Üniversiteli solcuların 1 Mayıs afişi dikkat çekti

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya

[h=4]"SOKAK SENİ ÇAĞIRIYOR" AFİŞİ[/h] Dünyada kapitalizmin ve emperyalizmin ilk akla gelen sembollerinden Burger King'in "Ateş seni çağırıyor" sloganından esinlenen gruplar, "1 Mayıs'ta sokak seni çağırıyor" şeklinde afişler bastırdılar.

1 Mayıs İşçi Bayramı yaklaşırken Taksim'e eylem çağrısı yapan gruplar da çalışmalarını hızlandırdı.
[h=4]SOSYALİST GRUPLARDAN KAPİTALİST AFİŞ[/h] Özellikle üniversitelerde astıkları afişlerle dikkat çeken grupların kapitalist bir marka olan Burger King'in sloganını kullanmaları dikkat çekti.

http://www.ensonhaber.com/universiteli-solcularin-1-mayis-afisi-dikkat-cekti-2014-04-15.html

Iste böyle, Agaci, böcegi, cicegi, 1 mayisi, 10 hazirani bilmem neyi bahane edip her firsatta mesru hükümeti, gayrimesru yollarla indirmeye calisir ve suc islerseniz, o sucu islerkende bazi insanlari kullanirsaniz, o eylemler sirasinda polisin karsilik vermesi sonucu giden her canin katili de sizler olursunuz!!

Isci bayrami mi yoksa hükümete savas eylemi mi?

Sonrada cikip birde, ölen insanlar üzerinden tekrar rant elde etmeye calisilir..

Bahane falan değildir 1 Mayıs'ın Taksimde kutlanması bir haktır hükümetinde görevi taksimi 1 Mayısa hazırlamaktır

bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :

Afiste Taksim, maksim demiyor.

AKP yi yenecegiz, 1 Mayis ta Sokak Seni Cagariyor diyor.:)))

Sokak ta kargasa ve kaos cikarma davetiyesi :))

Ne diyon sen yav? Hangi gayrimeşru yollar, hele bir say bakalım doğmamış çocuğa don biçip boş boş konuşacağına?
Neymiş o bahsettiğin suçlar?

Zulmün ve haksızlığın olduğu, hukuğun ve adaletin bittiği her yerde isyan etmek meşrudur..Sok bunu o kafana.

Giden her can yasal mermiyle gitmiştir ve emri veren bellidir. Katil arıyorsan onlar bu üniversiteli solcular değildir

bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :

Tipini falan bilmiyorum ama insanlari kiskirtip sokaga dökmeye calisiyorlar sonrada polis müdahale edip canlar yaninca o canlarida kullanip yine kaos cikarmak istiyorlar..
Ben artik buna sert bir müdahale edilmesini istiyorum, insanlari kaos ve kargasa cikarmak icin sokaga döken ve can kaybina sebep olan kisiler yargilanmali!

Önce yolsuzluk, hırsızlık yapanlar, halka din ve düşmanlık aşılayıp halkı ayrıştıranlar, devletin üniter yapısıyla oynayanlar, savaş suçu işleyen yargılansın da, sıra o dediklerine de gelir..

Son düzenleme:

Ben bu dediklerinden yalnızca özerklik isteyenleri,Nevruz kutlamalarını hatırlıyorum.

Evet,dediğin gibi olmalı.Tek dertleri kaos ve tek yaptıkları can kaybı.

Ama hani müdahale ? Ne münasebet.

Ben bu dediklerinden yalnızca özerklik isteyenleri,Nevruz kutlamalarını hatırlıyorum.

Açılan pankartların, söylemlerin hesabı yok orda halbuki hatta teröristleri bile davul zurnayla karşılarlar ayaklarına mahkeme kurarlar pişman değiliz demelerine rağmen pişmanlık yasasından yararlandırırlar bide

Aaa, dağdaki teröristlere dokunulur mu yahu?
Onların işi gücü halkla..

Niye pişman olsun ki,paşalar gibi karşılanıyor adamlar.

Aaa, dağdaki teröristlere dokunulur mu yahu?
Onların işi gücü halkla..

Çözülüyoruz cağnım.

Amin amin Allah herkese akil fikir versin de, sadece hükümet muhalefi olacagiz diye vatani düsürmeye bile razi olmasin insanlar:))

Daha da önemlisi, hükümeti düsürecegiz diye in sanlari sokaga, kaos ve kargasa cikarmaya davet edip, insanlarin caninin yanmasina sonrada o cani yananlari bile kullanip, yine kaos ve kargasa cikarmaya calisacak kadar vicdanlarini yitirmesin insanlar insallahhh..

NAsil oluyor o:))
Belli siz tecrübelisiniz, yaptirmissiniz sigortayi falan, baglatmissiniz maasi:))
Biz bu islerle hic ugrasmadigimiz icin tecrübesisiz ama ögrenmeyelim kalsin..
Siz benimsemissiniz bu isi ama ben düsüncesini, fikrini, aklini satacak yada kiraya verecek kadar dipte degilim:))))
Size iyi masaile:)))

Bunlara gelince ses soluk çıkmıyor .....tıssss......aman kimse hakkını aramasın .....kimsenin sesi çıkmasın..............gezi olayları başındayken Abdullah gül kadir Topbaş tamam biz bir yanlışlık yaptık topçu kışlası yapılmayacak derken ne olduda malum kişi inadım inat ben ne dersem o olur dedi
Meğer adam parasını dolar borsa aktar dönder yapmış.....o yüzden ortalığı ateşe vermiş...........size de biat etmek düşüyor elbet......kolay gelsin

Allah HERKESE akıl fikir versin weiss,haklısın.

Kargaşa çıkaran,can yakan,vicdan yitiren belli,sen merak etme.

Bak bu baslik ucar söyleyeyim:))

Cünkü hem dogrulari dile getirdim hem bam teline bastim:))

Hadi hayirlisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…