- 24 Ekim 2017
- 593
- 399
- 33
- Konu Sahibi yalnizlikcaa
-
ayy çok mutlu oldum inanın böyle şeyleri görmek beni daha çok motive ediyor :)Sizi öyle iyi anlıyorum ki. Cahil insan derken neyi kastettiğini çok iyi bilirim bende aynı aşamadan geçtim 5 yıl bekledim bu sırada yüksek lisansımı bitirdim ama okumayan hatta şans eseri bir yere giren insanlar tarafından çok eleştirildim
Hep içimden size gösterecem dedim
ve sonunda bu yıl atandım henüz işe başlamadım ama hala kpss ye çalışıyorum hedefime ulaşana kadar devam edecem sakın pes etme çalış durmadan çalış...
İşte cocuklarim icin en korktugum seyBen de üniversiteden mezun olalı iki yıl oldu iki yıldır boş boş geziyorum Allahtan ben büyük şehirde yaşıyorum da eve mahkûm değilim canım istediğinde karışan yok çıkıp geziyorum sabah akşam .. Ama artık oda sıkıyor yani bir süre sonra boş boş gezmek de sıkıyor.. bakıyorum yaşıtlarımın arabası var mesai yaptıkları işleri var insan birazcık kıskanıyor .. artık bir iş bulup çalışmak istiyorum.. ufaktan ufaktan birikim yapmak istiyorum .bir dikili ağacım olsun istiyorum .mesela otobüse dolmuşa binmekden bıktım..şöyle orta hali bir arabam olsun istiyorum ...Ama bir yandan da iki yıldır yan gelip yatmayı o kadar çok alıştım o kadar çok miskinleştim ki geçen gün oturdum bir iş ilanlarına bakayım dedim iş ilanlarına bakmam 3 dakika sürdü direkt kapattım.. KPSS’ye girdim iki yıldır oda olmadı.. zaten aşk meşk desen oda yok ..hayatımda dört yıldır birisi yok ...hani hayatımda sevdiğim bir erkek olsa ona baskı yapacağım da evlenelim diyeceğim oda yok ☹☹
çok teşekkür ederim uzunca mesajınız için . Kpss de bir puan yapamadım.bu kpssye ıkıncı hazırlanışım. O yuzden beklıyorum evde bir yandan iki hastamız ile ilgileniyoruz. Özel sektörü bu sene düşünüyorum :)Geçiyor bu günler merak etme:) biraz moral vereyimbende 1 sene işsizdim 5 yıllık iş yerimden hiç bişey almadan istifa ettim. Tabiki duygusal çöküş içindeydim mobingin dibine vuruluyordu. Başka işim yoktu ama olan bana oluyordu. Hemen iş aramaya başladım ve buldum sandım havalara uçuyorum. 2 ay sonra kovuldum:) sonraki aylar bir sürü senin ne kadar değersiz olduğunu ispatlamaya çalışıp asgari ücret teklif eden yerle görüştüm. Birisine baya çemkirip artistlik yapıp çıktımda . Ha istifa kafamda uzun bir süredir vardı o yüzden ciddi miktarda maaşımdan para da ayırmıştım işsiz kalacağımı öngörerek. Bak en iyi tarafı ne biliyor musun tabi bunu istediğin gibi bir işe girdiğinde fark edeceksin ama iyi ki diyeceksin bu dönemlerden geçtim. Kim dost kim değil gerçekten çok net görünüyor. Akraba dost komşu gerçek fikirlerini sen çalışmadığın için seni hor görerek türlü yollarla çok güzel beyan ediyorlar. İş bulunca hepsinin çenesi kapanıp kendilerini sana yamamaya da çalışırlar:).
Yani sen milletin lafına tıka kulaklarını kim bilir neyini çekemiyorlar. Arkadaşlarına ve erkek arkadaşına belki de sen kendini ifade edemiyorsundur. Destek istemekten zarar gelmez, seni seven insanları uzaklaştırma kendinden.
Şimdi asıl sorum şu yani yazışmalardan kaçırmış da olabilirim. Kpss ile atanmayı bekliyorsun ama özelde çalışamıyorum jastam var demişsin devlete girersen ne farkı olacak ki yani daha rahat çalışma saatleri olsa da yine iş yani.
çok teşekkür ederim mühendislik bitirmek daha zor.Üniversitede okurken maddi manevi çok sıkıntı çektim. Annem de sohbet esnasında kayınvalidemin yanında söyledi bunu. KV cevabı: 'Sıkıntı çekmiş de ne olmuş? Okumuş da kime faydası olmuş?' şeklindeydi... kendisi ortaokul terk, ben ise mühendisim.. işsizim diye beni hor görüyor...
Konuya gelecek olursak, köyde doğdum büyüdüm. Konu sahibinin anlatımında bir terslik göremedim.. Inşallah emeklerinin karşılığını görür...
Hastalar için de kolaylık ve sabır diliyorum.
İnşallah hayirli bir isiniz olur,o zaman bir corap bile nasip olmasin sizden,haketmis bunu...Üniversitede okurken maddi manevi çok sıkıntı çektim. Annem de sohbet esnasında kayınvalidemin yanında söyledi bunu. KV cevabı: 'Sıkıntı çekmiş de ne olmuş? Okumuş da kime faydası olmuş?' şeklindeydi... kendisi ortaokul terk, ben ise mühendisim.. işsizim diye beni hor görüyor...
Konuya gelecek olursak, köyde doğdum büyüdüm. Konu sahibinin anlatımında bir terslik göremedim.. Inşallah emeklerinin karşılığını görür...
Hastalar için de kolaylık ve sabır diliyorum.
Bu sürekli olan bir şey mi yoksa şu an içinde olduğun ruh halinden dolayı mı?kendimi ifade etmekte sıkıntı yaşıyorum nasıl aşabilirim peki bunu ?
Daha gecen gun biri durakta, lisedeki ogluma,okuyupta ne yapacaksin demis
Cahil uyuz heryerde...
Zihniyetiniz cahil olduktan sonra hic bi yere varamazsiniz zaten yazinizi okuma geregi bile duymadim basliktan sonraDuygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için
bu kafayla zor is bulursun once insan ol,,,Duygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için
öyle biri değilim ama siz çok yanlış anladınız efendim. keşke biraz okusaydınızSiz
Zihniyetiniz cahil olduktan sonra hic bi yere varamazsiniz zaten yazinizi okuma geregi bile duymadim basliktan sonra
eline sağlık güzel insan .. beni ifade etmene ba yıl dıımmmYa kadın köylü cahiller dememiş köydeki cahil insanlar demiş daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz bir de cahil deyince kızıyorsunuz. Saçma sapan aşağılamışlar kendileri okumadığı için okumamayı haklı çıkarmaya sebep aramışlar konu sahibi üzerinden. Zaten üniversite okumamış çoğu insanda bu durum var. Aman okuyanlar ne oluyor sanki tarzında hep aşağılar bir üslup. Ama başkası dese ki neden okumadın aman beni aşağıladılar olur.
Özür diliyerek söylüyorum böyle devam ettiginn surece aranamazsın. Şu dünyada kimin sorunu yok dertsiz insan mi var. Kendini topla ve sınava hazırlan ben iki çocuklu daha 26 yaşındayım erken evlendim birçok sorundan dolayı okulu dıştan bitirdim aile birsuru sorun anlatsam film e alırlar beni yasak elma dizisinden beter aşkı memnuy u geçer valla ama ne yaptın biliyor musun sadece çalışıyorum ders iki çocuğum için kendim için eşim için bakarsın atanırım bu sene olmazsa seneye umudumu kaybetmem bir an önce sende toparlan geçen yıllar gelmiyor.Duygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için
başlığına hitaben yazıyorum bunuDuygularım bile karışık artık. Biliyorum kiminiz evlisiniz kiminizin ailevi problemleri oluyor Kiminizin sevgilisiyle. Peki bu meslek hayatının içine nasıl girecegız arkadaşlar.Şimdi bana diye olacaktır özel sektörde başlayın ,evde iki tane yatağa bağımlı hastamız var ve bizden başka kimseleri yok. Babane ağır alzheımer ve sürekli ıhlıyor aşırı yüksek sesle. İnanın kafam kalmadı artık. İnsanın bir tane bile arkadaşı olmazmı yok işte. Aslında o kadar cana yakın bir insanımki kimseyi kırmam üzmem. Ama dostum olanda dert anlatır hep ben daha çok bunalıyorum.İnanın çok yoruldum hep buraya konuyu açıyorum. Kimilerinizin ilgisini çekmiyor biliyorum.. insan bu günlerin geçecegını bilmek istiyor. 2 yıldır birlikte olduğum sevgilim var. 1 yıldır uzak bir ilişki yaşıyoruz onunlada sürekli tartışmalıyız belki benden kaynaklıdır.Psikolojımın şu durumda pek iyi olmasını beklemiyorum kendimden elbette. Bir örnek vereyim mesela.Bu çocuk beni arıyor saatlerce konuşur ama gelipte bana bugün nasılsın. Neler yaptın? hastalar nasıl ? annenler nasıl ? ki annemle tanıştırdım. Yani bu şekil bir merakı yok . Olmuyorda . Başta anlatıyordum bunaldım felan diye artık anlatmıyorum.Hatta ona bu ilişkiyi istemediğimi söyledim.Başta direnirken seni seviyorum diye. Artık oda pes etti. Çünkü aradığında beni mutlu etmiyor. Diyelim 1 hafta çok iyiyse 2 hafta tartışma yaşıyoruz.İnanın Rabbim herkese sağlık versin. Bir hastan var ise sende onunla hasta oluyorsun. Kpss çalışmaya başlıyorum yine bırakıyorum sınıfımızdan mezun olan arkadaşlarım iş buldu ve şimdi atananlar var 30 kişi felan. Ben muhtemelen evdeyim yine. Allah aşkına ben napacağım. Bu sureç ne zaman bitecek ? Teşekkür ederim okuduğunuz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?