üniversitede evlenme kararı çıkmazı

Okurken evlenmenin mantığını hiçbir zaman anlamadım, anlamayacagim. Sebep ne yani? Acelesi ne? Yaşlar küçük, iş güç zaten yok, hayata atılıp tecrübe kazanilmamis. Ders ve sınav sorumluluğunun üstüne bir de evlilik sorumluluğu yüklenmeye çalışılıyor. Hiçbir mantıklı tarafi yok. Uykusuz kalacak, düşünecek bir durum da yok. Okul bitince diyeceksin sadece. Öğrenci haliyle neyle ev gecindirecekmis sordun mu? Mükemmel bir baban var, sen oku diye her şeyi yapmış. Senin şu an eğitimine odaklanip, başarılı olman gerek.

of ya yazik degilmi annne babana.daha bu yasta ne evliligi kizim.aklini basina topla evlilik bu evcilik deyil.o cok sevdigin sevgilin evlenince karimsin dedigimi yapcan kocanim senin diyecek yazik evlilik kacmiyor okulunu bitir once.evlilikle okul yurumez mahvolursun coook iyi dusun.cok pisman olurda cok ah cekersin ne bu yasin gelir birdaha ne bekar hayatin.
evlilik kolay degil hiccc kolay degil gelin evi gibi hic degil malesefff

26 yaşım bitecek çalışıyorum iyi bir mesleğim iyi bir maaşım var. Evlendim ama şuann keşke biraz daha gezip tozup eğlenseydim diyorum. İnan bana evlenmeye evlenirsin ama bu günlerin geri gelmez. Senin yaşında uğruna ölürüm onsuz olamam dediğim adamların yüzünü bile hatırlamıyorum.

üni yi bitir iş bul calış evlen. arkadasında akıllı bırıyse buna hayır demes.
bırbırınızı bekleyın.

Ne yani sen ömrünün sonuna kadar köyde kalıp evlenmicen mi? bir gün evlencen elbette ayrıca niye ağlıyorsun ne var bunda yan sorunu tam anlamadım ha belki şuan doğru zaman olmayabilir sizde okulunuzu bitirdikten sonra evlenirsiniz

universitede evlenen arkadaslarim vardi gayet iyilerdi hatta kocalarinin arabasinida almislardi okula onunla gelip gudiyirlardi rahatlardi ama kiside kisiye degisir uiverste atla deve degil ancak evlenecegun kisi dogru kisi mi senden sonra ev hanimligi beklemesin maddi kulfet olarak gormesin sartlari konus ve 5 yil cocuk yapma

Abim bana okul bitmeden evlenecek kadar aptal olamazsın demişti. Aptalmışım... sonuç: boşandım..

Bitiremezsin. Baban çok üzülür. Böyle öğrenciyken evlenip yıllar sonra dönen öğrencilerimiz var. Hepsi keşke vaktinde okusaymışız diyorlar.

E bebem ne acelen var Allah aşkına okusana okulunu lütfen ya yazık değil mı seni okula yollamislar çok pişman olursun okulu bırakırsan herkes senin yerinde olmak ister emin ol daha yaşın kaç Yaw

Evlenmelisiniz. Üniversite sizin evliliğinizden daha mı önemli ?

ikinci sınıf ne demek

Evlenmelisiniz. Üniversite sizin evliliğinizden daha mı önemli ?
Ciddimizin
Ben napayım ben tanışma görüşme dört ayda oldu ha tabi cok araştırdım sordum görücü üsülü oldu ama cok degısnedi aslında gene de ister istemez evlendıkten sonra erkekler degısiyor biraz . Valla bir arkadaşım vardı beş yıl görüşmüştü okurken her gün her gün derslerde bile yazışırlardı ne konuşuyonuz derdim . Ama evlendıler evlilik başkaymış dedi görüşmeye benzemıyor. İşte hayırlısı herşeyin demek lazım

simdiye kadar icinde boyle evlenme isteginin hic olmaması cok normal, cunku daha 21 yasındasın lütfen boyle bır hata yapma, simdi gözüne her sey cok toz pembe görunurken karar vermen saglıklı olmaz. evlenip okuluna da devam edebilirsin tabii ki ama iki yıl daha bekle derim ben. biraz olgunlasmanız daha saglıklı olur. 96lı bir kızın evlenmesini dogru bulmuyorum, daha dogrusu normal bulmuyorum.

ya babana yazik babana ailene yazik...
adam kaciyor mu??? cok mu cirkinsin. 21 yasindasin. ben o yasta len su derse girmedim notlari nereden bulurum ay bi Sert kahve olsa da icsem. su cantada supermis, aksama konser var derdindeydim. ne evlenmesi ya. ailem uzulur mu demissin kahrolur.
oku meslegini eline al. koca kacmiyor. pisman olursun...

evlenmek kaçmıyor ya..
çok erken, hem de öğrenciymişsin..
hayatını neden zorlaştırmak istiyorsun ki..
öğrenciliğin tadını çıkar
her şey zamanı gelince olur

Benim bir akrabam okul okuyoken eşi onu kaçırdı gerçi kızın rızası yoktu da ama eşi iyi biri dediğini yapar çocuklarına ilgili baba ama gebe de üzülür okusaydım diye keşke okumak cok güzel İnan bazen hatırlarım lise üni yıllarımı gözlerim dolar hıc bitmeyecek gibi gelırdı üni ama geçti gittiiiiii keşke geri dönsem biraz daha yaşasam o zamanları

Seninle aynı yaştayız.Buradaki konular gerçekten bakış açımı değiştirdi.Evlenme meraklısı değildim tabii ama ben de senin gibi toz pembe sanıyordum evliliği.
Ne kadar iyi bir baban var.Karşı taraf ne kadar iyi olursa olsun,baban kadar iyi olamaz.Hem eşinle iyi anlaşırsın ailesiyle anlaşamazsın.Yaşın küçük olduğu için ne yapacağını bilemezsin.
Bana kalırsa çok zor bulunur ama farz et ki eşin de ailesi de çok iyi,hiçbir sorun yok.O zamanda evlilik sana çok ağır gelebilir.
Şimdi tek derdin dersin ve meslek sahibi olmak.Oh kafan rahat değil mi?:)

Baban gibi ASLA OLMAZ KOCA . Eşimle birgün tartısıyorduk bana burası anne baba evin degıl koca evi demişti . Boyle bu o evin hanımı olmak adamın evin çocuğun sorumluluğu Şen'de demek ben 27 yaşımda Avrupa görmüş altı yıl okudum çalıştım halde ve şartlar evlememi gerektırdı halde zorlandım özgür yapım var biraz feministlik var sanırım bazı seyler saçma gelıyor bana ama eşime göre de saçma inatlaşıyoruz . Bende yaparım ederdim dıyordum hatta ablam zor evllilh yapabılırmısın dıyordu bana görürsünüz yaparım dıyordum artık sıkılmıştım yaş 27 olmuştu bide bazı kötü tecrubelerıme bakarak eşim iyi gelmişti bana olgun vs evlendık abim pek istemedi okuduğu okul dolayısıyla bekle demişti altı ay görüş ama eşim ev falan yutmuştu işte bazı seyler dört ayda evlenmeye itti ama dıyorum keşke otuzlarına doğru evlenseydim biraz daha annemle kalsaydım yaşasaydım evlilik te insana Laz'ım çocuk Laz'ım bekarlık sıkar bir süre sonra ama asla senin yaşında degıl he cokkkkkkk iyi biri olur seni taşır anlayışlı olut beyaz atlı olur o başka ama yok öyle bırı maalesef . Ah Şen'im yerinde olsam kardeş nasıl keyıf yapardım . Ben senin yerinde olsam otuzlarıma gelene kadar evlenmem babamın yanına gider Bebek'e bek gibi kendımı sevdiririidm koca öyle sevmez Çünkü . Ben baba sevgisi görmedim cok şükür annem vardı ama oda gecım dersinden sevgi gösteremedi uzun yıllar Rabbim başımdan eksik etmetmesin İnşAllah Aminnnnn annemi ama baban gibi baba varken elin adamınn donunu yıkama babacınb yemegını gap onla gez yoz o baba bende ocaktı ah ah

Babam yüzünden bir daha üniye hazırlanmak istemedim sıkıntı yapıyordu cok istemediğim okulu okudum ne sevgi ne bısey gösterdi sen cok şanslısın ama elhamdulillah gene de bıseyler okuduk . Bir arkadaşım da babası ilgisiz diye öğretmeni ile evlendı üni ikideykeb cokkkkk zorlanmış cok erken den anne de oldu ama okulunun bittrdi çalışıyor ama cok zormuş eşi de yardım ermezmiş pek gec gelıyormuş işten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…