- 17 Mayıs 2010
- 1.659
- 1.055
- 373
- 33
- Konu Sahibi sensiz__asla123
-
zaten finalde gömülcemm kitaplara bayramda bile gelirkenn kitap aldım yanımaa..
off allahmm gerçektenn gezmedmm tozmadımm hani gezsem çalışmasam neysee çok koyuyo bana ya
hangi üniversite canım?bankacılık okuyorum ama dokunuyoo yaa üzülüyorummm ben böyle deildim
hocaların soru tarzını öğrendin en azından.
kötü geçebilir ilk kez merak etme. daha final dönemi olacak. yeni üniv öğrencisiymişsin. bak ben beş senedir çekiyorum. alışacaksın :)
Bende ilk sene öyle olmuştum resmen dipteydim:) Ama sonraki seneler iyi açıldım notlarım yükseldi. Lisede hep dinleyerek filan bile yapabiliyorsun ama üniversite öyle değilmiş ilk anda anlaşılmıyor. Sonradan nasıl vizelere finallere çalışacaksınn işin tekniğini öğreniyorsun. Gerci bazen ona rağmen gene kötü gecebiliyor çok takılmamak lazım sonuçta hayatın en güzel yılları üniversitede geçiyor bir şekilde de dersleri geçersin nasıl olsa.
arkadaşımın yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum canımmmFinaller daha önemli. Vizelerin kötü geçmiş bile olsa finalde yüksek alırsan yine geçersin merak etme. İlk senen olduğu için böyle hissediyorsun zaten. Ben son sınıfa geçtim bu sene, ilk senemde ben de çok hırslıydım. Alttan tek bir dersim olsun istemezdim. Zamanla üniversitenin lise gibi olmadığını,başarılı bir kariyerin ya da çabuk iş bulmanın derslere asılmakla başarılamayacağını,notlarımız iyi ya da alttan dersimiz yok diye kimsenin bize madalya takmadığını anladım ve şimdi çok rahat geçiyor benim için vizelerFinallerde asılıyorum geçebildiklerimden geçiyorum. Tek tük kalan olursa da seneye kalıyor. Öyle böyle bir şekilde bitiyor işte. Sana bir arkadaş tavsiyesinde bulunmak istedim şimdi birinci sınıf olduğunu görünce. İleride yapacağın iş görüşmelerinde üniversitede öğrendiklerin yeterli olmayacak. Ben dört senemi de çalışarak geçirdiğim halde yetersiz kalıyor tecrübelerim. Burası Türkiye ve kariyer yapmak için üniversite bitirmenin yeterli olmadığı bir ülke. Bu dört seneyi iyi değerlendir. İngilizceni ileri seviyeye getirmeye çalış,alanın için gerekli bilgisayar programlarını öğren... Sonra son senende benim gibi kurslarla uğraşmak zorunda kalma Ben hazırlık dahil beşinci senemdeyim ve üniversiteden öğrendiğim en temel şey;üniversitelerin eğitiminin iyi bir kariyer yapmak için yeterli olmadığı... Sana sınavlarında başarılar ve hayatta bol şanslar dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?