- 23 Ağustos 2012
- 51.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.389
- 898
kızlar ahh kızlarr
ben de arkadaşsızlığın acısını bilirim. ünide arkadaş kavramı o kadar önemli ki. insan okumaktan ziyade sosyalliğe vermek istiyor kendini
gülen , eğlenen kişileri göünce içim kanardı
ben ailemn yanında okudum bu hiç iyi bilşey değil. çünkü sadece sınıfından arkadaş bulmak zorundasın.
ama bi yurtta kalsaydım yurttan arkadaşlarım olacaktı belki de.
bikaç kişyle yakın arkdaş olup küsüştük anlaşamayınca.
sonra 2. sınıfta az çok kafama uyan ama pek sosyal olmayan bi arkadaş edindim.
geriye dönüp baktğmda üni yıllarımı pek aramam. çünkü kafa dengi insanlar bulamadım ve ailemin yanında okuduğum için pek bişey anlamadım üni hayatından
şimdi bile daha mutlu sayılırım. çünkü atandım ve ailemden uzağım daha çok geziyorum.
sana tavsiyem her şeyi akışına bırak. arkadaş bulmak için paralama kendini
Şekerler, ben gayet sosyal imkanları bol olan bir devlet üniversitesinde okudum. Gayet şen şakrak bir insan olmama rağmen ben de 3. sınıfa kadar yalnız kaldım. Sonra şans eseri birileriyle kaynaştım. Konu sahibesi, okulunuzda spor/sanat faaliyetleri yapan klüpler var mı? Eğer varsa onlardan kafana uyanlara gidebilirsin, hoşça vakit geçirirsin. Yoksa da başka bir yerde spora yazıl, spor depresyona iyi gelir. Kendini hırpalama, söylediğin şey o kadar çok kişinin başına geliyor ki...üniversite ortamı biraz daha zorludur , olayları akışına bırak derim.