi.siz aradaki bu farkı anlayamadıysanız zaten burada kim ne yazsa da anlamayacaksınız üzgünüm.bu sitede yıllar içinde geyik de yaptım ama o kadar da faydalı şeyler öğrendim ki şaşarsınızGeçmiş olsun. Saygı görmek tek başına eğitimle değil, kişilik ve karakterle de alakalı bir şey. Sizi tanımıyorum, tanıyan insanlar size saygı duyuyorsa bir bütün olarak saygı duyuyordur muhtemelen. Eğitimsiz olsanız fakat aynı kişilik ve karakterde olsanız, saygı görmeyecek miydiniz?
Artık Ukraynalı ya da Rus doktorlar da gelirSuriye'li doktorlar ne güne duruyor?
yok sen kendi kendine endiselenip uzulmuyorsun. okuyan insanlari kucumsuyorsun, diplomalarina kagit parcasi diyorsun, haddini cok asiyorsun.Kimseye hakaret etmedim. Bana göre yanlış, size göre doğru kimsenin fikrini değiştiremem zaten. Evet haklısınız, yapabileceğim bir şey yok, kendi kendime endişelenip üzülüyorum.
E düştü dediğiniz kaliteye bile ulaşamıyor oluyorsunuz o zaman siz de.Tıp fakültesi okuyanlardan bir tane bile kalp damar cerrahisi, beyin cerrahisi, çocuk cerrahisi isteyeni görmedim. Hemen hepsi ya cildiye, ya ortopedi, ya da aile hekimliği peşinde. Herkes kolaycılığa kaçıyor. Tıp fakültelerinin de kıymeti azalıyor çünkü öğrenci kalitesi düşüyor.
Valla bunun Afgan'ı var Pakistan'lı sı var.Ukrayna ve Rus uyruklular genelde Avrupa'yı tercih ediyorArtık Ukraynalı ya da Rus doktorlar da gelir
Trol olup olmadığını bilmiyorum ama ülke gençlerinin gelecek kaygısı yaşadığınıya rica edicem biraz gercek hayata donun. her sey sosyal medyada gordugunuz felaket senaryolari mi? bu ulkede hala piril piril cocuklar yetistiren ogretmenler, gecesini gunduzune katan doktorlar, belki inanmazsiniz ama yurt disinda yetisip tekrar ulkesine donen muhendisler var. kotu bir donemden gectigimiz dogru ama surekli birbirimize negatif basip bittik tukendik demenin mantigi yok. siz sadece turkiyeyi goruyorsunuz muhtemelen ama dunyanin genelinde bir istihdam sorunu yasaniyor, butun dunya buna nasil ayak uyduracaksa biz de aynen o sekilde adapte olacagiz baska caremiz yok. trollun teki milleti galeyana getirmeye calisiyor siz de uyuyorsunuz ona.
ben de size diyorum ki bu gelecek kaygisi mevzusu sadece turkiye icin gecerli degil, dunyanin her yeri icin gecerli. yeni duzen bu. buna ayak uydurulacak. ha ama “norvecteki adam calismadan para aliyor onun gelecek kaygisi yok” derseniz sizinle ayni noktadan bakmadigimizi dusunur konusmayi bitiririm. ben bir seyler uretip karsiligini almanin pesindeyim.Trol olup olmadığını bilmiyorum ama ülke gençlerinin gelecek kaygısı yaşadığını
Erklerin düzgün çalışmadığını biliyorum
Konudan bağımsız senin hep öfkeli görüyorum neden?
E düştü dediğiniz kaliteye bile ulaşamıyor oluyorsunuz o zaman siz de.
Umarım çözüm bulursunuz gerginliğinizeben de size diyorum ki bu gelecek kaygisi mevzusu sadece turkiye icin gecerli degil, dunyanin her yeri icin gecerli. yeni duzen bu. buna ayak uydurulacak. ha ama “norvecteki adam calismadan para aliyor onun gelecek kaygisi yok” derseniz sizinle ayni noktadan bakmadigimizi dusunur konusmayi bitiririm. ben bir seyler uretip karsiligini almanin pesindeyim.
genel olarak gerginim, sizin yorumlarinizi da hic sevmiyorum o yuzden su an x2 sinirli yaziyorum. var mi baska sorunuz?
tesekkurler iyi dilekleriniz icin. forumu kullanmayi biliyorum oneri icin de tesekkurler.Umarım çözüm bulursunuz gerginliğinize
Yorumlarımı sevmiyorsanız gözardı edin
ha ha ha.belki de tıp yazacak seni elemeye çalışıyor anne shirley.sakın kanmayasın çalışmaya devam başarmana ne kaldı şuradaBana bak konu sahibi burada üniversite okunmaz gelecek yok her şey çok kötü diyip milletin canını sıkarak kendin sabahlara kadar çalışıyor ve rakip mi eliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?