- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
hayır yanlış anlaşıldım. Sana sözüm yok asla olamazda çok güzel bir görüş paylaştın. Diğerlerine itafen o kusura bakmayın. İnanın çok teşekkür ederim mesajınız için . O büyük harf meseleside caps locktan dolayıOkuduk zaten büyük harfle yazmana gerek yok ve sana hak verdiğimi yazmışım
Bende cehaletin övülmesinden rahatsızdım zaten köydeki herkese cahil yazmadığının farkındayım
Sanırım gerçekten psikolojin iyi değil
hakikatten reklam ettik yahu kendimizi.AMa kırdıysam sizleri affola. Ben kibirli bir insan değilim .Öyle bilinmek istememcahil mahil konu sahibi dikkat çekti
reklamın kötüsü olmaz diyorum
bu mesajınızı bile yeni görüyorum.Benim bölümüm işletme fafültesi . Alımların en az olduğu iibfO kadar emek verdim sonuç alamadım psikolojisi
Bulunduğun yeri değiştirmeye çalış derim bölümün nedir
Oyle görünüyor bence.aa öylemi
bu güzel duan için Sana en güzel duamı gönderiyorum. Kulun kula duası kabul olur derler . Allah razı olsun .Oyle görünüyor bence.
Neyse canim,evde fazlalik bir oda yok mu,arada herseyden soyutlanabilecegin?Keske olsa ama yoktur.
2 hasta diyorsun.
İsin zor Allah yardimcin olsun.
Fakat basardigini kazandigini hayal et,ne kadar mutlu olacaksin,rahatlayacaksin,bunu düşün.
Hastalari bakmaya baska akraba yok mu,o da yoktur,böyle zamanlarda herkes arazi olur.
Onlara emeginizin hurmetine rabbimiz sana hayirli basari kapıları açsın inşallah...
E yarasi olan gocunur derim ben de...bizim tek sıkıntımız KABULENEMEMEK
ama görmüyorlar yanlış algı yapıyorlar hocam . Üzülüyorum. Büyük yazınca dikkat çeker diye düşündümCahile takılmadik cahil diyenin ruhi haliyeti hoşumuza gitmedi bnm adıma tabi bu. Üslup yanlış yaya yaya,büyük harflerle yazmasina takıldık
çok ayıp etmiş. Belki sana daha güzel kapılar açılır. O zaman sende ona bir eheuheu diye gülümsersin. İnşallah :)Konu sahibi çevreye kulağını tıkayıp kendin için çabalaman gerekiyor. Ben de mezun olduğumdan beri doğru düzgün çalışamadım hala. Düzenli güzel bir işe giremedim. Geçen gün biri babamı arayıp “senin gızın çalışmaya niyeti yok herhal kehkehkeh” diye dalga geçmiş. Oysa ki arayan insanla aynı sektördeyiz ve iş aradığımı biliyor. Bana iş teklif ettiğinde hemen kabul ettim sonra kendisi arayıp vazgeçtiğini söyledi. Şimdi de babamı arayıp böyle konuşuyor. Biraz üzüldüm sonra adama içimden küfrettim geçti
Evdeki hastalar için üzüldüm ama kendini çalışmaya zorlamaktan başka şansın yok. Kpss çalışmalısın başka yolu yok.
o kadar haklısınızki . Çünkü akrabalar ancak izlemeye geliyor. kimse bizim elimizden tutmuyorDurumunuza üzüldüm .. Açıkçası kendimi yerinize koydum ve tek cıkış yolum sanırım huzurevi olurdu.. Beni burda taşlayacaklar ama inanın sizin ayakta kalmanız lazım... Bu hayatta düşmeye gelmez kaldıran bulamazsınız... O yüzden kendi hayatınızı yoluna koymak zorundasınız.. Anladıgım kadarıyla başka hısım akrabada yok cevrenizde. Tek başınıza anne ve neneyle mücadele içindesiniz ve ilginç yanı hem onlara yetemezsiniz hem de siz hiç bişey sahip olamaSınız.. İki ucuda aşırı zor.. Ama ben huzurevine yerleştirdikten sonra da devamlı görmeye giderdim. Hiç olmazsa birşeyleri yoluna sokana kadar..
Demek ki kıskanıyorlar sen moralini bozmayacaksın ve hedefine odaklanıp sıkı çalışacaksın..valla anlayamadım ama onu şuna itafen söyledim: bilirsiniz köyle küçük yerlerdir.Bazı komşularımız ciddi ciddi buda okudu ama bir şey olamadı diyor. Ve bir tansei iyikide oğlumu okutmadım okusaydı iş bulamazdı senin gibi dedi
Cahillik ne zamandan beri savunulacak bir şey ki? İnsan her koşulda kendini geliştirmemeli mi bir alanda uzamanlaşmamalı mı? Cahil mi kalınmalı? Cahillik neden dram haline geliyor?
EVET HAKLISINIZ NE DİYEYİM ODA BENİM KUSURUM OLSUN.Köyde ki cahil cümlesinden sonra okumadım. Okumaya da gerek duymadım. Köylü milletin efendisidir. Okumuşsun ama adam olamamışsın tabiri tam da senin için söylenmiş.
Amin,hepimizin buna ihtiyaci var,Allah hayırlı dileklerimizi kabul etsin inşallahbu güzel duan için Sana en güzel duamı gönderiyorum. Kulun kula duası kabul olur derler . Allah razı olsun .
BAKIN BEN KÖYDE YAŞADIĞIM İÇİN KÖYDEKİ CAHİL İNSANLAR DEDİM . kÖYDEKİ CAHİL AYŞE YENGEM YAZAMAYACAGIMA GÖRE.EĞER BEN İLDE YAŞASAYDIM YA DAMAHALLEDE MAHALLEDEKİ CAHİL İNSAN DERDİM.Cahili kimse savunmaz. Rahatsız olunan konu cahillerin varlığını kabullenmemek Yada görmezden gelmek değil ki. Çevresinde ki cahilleri sadece ‘köy’le sınırlandırması hoş değil. üniversite bitiren cahil tanımıyormuyuz hiç?. Şehirli cahil Yok, diplomalı cahil Yok, köylü cahil sıfatı cuk diye oturdu nedense. Bu şekilde sınıflandırma yapılması ne kadar doğru Yada ne kadar düşüncesizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?