- 8 Temmuz 2016
- 92
- 24
- 3
- Konu Sahibi busecikbuse
Hic uzulme ben de ilk sene senin gibiydim ama ben bilincli olarak yakin arkadas edinmedim siniftaki herkesi tanidim oyle samimiyet kurdum ve emin ol universite arkadasliklarinin %95 gecicidir.
Kendine bir tane dost edin fazlasina gerek yok.
Ayrica o arkadalarin hepsi (garanti veriyorum) son sinifta birbirleriyle konusmuyo olacaklar merak etme![]()
Popüler,ezik kavramlarını kullanmak niye? Üniversitedesin, haftalık olaylara takılma. Gelip geçici olaylar bunlar.Akıllı kızmışsın vize zamanı geldi ders çalış![]()
Bir de nacizane bir düşüncem var. Artık hepiniz meslektaş sayılırsınız okula kaçıncı girdiğiniz ve üniversite puanı muhabbeti artık geride kaldı. Başarı sırası zeka belirtisi değil. Ortalarda bi sırada bölüme girdim dereceyle bitirdim,birinci giren arkadaşım geçemedi okulu bıraktı.Sinifi zor geçen akademik olarak vasat ama girişken başka bir arkadaşım aktif üniversite hayati sayesinde gayet iyi bir firmada mevkide iş buldu. Takilmayin öyle şeylere.
hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim şöyle cevaplayayım normalde popüler yada ezik gibi tabirler pek benim kullandığım tabirler değil ama ne yazık ki ciddi ciddi bu aralar öyle hissediyorum çünkü derslerde hocayı beklerken yada ders aralarında kafede rapor yazarken herkes rahatlıkla birarada olurken bende öyle birşey olmuyor çok fazla yani herkes küçük gruplar kaynaşıyor ama ben sap gibi kalıyorum beni niyetim aman bi canım cicim arkadaşım olsun değil mesela bi fırsat çıktımı insanlar tabiiki konuştuğu insanlara aktarıyor bunu yada bir sosyal aktivite oldu mu yada gerçekten işimize yarayacak şeyler olduğunda daha samimi olan arkadaşıyla paylaşıyor insanlar bunu ve ben bu yüzden her şeeyi kaçırıyormuş gibi hissediyorum ve bide okul puanı zekayı belirlemez denmiş tabiiki öyle ben kesinlikle zeka ile alakalı olduğunu düşünmüyorum ama hani insanlar belki derslerde iyi olmayan insanlarla arkadaşlık yapmak istemezler kendilerinin puanlarınıda düşürmesin diye bende öyle bişey yok yani insanlarınaklını çelip derse girmesini engellemem yada ders çalışmasını onu da o yüzden belirttim yoksa zeka ile puanın alakalı olduğuna bende katılmıyorumBunlar düşünerek olacak şeyler değil, rahat ve doğal ol.
Ayrıca o ilk sene kaynaşmalarının çoğu ilerleyen yıllarda selam bile vermemeye dönüşücek.