- 15 Haziran 2019
- 1.619
- 597
- 123
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Teşekkür ederim77yle Antalya ya atandı biri. Bu alımlarda kaça düştü Bi bak istersen
Odyometriyi önermem çünkü hastaneler 1 2 tane alıyor doldu heryer .fizyoterapide öyle sayılır diğerleri hakkında bilgim yok açıkçası
Fizyoterapi iyidir. Maaşı da iyi. Benim çok üstünde idi puanım ama meslek liseli olduğum için yerleşemedim
Onu bilmiyorum yanlış yönlendirmek istemem. Bilen arkadaşlar cevaplasınOzelde de çalışma imkanları oluyor mu peki
Yok ya olmaz bir şey okurken hemen sınavı kacırma sınava gir. 2 yıl gidiyor puan. Biraz kassan atanırsın. Ve rahat cidden. Alçı falan bayan olarak Bi garip ama hiç takılma hele bide ilçe hastanesine düşersen miss.Teşekkür ederimbenim önce 2 yıl okumam gerekecek, bu sure sonunda mezunlarda yığılma olabilir mi acaba
Ben ilk ve acil yardım mezunuyum gelme canım yıgılma var 85 le kapadı o kadar cok mezun var ki yerinde olsam agız ve dıs okurum ozelde de imkan cok devlettedeMerhaba arkadaslar yarın üniversite sınavı basvurusunun son gunu. Ben 2 yıllık, işe girerken de sıkıntı yasamayacagım bir bolum araştırıyorum. Ozel veya devlet fark etmiyor. Aklımdaki bölümler
Ağız ve diş sağlığı teknikerliği
Odyometri
Fizyoterapi
Radyoloji
Ortopedi
Acil ve ilk yardım.
Çevrenizde bu 2 yıllık bolumleri okuyan, iş hayatında olan birileri varsa bilgi ve önerilerinizi merakla bekliyorum
Ortopedi bölümü iyi mi? Geçmediğim pişmanım, çok övüyorlar.Ortopedi benim bölüm. Valla 73 72 lere düşüyor puanlar atanırken. Maaş 4 bucuk civarı. Alçı pansuman odasın da çalışırsın. Fazla hasta olmaz. Biz iki kişi çalışıyoruz. Rahatız.
Anadolu lisesi, önlisanstan da bir bolum okumuştumHangi lise mezunusun?
PuanınTeşekkür ederimbenim önce 2 yıl okumam gerekecek, bu sure sonunda mezunlarda yığılma olabilir mi acaba
Valla atama puanları iyi. Bir De küçük bir ilçe hastanesine düşersen gayet rahat mis.Ortopedi bölümü iyi mi? Geçmediğim pişmanım, çok övüyorlar.
Sen atandın sanırım? Zor değilse yaparız ya sorun değil, iki yıllık mı okudun?Puanın
Valla atama puanları iyi. Bir De küçük bir ilçe hastanesine düşersen gayet rahat mis.
Yok ben o bölümün lise cıkışlısıyım ortsöğreyim kpss puanıyla 83 aldım atandım.Sen atandın sanırım? Zor değilse yaparız ya sorun değil, iki yıllık mı okudun?
Anladım. Ben Anadolu meslek çıkışlıyım olmaz o halde :/ teşekkür ederim yine de kafama uyarsa bu yıl yks puanımı tekrar kullanacağım :)Yok ben o bölümün lise cıkışlısıyım ortsöğreyim kpss puanıyla 83 aldım atandım.
Aynı işi yapıyoruz. Valla benim bütün arkadaslarım rahat. 2 yıllığı okuyup atanan da cok. Genel olarak iş yükü çok yok. Atama puanları da çok iyi son atamalar da 73 74 görür. Ben tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?