- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.141
- 228
- Konu Sahibi mellifluous
Öyle göründüğüne bakma hepsi sahtegrupta kaynaşanlar oldu ama bana karşı soğuk gibiler sanki. ya da ben öyle hissettim biraz alınganım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle göründüğüne bakma hepsi sahtegrupta kaynaşanlar oldu ama bana karşı soğuk gibiler sanki. ya da ben öyle hissettim biraz alınganım
Cevabı kendin bulmuşsun aslında. Kendini neden sıkıyorsun oluruna bırak. Hem sen o insanları sevecek misin bakalım? kendini sevdirmeye çalışacağına önce onları tanımaya çalış. tanıştıkça karşılıklı sevgi oluşur zaten.umursamayınca daha kolay arkadaşlıklar
Bir tane arkadaşın olsun sağlam biri olsun. Diğerleriylede git gel. Plan filan yapın ama En sağlam arkadaşın olsun. Ozaman seni kim sevmiş kim sevmemiş önemli olmuyor. Aranıza üçüncü bir kişi girdiğinde bütün arkadaşlık bozuluyor.bak o gurupta sessiz sakin yönlendirebileceğin kişiyi seç . Onunda arkadaş edinme korkuları vardır .bu sene açılırsa üniversiteye başlayacağım ve üniversitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim üniversite ve bölümü kazandım ama mutlu olmam gerekirken böyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken çok fazla okul değiştirdiğim için sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep güzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.
şimdi de fobi gibi bir şey oluştu resmen. mesela internetten benimle aynı sınıfta olucak kişilerle tanıştık facebook ders grubundan. 14 kişiyiz whatsappta grup kurduk ve sanki kimse bana ısınamadı gibi bir hisse kapıldım. çekingen kalmak istemedim baya aktif oldum ama itici mi gözüktüm bilmiyorum. grupta sorduğum sorulara kimse cevap vermedi arada kaynadı resmen.
toplam mevcudumuz 120 kişi bu arada, yani bakınca lise gibi olmaz illaki gruplaşmalar olur ama sanki grupta sevilmeyen kişi ben olacağım gibi bir his var içimde. nasıl bir profil çizmem gerek bilmiyorum. bu durumu hiç umursamamayı istiyorum çünkü umursamayınca daha kolay arkadaşlıklar oluşuyor ama eskiden yaşadığım kötü tecrübeler aklıma geldikçe üniversitelerin açılmasını bile istemiyorum. bu durumu nasıl yenebilirim![]()
Kendin olarak.Başkaları seni başka şekilde görsün diye farklı davranma ve bu korkuyu düşünme.Hayatta neden korkarsak ona göre hayatımız şekilleniyor ve başımıza o geliyorbu sene açılırsa üniversiteye başlayacağım ve üniversitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim üniversite ve bölümü kazandım ama mutlu olmam gerekirken böyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken çok fazla okul değiştirdiğim için sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep güzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.
şimdi de fobi gibi bir şey oluştu resmen. mesela internetten benimle aynı sınıfta olucak kişilerle tanıştık facebook ders grubundan. 14 kişiyiz whatsappta grup kurduk ve sanki kimse bana ısınamadı gibi bir hisse kapıldım. çekingen kalmak istemedim baya aktif oldum ama itici mi gözüktüm bilmiyorum. grupta sorduğum sorulara kimse cevap vermedi arada kaynadı resmen.
toplam mevcudumuz 120 kişi bu arada, yani bakınca lise gibi olmaz illaki gruplaşmalar olur ama sanki grupta sevilmeyen kişi ben olacağım gibi bir his var içimde. nasıl bir profil çizmem gerek bilmiyorum. bu durumu hiç umursamamayı istiyorum çünkü umursamayınca daha kolay arkadaşlıklar oluşuyor ama eskiden yaşadığım kötü tecrübeler aklıma geldikçe üniversitelerin açılmasını bile istemiyorum. bu durumu nasıl yenebilirim![]()
Doğmamış çocuğa don biçmeyinbu sene açılırsa üniversiteye başlayacağım ve üniversitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim üniversite ve bölümü kazandım ama mutlu olmam gerekirken böyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken çok fazla okul değiştirdiğim için sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep güzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.
bu sene açılırsa üniversiteye başlayacağım ve üniversitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim üniversite ve bölümü kazandım ama mutlu olmam gerekirken böyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken çok fazla okul değiştirdiğim için sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep güzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.
Oncelikle kendiniz olunuz kendi hayatinizi yasayabilmeniz için kendiniz gibi davranmaniza ihtiyaciniz var. O sizi sevsin bu sizi sevsin böyle seyler istemeyin. Bu sayede kafaniza uygun illaki 1 kisi bulacaksiniz hem de rahatsiz olmayacaksiniz.bu sene açılırsa üniversiteye başlayacağım ve üniversitede yalnız kalmaktan korkuyorum. aslında istediğim üniversite ve bölümü kazandım ama mutlu olmam gerekirken böyle bir endişeye kapıldım. lisedeyken çok fazla okul değiştirdiğim için sağlam arkadaşlıklar kuramadım. sınıfta kimsenin en yakını değilimdir mesela. ama hep güzel bir arkadaş grubum olur diye hayal ediyordum.