- 15 Aralık 2009
- 8.953
- 21.426
- 873
- Konu Sahibi heybenkimmmm
-
Kimseyle hemen yakınlık kurma diyorum ben öncelikle. Güleryüzle selamlaşma ve seviyeli bir sohbet tabii ki olmalı ama hemen kanka modu, güvenip her şeyini paylaşmak, birileri hakkında konuşmak asla olmamalı. Samimiyet zamanla oluşmalı.Merhaba . Yerleştirmeler daha açıklanmadı ama benim içim kıpır kıpır. Hem korkuyorum nasıl yapacağım nasıl alışacağım diye hem de heyecanlıyım yeni bir hayat. Ben üniversiteyi biraz gözümde büyütüyorum. Tek şansım o sonuçta . Ascilik gelecek( konya ali akkanat myo ) yüksek ihtimalle . Okulum hoşuma gitti onunla bir sıkıntım yok . Ama ben üniversitede glow up geçirmek istiyorum. Spora gitmek , makyaj yapmayı öğrenmek... Ben hayatımda hiç pizza hamburger yemedim , fondöten bile sürmedim suratıma 20 yaşındayım. Ve yaşıtlarımdan çok geri hissediyorum kendimi. Erkek çocuğu gibi büyütüldüm. Kız gibi hissetmiyorum kendimi. Saçlarımı hep topuz yapardım, simsiyah giyinirdim... Yani uzattım gene şunu sormak istiyorum. Bana üniversite tavsiyeleriniz neler ? Kendimi nasıl değiştirebilirim? Dikkat etmem gereken şeyler neler ? Kyk yurdundan da çok korkuyorum. Nasıl yapacağım diye . Benim kulaklarım ağır duyuyor . Duş veya tuvalette seslenirler duyamam . Sabah alarm duymuyorum. Uykum da çok ağır. Umarım iyi insanlara denk gelirim .Hayallerim de biraz uçuk... Dgs ile gastronomiye geçmek istiyorum üniversiteyi de birincilikle bitirip iyi bir otelde başlamak istiyorum. Anne babamın köyden kurtarmak rahat bi yasam vermek istiyorum. Kendime ev araba almak istiyorum hatta kendime pastane açmak bile istiyorum. Gezmek tozmak ... Bu kadar yüksekten uçarken bir anda yere çakılırım diye de çok korkuyorum.
Ha evet . Ne iyi ettin de söyledin coook teşekkür ederimValla başlığı görünce bi hevesle açtım. Kendini geliştirme tavsiyeleri veririm filan diye. Ama sen baya dizilerde, tiktokta gordugun şeylere özeniyorsun belli ki. O konuda malesef yardımcı olamıcam. Çünkü bu kafayla kocaya kaçan kafa aynı geliyo bana kusura bakma canım.Üniversiteye giderken aklımdan geçen son şeydi sanırım bu. Bi kuaföre git, kaşını filan al. Kezban Paris'te izleyebilirsin mesela. Orda tam bir glow up var. Başının üstüne kitap koyup yürü filan. Sanırım bu tarz tavsiyeler bekliyorsun.
Merkeze de biraz uzak . Baktım orası geldi. 12 tane tercih yaptım 5. Falan yazdım halbuki ....Gideceğin yer Konya merkez değil ilçesi. Diğer ilçelere göre daha güzel ama. Suyu çekilmiş bile olsa bi gölü var bşka da pek bir şeyi yok. Sosyal hayat hayal ettiğin gibi olmayabilir yani.
Enerjin çok güzel her ne olursa olsun bunu kaybetme. Dolu dolu yaşamaya bak. Geriye dönüp baktığında çok özleyeceğın anılar biriktir
Evet öyle merkeze biraz uzak ama güzel bi ilçe gene de. Göl kurumasaydı sahili falan olan bir yerdi ama son zamanlarda baya çekilmiş suyu. Konya'nın en güzel ilçesi diyebilirim djfjdjdje haftasonları falan gezmeye gelirsin sende 75 dk lık yol.Merkeze de biraz uzak . Baktım orası geldi. 12 tane tercih yaptım 5. Falan yazdım halbuki ....
Ay umarım. Çarşı falan varmış. Yakın dediler . Onun hakkında bi bilginiz var miEvet öyle merkeze biraz uzak ama güzel bi ilçe gene de. Göl kurumasaydı sahili falan olan bir yerdi ama son zamanlarda baya çekilmiş suyu. Konya'nın en güzel ilçesi diyebilirim djfjdjdje haftasonları falan gezmeye gelirsin sende 75 dk lık yol.
Yok maalesef. Tek bildiğim göl kenarındaki cafeler ve balıkçılar iyi oluyor. Sıkılmazsın yani kendince sosyal bi ilçeAy umarım. Çarşı falan varmış. Yakın dediler . Onun hakkında bi bilginiz var mi
Kiz ferhans uni hayallerin bile fikfik uzerine gasfahah sabah sabah cok guldurdun beni.Şimdi herkes onu da yap bunu da yap benimki şahane geçti falan yazacak ama benim üniversite hayatım tam bir rezaletti.ne sevgili bulabildim ne kız arkadaşlardan yana yüzüm güldü.bomboş gittim geldim gittim geldim.hamal gibi derler ya.iki üniversite okudum üstelik.birinci de bomboştu ama ikinci resmen çok kötüydü.yaşım da az biraz büyüktü.(24,25)çok da değil yani.buna rağmen sevgilim yok, evli değilim falan diye laf sokuyorlardı.yanaşan zaten yoktu.ben de ne hayallerle gitmişim.şunu bunu yapacaktım.sevgilimde kalacaktım.ögrenci evlerinde takilacaktim.hiçbiri olmadı.şimdi bunları neden anlattım? Herkesin hayatımda bir yıldızının parladığını yıllar oluyor.benim de yıldızım 25 yaşından sonra parlamaya başladı.artik hangi erkekle buluşacağımı şaşirıyordum.ne yaşayamadıysam öyle güzel acısını çıkarttım ki.demem o ki senin parlak yılların ne zaman bilmiyoruz.belki aşırı güzel geçecek belki benimki gibi berbat geçecek.kısmet.senin elinde olduğunu düşünmüyorum.
Eee herkesin öyle.Kiz ferhans uni hayallerin bile fikfik uzerine gasfahah sabah sabah cok guldurdun beni.
Kivircikcim hayallerini ben oyle ucuk bulmadim gayet calisip cabalayarak elde edebilirsin. Ama unutma sosyal hayat ve akademik hayat arasinda denge kurmazsan kaybedersin.
ilişkiler de insanı çok geliştiriyor.Valla başlığı görünce bi hevesle açtım. Kendini geliştirme tavsiyeleri veririm filan diye. Ama sen baya dizilerde, tiktokta gordugun şeylere özeniyorsun belli ki. O konuda malesef yardımcı olamıcam. Çünkü bu kafayla kocaya kaçan kafa aynı geliyo bana kusura bakma canım.Üniversiteye giderken aklımdan geçen son şeydi sanırım bu. Bi kuaföre git, kaşını filan al. Kezban Paris'te izleyebilirsin mesela. Orda tam bir glow up var. Başının üstüne kitap koyup yürü filan. Sanırım bu tarz tavsiyeler bekliyorsun.
Umarım her şey gönlünce olmuştur ve istediğin yeri kazanmışsındır.Merhaba . Yerleştirmeler daha açıklanmadı ama benim içim kıpır kıpır. Hem korkuyorum nasıl yapacağım nasıl alışacağım diye hem de heyecanlıyım yeni bir hayat. Ben üniversiteyi biraz gözümde büyütüyorum. Tek şansım o sonuçta . Ascilik gelecek( konya ali akkanat myo ) yüksek ihtimalle . Okulum hoşuma gitti onunla bir sıkıntım yok . Ama ben üniversitede glow up geçirmek istiyorum. Spora gitmek , makyaj yapmayı öğrenmek... Ben hayatımda hiç pizza hamburger yemedim , fondöten bile sürmedim suratıma 20 yaşındayım. Ve yaşıtlarımdan çok geri hissediyorum kendimi. Erkek çocuğu gibi büyütüldüm. Kız gibi hissetmiyorum kendimi. Saçlarımı hep topuz yapardım, simsiyah giyinirdim... Yani uzattım gene şunu sormak istiyorum. Bana üniversite tavsiyeleriniz neler ? Kendimi nasıl değiştirebilirim? Dikkat etmem gereken şeyler neler ? Kyk yurdundan da çok korkuyorum. Nasıl yapacağım diye . Benim kulaklarım ağır duyuyor . Duş veya tuvalette seslenirler duyamam . Sabah alarm duymuyorum. Uykum da çok ağır. Umarım iyi insanlara denk gelirim .Hayallerim de biraz uçuk... Dgs ile gastronomiye geçmek istiyorum üniversiteyi de birincilikle bitirip iyi bir otelde başlamak istiyorum. Anne babamın köyden kurtarmak rahat bi yasam vermek istiyorum. Kendime ev araba almak istiyorum hatta kendime pastane açmak bile istiyorum. Gezmek tozmak ... Bu kadar yüksekten uçarken bir anda yere çakılırım diye de çok korkuyorum.
Yoo?Eee herkesin öyle.
Kendi çapında büyük bir kütüphanesi olan bir yerde okudum. Benim için o kütüphanenin hayali vardı. Dersi asar kütüphaneye giderdimYoo?
Kendi hayallerini hepimize genellemesen mi acaba?
Üniversiteye giderken erkek hayalleriyle gitmedim valla. Hatta yurtdisina erasmusa gittim, Allah seni inandirsin orada bile erkek pesinde degildim.
Sasiracaksin belki ama burada cogumuz universiteye baslarken şöyle sevişirim, boyle takılırım diye hayallerle baslamamistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?