Üniversiteden mezun olalı 1.5 yıldır evdeyim.Hayatımda hiç bu kadar bomboş hissetmemiştim.Köydeki cahil insanlar arkadaşlarımın işe başlamaları...

ayy çok mutlu oldum inanın böyle şeyleri görmek beni daha çok motive ediyor :)

İşte cocuklarim icin en korktugum sey
Hep anlatiyorum,"okulunuzu bitirrince umdugunuz gibi olmazsa hayattan kopmayin,trene bir sekilde atin kendinizi,basit filan demeden umdugunuza kavusana kadar baska islerde calisin,firsatlari arastirin bir taraftan.
Hayattan koparsaniz yetisemezsiniz,bir bakarsiniz tren coook uzaklarda"
Bunlari iznin olursa sana da soylemek isterim,hayata bir tarafindan saril mutlaka, bir markette olsun calis.
Universite tek basina kazandirmaz,harekete gecmelisin canim...

çok teşekkür ederim uzunca mesajınız için . Kpss de bir puan yapamadım.bu kpssye ıkıncı hazırlanışım. O yuzden beklıyorum evde bir yandan iki hastamız ile ilgileniyoruz. Özel sektörü bu sene düşünüyorum :)

çok teşekkür ederim mühendislik bitirmek daha zor.

İnşallah hayirli bir isiniz olur,o zaman bir corap bile nasip olmasin sizden,haketmis bunu...

Siz
Zihniyetiniz cahil olduktan sonra hic bi yere varamazsiniz zaten yazinizi okuma geregi bile duymadim basliktan sonra

bu kafayla zor is bulursun once insan ol,,,

Ya kadın köylü cahiller dememiş köydeki cahil insanlar demiş daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de cahil deyince kızıyorsunuz. Saçma sapan aşağılamışlar kendileri okumadığı için okumamayı haklı çıkarmaya sebep aramışlar konu sahibi üzerinden. Zaten üniversite okumamış çoğu insanda bu durum var. Aman okuyanlar ne oluyor sanki tarzında hep aşağılar bir üslup. Ama başkası dese ki neden okumadın aman beni aşağıladılar olur.

Diğer yazıda bisürü öğüt verdik ya .Anneniz bakıyormuş hastalara olmazsa bakıcı bulunur .
Siz bahanelere sığınıyorsunuz iş BULUN .

eline sağlık güzel insan .. beni ifade etmene ba yıl dıımmm

Özür diliyerek söylüyorum böyle devam ettiginn surece aranamazsın. Şu dünyada kimin sorunu yok dertsiz insan mi var. Kendini topla ve sınava hazırlan ben iki çocuklu daha 26 yaşındayım erken evlendim birçok sorundan dolayı okulu dıştan bitirdim aile birsuru sorun anlatsam film e alırlar beni yasak elma dizisinden beter aşkı memnuy u geçer valla ama ne yaptın biliyor musun sadece çalışıyorum ders iki çocuğum için kendim için eşim için bakarsın atanırım bu sene olmazsa seneye umudumu kaybetmem bir an önce sende toparlan geçen yıllar gelmiyor.

başlığına hitaben yazıyorum bunu
köydeki cahil insanlar işe girmiş cahiliyeti düzelecek ama sen 1,5senedir evde kalınca cahiliyetin artmış tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…