• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üniversitelerde okul 1. Olunuyor mu?

Google'a yazınca cevabı çıkacak olan soruyu bize niye sordunuz anlamadım. Evet, oluyor okul veya bölüm birincisi, eee ?

Hem bölüm hem de fakülte birincisi oluyor üniversitede ama eşiniz 2 yıllık mezunsa bölüm 1. si olmuştur. Ben de fakülte 1. si olarak mezun oldum ama biri söyleyince hatırlıyorum. Eşiniz maşallah dilinden düşürmüyor demek ki. :)

Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Evet var. 1-2-3. Bunlara mezuniyette plaket verilir.

Ee yani.. Kırmızı kurdele takalım ikinize de seninde içinde kalmasın. :sampiyon:

Hem bölüm hem de fakülte birincisi oluyor üniversitede ama eşiniz 2 yıllık mezunsa bölüm 1. si olmuştur. Ben de fakülte 1. si olarak mezun oldum ama biri söyleyince hatırlıyorum. Eşiniz maşallah dilinden düşürmüyor demek ki. :)
Çünkü siz Burhan Altintop değilsiniz burhan hep böyleydi ben üniversite mezunuyum İngiliz beyazı tenim var ve Nişantaşı çocuğuyum:)

Kızlar eşim sürekli 2 üniversite okudum diye böbürleniyor halbu ki 1 önlisans okumuş ve 1 de Balıkesir ünv lisans okumuş okul 2. Diyor üniversitelerde okul 1. 2. Vs oluyor mu böyle ? Ben lise ve ilkokulda oluyor diye biliyorum..
Konu nasil oraya geliyor? Yani kavga ediyorsunuz diyelim ve adam durduk yere “bana oyle diyemezsin ben okul 1. Siyim mi?” Diyor

Son düzenleme:
Eşinizin böbürlenmesi trajikomik sizin bu soruyu soruyor olmanız daha komik

Üniversitede bölüm 1. si olarak söylüyorum evet oluyor :))

Back
X