Buna cevap vermem gerektiğini düşünüyorum. Biz eşimle üniversite de öğrenciyken evlendik hemde okulun bitmesine çok varken. Ailelerimiz de evlenmemizi uygun gördü . Benim ailem üniversite de sevgilim olmasına sıcak bakmayınca bizde evlenelim sizde bizde rahat edelim dedik. Öncelikle söylemem gerek büyük sorumluluk büyük risk ama insan 19 20 yaşında mantığını bıraktığı için o deli kan derler ya bizimki de o hesap. Aileler konuştu belirtmek istiyorum kabullenmeleri hiç kolay olmadı çok fırtınalar esti çok üzüldük ve üzdük .herkes kendi çocuğu hiç evlenmemiş gibi maddi anlamda yardım etmeye karar verdi kira vs ev arkadaşlığı gibi düşünün ama tek şartları vardı okul bitinceye kadar okulu engelleyici çocuk vs yapmayın dediler tek isteğimiz var okuyun . Sağolsunlar okuttular düğünümüzü yaptılar ailemin hakkını yiyemem evime bana her yardımı karşı taraf bir yapıyorsa onlar bin yaptı.bir bayan olarak ilk yıl zorlandım ev eş yemek temizlik okul çok zor geçti ama hallettik bir şekilde . Öncelikle kumar gibi evlilik kötü gitme ihtimalide vardı gün geldi üstünden kalkamadım gün geldi çok eğlendik özellikle üniversite ortamında kimse karışmadan eşinle takılmak çok hoştu. Ama bana sorarsan ben o günlere dönsem yine aynı olaylar yaşansa EVlenmem. Evliliğim den pişman değilim ana herşey zamanında güzel. Özellikle bir bayan okulu bitince para kazanıp kendine harcamanın güzelliğini yaşamalı. Okul bitince bütün yardımlar kesildi hayatı en derinden yaşayarak öğreniyorsun olgunlaşıyorsun . Okul bitince iş bulma ev geçindirme kendi kendine yetebilmeye çalışmak hiç kolay olmadı. Yani herşey taşında zamanında güzel. Bence seni gerçekten seviyorsa ve sende seviyorsan okul bitinceye kadar bekleyebilirsiniz birbirinizi