Ben aslinda erkek arkadasi ve konu sahibinin yuva kurmak amacli evlenmek istedigini dusunmuyorum. Ikisi de genc, birbirlerini begeniyorlar; dogal olarak cinsel cekim duyuyorlar. Tabi evlilik oncesi cinsellik toplumumuzda tabu oldugu icin yapamiyorlar. Konu sahibi bana kizacak belki ama bu insan dogasi."Bağımsız oluruz hayatım yeaa, kim bize karışacak?"
Evlendikten 3 gün sonra: "Annem bizde kalacak haberin olsun 3 ay.", "Yemek niye hazır değil?", "Gömleğimi ütülememişsin."
Merhaba evlilik hayatı.
Ben aslinda erkek arkadasi ve konu sahibinin yuva kurmak amacli evlenmek istedigini dusunmuyorum. Ikisi de genc, birbirlerini begeniyorlar; dogal olarak cinsel cekim duyuyorlar. Tabi evlilik oncesi cinsellik toplumumuzda tabu oldugu icin yapamiyorlar. Konu sahibi bana kizacak belki ama bu insan dogasi.
Utanmaniza gerek yok, bu saglikli bir insan oldugunuzun gostergesi. Yaparsiniz ya da yapmazsiniz bu size kalmis bir sey, benim haddim degil tabi. Ama bu hisler son derece normal.Kızmak değilde çok utandım açıkçası. Bilinçaltı mızdan böyle bişi olur mu bilmiyorum ama ama biz el ele bile çok nadiren tutarız
Ben de boyle dusunuyorum. Ama bazi kadinlar ben kocamdan bile utaniyorum minvalinde seyler yaziyorlar, ben de korktum o yuzden :-DAynı evde yaşaması da imkansız tabi, ailesi üniversiteye göndermek konusunda yaşadığı çevrede bir ilkmiş, normal. Kızmasını gerektirecek bir durum yok, cinsel çekim duymuyorsa niye iki yıldır beraber? Sevgilinin arkadaştan farkı var.
Ben de boyle dusunuyorum. Ama bazi kadinlar ben kocamdan bile utaniyorum minvalinde seyler yaziyorlar, ben de korktum o yuzden :-D
Hepiniz benden büyüksünüz bir abla olarak beni tanımadığınız halde benim için vakit ayırıp böyle uğraştığınız için çok çok teşekkür ederim. Dediğimiz yönleri ile hiç düşünmemiştim. Bana hep tozpembe tarafları görünüyordu. Bir de ailem beni el bebek gül bebek büyüttü. Hele babam gece canım bişi çekse üşenmeden kalkar alır gelir. Kim ne derse desin takmaz. Üniversiteye gitmemem için aile büyükleri çok baskı yaptı boşuna kız mı okutulur sana hiç bi faydası olmaz el oğlu parasını yer filan dediler o hiç takmadı kızım allah razı olsun dese yeter o mutlu olsun dedi. Ve daha bir çok şey. Sanırım evlenince de babam gibi birisi olacak sandım ama imkansız. Ben yemek yemesem üzülsem o da yemez bana yedirir zorla. Bu yaşımda bile bebek gibi sever. Babamın hayatımda hiç ağladığını görmemiştim beni okula bıraktı memlekete dönerken ağlamıştı çok üzülmüştüm ben üzülmeyeyim diye mutluluktan ağlıyorum üzülme seninle gurur duyuyorum kimseyi takma demişti. Sağlıklı kafa ile düşündüğüm zaman çok erken. Hele hele babama asla bunu yapmamalıyım.
Canım evlilikte okulda ayrı sorumluluk , hem yaşı daha çok genc, mezun olduktan sonra evlenmek daha doğru olur, hem biraz daha olgunlaşmış sağlıklı karar vermiş olursun hem ev okul ayrı sorumluluk almazsan. Birde çocuk mevzu var kazara o da olsa .En azından son seneyi bekleyin nisan yapın okul bitince evleninAskere de gitmedi. Dediklerinizde çok haklısınız. İşin her yönünü düşünüyorum ama ne aklımla hareket edebiliyorum ne de kalbimle. üniversite okurken evlenince okulumu bitirebilir miyim acaba ve ailem çok üzülür mü
Cok dogru, bir de bu kismi var. Mesela benim kuzenim gecen yil bosandi, cok da severek evlenmisti. Biz Kurt kokenli bir aileyiz, bosanirken kocasi ona "Sen ikinci siniftin zaten" demis. Erkeklerin bazilari cok serefsiz oluyor; her konudan vurabiliyorlar, inanamazsin.Ama bu şekile yetiştiğin için her şeyi toz pembe sanıyorsun. Ev geçindirmek kolay değil, evlilik evcilik oyunu değil. Okulun bitsin iş bul, hayatı iyice tanı öyle evlen. Hayat çok acımasız, burdaki boşanma konularını oku gün geliyor o aşkından ölüp bittiğin adam elden beter yabancı oluyor. Biraz hayatı öğren öyle evlen derim.
Cok dogru, bir de bu kismi var. Mesela benim kuzenim gecen yil bosandi, cok da severek evlenmisti. Biz Kurt kokenli bir aileyiz, bosanirken kocasi ona "Sen ikinci siniftin zaten" demis. Erkeklerin bazilari cok serefsiz oluyor; her konudan vurabiliyorlar, inanamazsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?