Bir de 2 yil pesinden kosmustuEvlenirken iyiydi ama boşanırken mi 2. sınıf olmuş?!? Erkekler çok şerefsizleşiyor boşanırken.
üni yi bitir iş bul calış evlen. arkadasında akıllı bırıyse buna hayır demes.İyi geceler. Yıllardır burayı okurdum fakat bugün bir sorum olduğu için üye oldum. Çok dardayım çıkmazdayım. Saat 5 e geliyor daha gözümde uyku yok. Saatlerdir ağlıyorum. İki yıldır tanıdığım erkek arkadaşım evlenme isteğini belirtti ve kabul ettim.Onu seviyorum ve şimdiye kadar içimde hiç böyle evlenme isteği olmamıştı onunla evlenmeyi çok isyorum. 21 yaşındayım üniversite okuyorum. Benim sıkıntım aileme konuyu nasıl açacağım. Ben köyde büyüdüm hiç kimse kızını sokağa salmazken babam beni üniversiteye gönderdi birbirimize çok düşkünüz. Ailemi hayal kırıklığına uğratmış olacağım. Sadece konuyu kuzenime açtım o bile karşı çıktı dedikleri çok haklı fakat mantığımı kullanamıyorum. Ne desem ne yapsam bilmiyorum dertleşmeye akıl almaya çok ihtiyacım var.
Ne yani sen ömrünün sonuna kadar köyde kalıp evlenmicen mi? bir gün evlencen elbette ayrıca niye ağlıyorsun ne var bunda yan sorunu tam anlamadım ha belki şuan doğru zaman olmayabilir sizde okulunuzu bitirdikten sonra evlenirsinizİyi geceler. Yıllardır burayı okurdum fakat bugün bir sorum olduğu için üye oldum. Çok dardayım çıkmazdayım. Saat 5 e geliyor daha gözümde uyku yok. Saatlerdir ağlıyorum. İki yıldır tanıdığım erkek arkadaşım evlenme isteğini belirtti ve kabul ettim.Onu seviyorum ve şimdiye kadar içimde hiç böyle evlenme isteği olmamıştı onunla evlenmeyi çok isyorum. 21 yaşındayım üniversite okuyorum. Benim sıkıntım aileme konuyu nasıl açacağım. Ben köyde büyüdüm hiç kimse kızını sokağa salmazken babam beni üniversiteye gönderdi birbirimize çok düşkünüz. Ailemi hayal kırıklığına uğratmış olacağım. Sadece konuyu kuzenime açtım o bile karşı çıktı dedikleri çok haklı fakat mantığımı kullanamıyorum. Ne desem ne yapsam bilmiyorum dertleşmeye akıl almaya çok ihtiyacım var.
Bitiremezsin. Baban çok üzülür. Böyle öğrenciyken evlenip yıllar sonra dönen öğrencilerimiz var. Hepsi keşke vaktinde okusaymışız diyorlar.Askere de gitmedi. Dediklerinizde çok haklısınız. İşin her yönünü düşünüyorum ama ne aklımla hareket edebiliyorum ne de kalbimle. üniversite okurken evlenince okulumu bitirebilir miyim acaba ve ailem çok üzülür mü
E bebem ne acelen var Allah aşkına okusana okulunu lütfen ya yazık değil mı seni okula yollamislar çok pişman olursun okulu bırakırsan herkes senin yerinde olmak ister emin ol daha yaşın kaç Yawİyi geceler. Yıllardır burayı okurdum fakat bugün bir sorum olduğu için üye oldum. Çok dardayım çıkmazdayım. Saat 5 e geliyor daha gözümde uyku yok. Saatlerdir ağlıyorum. İki yıldır tanıdığım erkek arkadaşım evlenme isteğini belirtti ve kabul ettim.Onu seviyorum ve şimdiye kadar içimde hiç böyle evlenme isteği olmamıştı onunla evlenmeyi çok isyorum. 21 yaşındayım üniversite okuyorum. Benim sıkıntım aileme konuyu nasıl açacağım. Ben köyde büyüdüm hiç kimse kızını sokağa salmazken babam beni üniversiteye gönderdi birbirimize çok düşkünüz. Ailemi hayal kırıklığına uğratmış olacağım. Sadece konuyu kuzenime açtım o bile karşı çıktı dedikleri çok haklı fakat mantığımı kullanamıyorum. Ne desem ne yapsam bilmiyorum dertleşmeye akıl almaya çok ihtiyacım var.
Çok teşekkür ederim hepinize. Yazdıklarınızın hepsini okudum. Ailemden çok uzakta okuyorum onlar muğlada ben artvinde. Yarıyıl tatili ve yaz tatili hariç gidemiyorum. Belki de yalnızlık hissiyle böyle bir şeye kapıldım. Tek çocuğum çevremde bana akıl verebilecek doğru düzgün kimse yok. Bi tek kuzenime anlattım o da aşağı yukarı aynı şeyleri söyledi. Buraya da akıl almak için yazdım ve hepinizden allah razı olsun yazdıklarınızı düşüneceğim şimdi bile nasıl bir hatada bulunduğunu farketmeye başladım.
ikinci sınıf ne demekCok dogru, bir de bu kismi var. Mesela benim kuzenim gecen yil bosandi, cok da severek evlenmisti. Biz Kurt kokenli bir aileyiz, bosanirken kocasi ona "Sen ikinci siniftin zaten" demis. Erkeklerin bazilari cok serefsiz oluyor; her konudan vurabiliyorlar, inanamazsin.
CiddimizinEvlenmelisiniz. Üniversite sizin evliliğinizden daha mı önemli ?
Ben napayım ben tanışma görüşme dört ayda oldu ha tabi cok araştırdım sordum görücü üsülü oldu ama cok degısnedi aslında gene de ister istemez evlendıkten sonra erkekler degısiyor biraz . Valla bir arkadaşım vardı beş yıl görüşmüştü okurken her gün her gün derslerde bile yazışırlardı ne konuşuyonuz derdim . Ama evlendıler evlilik başkaymış dedi görüşmeye benzemıyor. İşte hayırlısı herşeyin demek lazımBende okurken evlendim , zorluğu ne bu işin biliyormuşum? Hem ev hem okul, hem ev hanımı hem öğrenci oluyorsun çoookkk zor çoookkkk.. okul bitince kafana göre iş bulamıyorsunda öyle kolay kolay çünkü arkadaşların okurken bi yandan da çalışıyorlar ama sen yemek yapıp çamaşır yıkıyorsun. Evlilik kaçmıyor bir yere ki daha 2 senedir tanıyormuşsun biz 6. Senemizde evlendikçok iyi düşün öyle karar ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?