Üniversite sınavı sorunsalı. Önerilerinizi bekliyorum

Fizyoterapi iyidir özelde maaşlarda iyidir ayrıca dışarıda özel hasta alırsın eve gidip günlük bir saat egzersiz yaptırırsın zaten onlar maaşını geçer

Bu bölümlerden başka düşündüğün alternatif bölümler var mı? Ben akademik kariyer tavsiye ederim ,zor ama kendini ve çevrendikileri geliştirebilirsin.Ama hemen atanıyım para kazanıyım diyorsan saydığın bölümler ideal.Onun dışında alanın ne bilmiyorum ama PDR ,sosyal hizmetler öneririm

PDR bitti artık. Birde kız 2 yıllık bölüm demiş saydığın bölümlerin puanı çok yüksek. Ben fizyoterapi öneririm

Aslında ben de çok istiyorum ama sınava 3bucuk ay kaldı, ilk oturumda guzel netler yapabiliyorum ancak ikinci oturum ve guzel bölümler için biraz daha zamana ihtiyacım var o sebeple bu alanlara yoneldim. Dgs ile 4 yıllığa tamamlarım muhtemelen

O zaman radyolojiyi eledim:) özellerde imkanlar nasıl acaba bilginiz var mı
Ama bi özelliği varki diger bölümlere göre bir tik öne çıkıyor hamile kaldığın an işe gitmiyorsun radyasyon olduğu için. Ama tabi ozellerde bu durum nasil olur bilemiyorum ben devlet için konusuyorum. Buarada özellerde is bulmak bi nebze olsa kolay, ama cok fazla ilan var neden diye düşünmek lazım cok yoruyorlar özelde

PDR bitti artık. Birde kız 2 yıllık bölüm demiş saydığın bölümlerin puanı çok yüksek. Ben fizyoterapi öneririm
Evet 2 yıllık yazdığını bende görebiliyorum acaba gerçekten bunları mı istiyor yoksa daha kısa yol olduğu için mi bunları istiyor, manasında sordum.Zaten kendiside belirtmiş istediğini.Ayriyetten PDR bitmedi kendini geliştirirsen neden olmasınbenim alanımda bu olduğu için sormadan direk yanıtlayamıyorun:))

Cevrem ambulans şoförü ambulanss hemşiresi hastane sekreteri öğretmen doktordan olusuyo en cok meslegini sevenlerde ambukanss hemşiresi ve tarih öğretmeni

İçinden ne geliyorsa onu seç.Zamana takılma sonra pişman olursun.Sonuçta bir ömür bu mesleği yapacaksın inşallah gönlünce olur

İçinden ne geliyorsa onu seç.Zamana takılma sonra pişman olursun.Sonuçta bir ömür bu mesleği yapacaksın inşallah gönlünce olur
Çok tesekkurler. 25 yasındayım ve zamanında iş hayatına atılmamın engellendiği bir evlilikten çıktım, hayata tekrar baslamaya calisiyorum

Bence iki yıllık çocuk gelişimi okumak çok mantıklı. Şu an en çok aranan mesleklerden biri. Arkadaşım 2 yıllık çocuk gelişimi mezunu. Şu an çalışıyor işinden çok memnun ve maaşı da iyi

Teşekkür ederim arkadaşınız hangi yıl mezun oldu? Bu konuda okuduğum bir yazıda, son yıllarda yığılma olduğu için çocuk gelişimi ümit vermeyen alanlar kategorisindeydi. Ama tam bilemiyorum yine de. İsterim de yani o alanı

Çok tesekkurler. 25 yasındayım ve zamanında iş hayatına atılmamın engellendiği bir evlilikten çıktım, hayata tekrar baslamaya calisiyorum
Ayni kaderi paylasmısız bende 25 yasında gıtmıstim agız ve dıs onerıyorum arkadaslarım İstanbulda hepsi ıs buldu ben paramedık okudum o kadar mezun var ki ıs yok kpss ye calısıyorum

Ayni kaderi paylasmısız bende 25 yasında gıtmıstim agız ve dıs onerıyorum arkadaslarım İstanbulda hepsi ıs buldu ben paramedık okudum o kadar mezun var ki ıs yok kpss ye calısıyorum

Paramedik ile ilgili bir şeyler okudum, gerçekten nerdeyse yok gibiymiş alım. Ne yapmayı düşünüyorsun. Özellere başvurdun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…