- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi gunesligunlerimiistiyorum
-
Niye olmasın gecen sene ki puanınız yetiyor mu?Anladım. Ben Anadolu meslek çıkışlıyım olmaz o halde :/ teşekkür ederim yine de kafama uyarsa bu yıl yks puanımı tekrar kullanacağım :)
Yani fazla fazla yetiyor puanlara şimdi baktım da. Düşüneceğim bunu. Teşekkür ederim :)Niye olmasın gecen sene ki puanınız yetiyor mu?
Fizyoterapi iyidir özelde maaşlarda iyidir ayrıca dışarıda özel hasta alırsın eve gidip günlük bir saat egzersiz yaptırırsın zaten onlar maaşını geçerMerhaba arkadaslar yarın üniversite sınavı basvurusunun son gunu. Ben 2 yıllık, işe girerken de sıkıntı yasamayacagım bir bolum araştırıyorum. Ozel veya devlet fark etmiyor. Aklımdaki bölümler
Ağız ve diş sağlığı teknikerliği
Odyometri
Fizyoterapi
Radyoloji
Ortopedi
Acil ve ilk yardım.
Çevrenizde bu 2 yıllık bolumleri okuyan, iş hayatında olan birileri varsa bilgi ve önerilerinizi merakla bekliyorum
PDR bitti artık. Birde kız 2 yıllık bölüm demiş saydığın bölümlerin puanı çok yüksek. Ben fizyoterapi öneririmBu bölümlerden başka düşündüğün alternatif bölümler var mı? Ben akademik kariyer tavsiye ederim ,zor ama kendini ve çevrendikileri geliştirebilirsin.Ama hemen atanıyım para kazanıyım diyorsan saydığın bölümler ideal.Onun dışında alanın ne bilmiyorum ama PDR ,sosyal hizmetler öneririm
O zaman radyolojiyi eledim:) özellerde imkanlar nasıl acaba bilginiz var mıRadyolojinin atamasi cok yüksek puanlarla oluyor malesef. Ve atanmayi bekleyen cok kisi var, 85 87yle kapatacak diyorlardi gecen hafta. Yani atanmak için 84 85 üstü alman lazım
Bu bölümlerden başka düşündüğün alternatif bölümler var mı? Ben akademik kariyer tavsiye ederim ,zor ama kendini ve çevrendikileri geliştirebilirsin.Ama hemen atanıyım para kazanıyım diyorsan saydığın bölümler ideal.Onun dışında alanın ne bilmiyorum ama PDR ,sosyal hizmetler öneririm
Ama bi özelliği varki diger bölümlere göre bir tik öne çıkıyorO zaman radyolojiyi eledim:) özellerde imkanlar nasıl acaba bilginiz var mı
Evet 2 yıllık yazdığını bende görebiliyorum acaba gerçekten bunları mı istiyor yoksa daha kısa yol olduğu için mi bunları istiyor, manasında sordum.Zaten kendiside belirtmiş istediğini.Ayriyetten PDR bitmedi kendini geliştirirsen neden olmasınbenim alanımda bu olduğu için sormadan direk yanıtlayamıyorun:))PDR bitti artık. Birde kız 2 yıllık bölüm demiş saydığın bölümlerin puanı çok yüksek. Ben fizyoterapi öneririm
Cevrem ambulans şoförü ambulanss hemşiresi hastane sekreteri öğretmen doktordan olusuyo en cok meslegini sevenlerde ambukanss hemşiresi ve tarih öğretmeniMerhaba arkadaslar yarın üniversite sınavı basvurusunun son gunu. Ben 2 yıllık, işe girerken de sıkıntı yasamayacagım bir bolum araştırıyorum. Ozel veya devlet fark etmiyor. Aklımdaki bölümler
Ağız ve diş sağlığı teknikerliği
Odyometri
Fizyoterapi
Radyoloji
Ortopedi
Acil ve ilk yardım.
Çevrenizde bu 2 yıllık bolumleri okuyan, iş hayatında olan birileri varsa bilgi ve önerilerinizi merakla bekliyorum
İçinden ne geliyorsa onu seç.Zamana takılma sonra pişman olursun.Sonuçta bir ömür bu mesleği yapacaksın inşallah gönlünce olurAslında ben de çok istiyorum ama sınava 3bucuk ay kaldı, ilk oturumda guzel netler yapabiliyorum ancak ikinci oturum ve guzel bölümler için biraz daha zamana ihtiyacım var o sebeple bu alanlara yoneldim. Dgs ile 4 yıllığa tamamlarım muhtemelen
Çok tesekkurler. 25 yasındayım ve zamanında iş hayatına atılmamın engellendiği bir evlilikten çıktım, hayata tekrar baslamaya calisiyorumİçinden ne geliyorsa onu seç.Zamana takılma sonra pişman olursun.Sonuçta bir ömür bu mesleği yapacaksın inşallah gönlünce olur
Teşekkür ederim evet bir arkadaş daha önermemiş onu da eleyeyimATT yani ilk yardım önermem, gecesi gündüzü yok tam bir çile. Odyometri hiç fena değil.
Teşekkür ederim arkadaşınız hangi yıl mezun oldu? Bu konuda okuduğum bir yazıda, son yıllarda yığılma olduğu için çocuk gelişimi ümit vermeyen alanlar kategorisindeydi. Ama tam bilemiyorum yine de. İsterim de yani o alanıBence iki yıllık çocuk gelişimi okumak çok mantıklı. Şu an en çok aranan mesleklerden biri. Arkadaşım 2 yıllık çocuk gelişimi mezunu. Şu an çalışıyor işinden çok memnun ve maaşı da iyi
Ayni kaderi paylasmısız bende 25 yasında gıtmıstim agız ve dıs onerıyorum arkadaslarım İstanbulda hepsi ıs buldu ben paramedık okudum o kadar mezun var ki ıs yok kpss ye calısıyorumÇok tesekkurler. 25 yasındayım ve zamanında iş hayatına atılmamın engellendiği bir evlilikten çıktım, hayata tekrar baslamaya calisiyorum
Yeni mezun oldu 2 yıl önce..Teşekkür ederim arkadaşınız hangi yıl mezun oldu? Bu konuda okuduğum bir yazıda, son yıllarda yığılma olduğu için çocuk gelişimi ümit vermeyen alanlar kategorisindeydi. Ama tam bilemiyorum yine de. İsterim de yani o alanı
O zaman listeme cocuk gelisimi de ekleyeyim teşekkür ederimYeni mezun oldu 2 yıl önce..
Ayni kaderi paylasmısız bende 25 yasında gıtmıstim agız ve dıs onerıyorum arkadaslarım İstanbulda hepsi ıs buldu ben paramedık okudum o kadar mezun var ki ıs yok kpss ye calısıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?