kapasitem bu kadar değil. türkiyenin üstün zekalılarının gittiği (iq belirleyici sınavla alınan) bir sanat merkezinde eğitim aldım.Hem çalışmayıp hem üzülmeyi anlamıyorum ben. Ya çalışacaktın ya üzülmeyeceksin. Belki kapasiten bu kadardır. Hedeflediğin değil elde edebildiğin bir bölüm düşünmelisin bence.
Bilsem mi? Yani her iq’su yüksek olan başarılı bir eğitim hayatı sürdürecek diye bir kural yok. Zekisindir ama tembelsindir. Şu durumda elde ettiğinle yetineceksin ya da bir sene daha bu kez doğru düzgün hazırlanacaksın. Ama onun da garantisi yok.kapasitem bu kadar değil. türkiyenin üstün zekalılarının gittiği (iq belirleyici sınavla alınan) bir sanat merkezinde eğitim aldım.
teşekkür ediyorumMukemmelliyetci bir yapin ya da yuksek standartlarin varsa bu ertelemeye ve sonrasinda kendi kendini gerceklestiren kehanetle basarisizliga donusebiliyor. Ben benzeri bir durum icin hem universite sinavina hazirlanirken hem de doktoramin ilk senesinde yardim aldim, faydasini gordum. Tavsiye ederim.
pilotaj. aslında en başından beri istediğim bir bölüm ama gözüm çok bozuk olduğu için ilk sene çok zorlamadım.istediğiniz bölüm ne ?
yüksek puanla alıyor olmasının dışında ne gibi vasıfları var.
pilotaj. aslında en başından beri istediğim bir bölüm ama gözüm çok bozuk olduğu için ilk sene çok zorlamadım.
birden fazla seçeneğim var aslında. ama seçeneklerim arasında gerçekten istediğim tek bölüm var o da pilotaj.Lütfen ama lütfen, son zamanlarda üniversite sınavı için ders verdiğim birkaç kişi vardı, sayısal bir bölüm seçmememe rağmen iyi bir sonuç elde etmiştim, kendinize sırf yüksek puanlı diye bir yeri hedef belirlemeyin. Belirliyorsanız da ona göre çalışın. Eğitim sisteminin en büyük açığı bu bence, herkes üniversite okuyor ama yeteneklerimize göre bir yol bulamıyoruz. O yüzden sınav anına odaklanmaktan başka yapabilecek hiçbir şeyiniz yok bu yıl için. Ayrıca sadece ailenizi gururlandırmaya da odaklanmayın çünkü siz harika bir yerden de mezun olsanız geleceğiniz kesin değil. İnsanlar karşılaştıracaklar, bunu engelleyemezsiniz. Son günler, ne yapmak istediğinizi iyice belirleyin. Seçeneklerinizi açık tutun.
sanat merkezinde egitim aldiysaniz yeteneginiz o yonde olabilir mi ?kapasitem bu kadar değil. türkiyenin üstün zekalılarının gittiği (iq belirleyici sınavla alınan) bir sanat merkezinde eğitim aldım.
hayır sanırım yanlış anlattım. sanat lisesinde okumadım. anadolu lisesi mezunuyum. Bilsem dediğimiz üstün zekalı olarak kabul edilen öğrencilerin alındığı bir yer. okuldan bağımsız ama yine milli eğitime bağlı.gözde problem varsa alınma şansınız var mı ki ?
bildiğim kadarıyla yok, yani boşuna zorlamış olmayın öyleyse.
bir de sanat lisesinde okuyup pilotaj seçilebiliyor mu ? çok alakasız değil mi ?
sanat merkezinde egitim aldiysaniz yeteneginiz o yonde olabilir mi ?
sanat dallarina yonelseniz.
sahsen kizimin sanat dallarinda egitim almasini cok isterim.
gözde problem varsa alınma şansınız var mı ki ?
bir de sanat lisesinde okuyup pilotaj seçilebiliyor mu ? çok alakasız değil mi ?
Sanat lisesi değil. Diğer çocuklara göre biraz daha parlak çocukları gönderdiğimiz sınavla öğrenci alan destekleyici eğitim merkezi olan bilsem’den bahsediyor muhtemelen. İlkokul çağı çocuklar gidiyor zaten, lise çağında devam ediyorlar mı emin değilim.gözde problem varsa alınma şansınız var mı ki ?
hayır sanırım yanlış anlattım. sanat lisesinde okumadım. anadolu lisesi mezunuyum. Bilsem dediğimiz üstün zekalı olarak kabul edilen öğrencilerin alındığı bir yer. okuldan bağımsız ama yine milli eğitime bağlı.
belli bir dereceye kadar gözdeki problem sorun edilmiyor.
Bilsem sanat lisesi değil.
Konu sahibesi zekayı kullanabilmek için çalışmak gerekir o bilgiler siz zekisiniz diye beyninize girmez.
Bu sene istediğiniz bölüm olmazsa seneye çalışıp tekrar girin. Yada kazanacağınız bölüme razı gelin.
Üstün zekalıları değil özel yetenekli öğrencileri alır bilsem. Iq testi falan da yapmaz. Yapma güzelim gözünü seveyim. Zeki bir çocuksun eminim ama kendini böyle şeylerle destekleyerek kategorize etme lütfen.sanat okulu değil Bilsem. üstün zekalıların alındığı bir eğitim merkezi. okulla birbirinden bağımsız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?