üniversitede evlenme kararı çıkmazı

Ben evlenırken bu sayfadan haberim yoktu danışırdım bıseyler o zaman

doğru insan ise evlenilebilir elbette...

ancak şartlarınızı belli bir düzene koymanız gerekir.

çok arzu ediyorsanız ailenize bir şekilde haber verilir araştırılır. eğer uygun olursa söz yaparsınız askere gider işini ayarlar o dönemde sizde okulun son kısmına gelmiş olursunuz şartlar olgunlaşmışsa evlenirsiniz.

Bence de cokkk erken ve gereksiz bir sorumlulugun altina gireceksin. Dun burda bir konu okumustum. 11 aylik evli bir bayan esi bosanmak istiyordu hemde sudan sebeplerden. Erkek arkadasin kac yasinda ne os yapiyor bilmiyorum ama iki gun sonra bebek te ister. Gez toz hayatini yasa okulunu bitir ve ailenin EMEGINI GUVENINIi bosa cikarma

Okudum.Atandim.1.5 sene gezdim.28 yasinda evlendim.Ama bekarken gezmek ,kitap okumak,erkek arkasimla gorusmekti en buyuk dertlerim.Gec evlendim ama hala doyamamisim bekarliga:)

Ben ailenin yerinde olsam bütün dünyam başıma yıkılırdı.
İki yıl beklesen ne olacak yine aynı kişiyle evlenirsin.
Ha üniversite mezunu olunca seninle evlenmeyecekse zaten onunla ne işin var.
Ha cinsel ilişki için bu kadar acele ediyorsanız git evlenmeden yap. Okulunu bırakıp evlenmekten iyidir.
Çok saçma şu istediğin.
Ben liseye başlayınca tanıştım eşimle ne yapsaydım 14 yaşında mı evlenseydim? Biz de çok aşıktık ki o kadar bekledik birbirimizi. Bekleyemeyenler genelde o kadar aşık olmuyor. Ki zaten evlenir evlenmez aşkları bitiyor. Erkeklerin çoğu kız okulu bitiremesin, ekonomik özgürlüğü vs. olmasın diye acele ettiriyor zaten.

2-3 yıl neden bekleyemiyorsunuz? Aileniz o kadar emek vermiş okumanız için. Kızım üniversiteye giderken evleneceğim dese izin vermezdim ben. Evlilik kaçıyor mu? Okulunuzu bitirin, işinizi bulun. Sonra pişmanım diye konu açarsınız buraya.

Ailesinden yzak bir şehirde üni okuyan biri neden evlenmek istesin ki anlamıyorum.
Gerçekten gereksiz. Hiç o kayın aile çekilecek yaşlar da değil ki. Gez dolaş, daha çok gençsin.

Elinde sonunda evleneceksin.
Mesleğimi elime almadan kesinlikle evlenmezdim.
Ailen sana güvenerek inanarak okumaya göndermiş.
Önceliğin her zaman ailen olsun.
Sevmeye yine sev.
Ama kesinlikle evlenme.!
Okulunu bitir mesleğini al yapacağın işin bir tadını çıkar.
Maaşını al gez ye giy dolaş.
Bu yaşlar bir daha gelmeyecek.
Evlenip te alacağın sorumluluklar var.
Çokta güzel olmayan sorumluluklar.
Aceleye gerek yok yani.
Pişman olmayan yok
Sen farklı olmazsın söylemesi bizden

Okudum.Atandim.1.5 sene gezdim.28 yasinda evlendim.Ama bekarken gezmek ,kitap okumak,erkek arkasimla gorusmekti en buyuk dertlerim.Gec evlendim ama hala doyamamisim bekarliga:)
Atanmadım ama çalıştım okudum 27 de evlendım isteyerek hemde ama bende doyamamışım

Okumalısın. Eğer iyi bir bölümdeysen adam seni kaçırmak istemez evlenelim der. Amannn napcaksın evlenip.? Bi düşün

Canım evlenme teklifi etti de nasıl etti merak ettim. Çalışıyor mu? Yüzük aldı mı teklif için? Aldıysa bu yüzüğü baba parasıyla mi aldı. Şimdi evlenseniz yine baba parasıyla gecineceksiniz. Böyle aile mi kurulur.

Burs alıyorum ve onunla geçiniyorum. Babam emekli onlara yük olmamak için de gizlice garson olarak çalişiyorum işten yeni geldim cevap yazamadım. Beyfendiye okul bitmeden evlenmek istemediğimi söyledim karşı çıktı her şeyi bitirdim. Babamı üzmektense 1-2 sene ben üzülürüm daha iyi. Köydeyim filan deyince cahil sanmayın ben ilk okulu birincilikle bitirince ailem il merkezine taşındı liseyi orda okudum 4 dil biliyorum. Şu an da iyi sayılabilecek bir bölümdeyim ve takdir toplayan iyi öğrencilerdenim. Çok isteyen de oldu çok teklif eden de ama kabul etmemiştim. Bunda böyle oldu. Gerçekten seviyorsa ilerde illa olur eğer sevmiyorsa dediğimiz gibi ömrüm çürüyeceğine bir iki yılım ziyan olsun. Zararın neresinden dönülse kardır. Ona niye acele ettiğini sordum beni kaybetmek istemediğini çok sevdiğini korktuğunu filan söyledi. Aklımı başıma tekrar getirdiğiniz için çok teşekkür ederim. Umarım bu yolda azimle devam edebilirim bu da bana ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…