Iste böyle, Agaci, böcegi, cicegi, 1 mayisi, 10 hazirani bilmem neyi bahane edip her firsatta mesru hükümeti, gayrimesru yollarla indirmeye calisir ve suc islerseniz, o sucu islerkende bazi insanlari kullanirsaniz, o eylemler sirasinda polisin karsilik vermesi sonucu giden her canin katili de sizler olursunuz!!
Isci bayrami mi yoksa hükümete savas eylemi mi?
Sonrada cikip birde, ölen insanlar üzerinden tekrar rant elde etmeye calisilir..
Iste böyle, Agaci, böcegi, cicegi, 1 mayisi, 10 hazirani bilmem neyi bahane edip her firsatta mesru hükümeti, gayrimesru yollarla indirmeye calisir ve suc islerseniz, o sucu islerkende bazi insanlari kullanirsaniz, o eylemler sirasinda polisin karsilik vermesi sonucu giden her canin katili de sizler olursunuz!!
Isci bayrami mi yoksa hükümete savas eylemi mi?
Sonrada cikip birde, ölen insanlar üzerinden tekrar rant elde etmeye calisilir..
bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :
Tipini falan bilmiyorum ama insanlari kiskirtip sokaga dökmeye calisiyorlar sonrada polis müdahale edip canlar yaninca o canlarida kullanip yine kaos cikarmak istiyorlar..
Ben artik buna sert bir müdahale edilmesini istiyorum, insanlari kaos ve kargasa cikarmak icin sokaga döken ve can kaybina sebep olan kisiler yargilanmali!
bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :
Tipini falan bilmiyorum ama insanlari kiskirtip sokaga dökmeye calisiyorlar sonrada polis müdahale edip canlar yaninca o canlarida kullanip yine kaos cikarmak istiyorlar..
Ben artik buna sert bir müdahale edilmesini istiyorum, insanlari kaos ve kargasa cikarmak icin sokaga döken ve can kaybina sebep olan kisiler yargilanmali!
Ben bu dediklerinden yalnızca özerklik isteyenleri,Nevruz kutlamalarını hatırlıyorum.
Evet,dediğin gibi olmalı.Tek dertleri kaos ve tek yaptıkları can kaybı.
Ama hani müdahale ? Ne münasebet.
Aaa, dağdaki teröristlere dokunulur mu yahu?Ben bu dediklerinden yalnızca özerklik isteyenleri,Nevruz kutlamalarını hatırlıyorum.
Açılan pankartların, söylemlerin hesabı yok orda halbuki hatta teröristleri bile davul zurnayla karşılarlar ayaklarına mahkeme kurarlar pişman değiliz demelerine rağmen pişmanlık yasasından yararlandırırlar bide
Aaa, dağdaki teröristlere dokunulur mu yahu?
Onların işi gücü halkla..
Ben bu dediklerinden yalnızca özerklik isteyenleri,Nevruz kutlamalarını hatırlıyorum.
Amin amin Allah herkese akil fikir versin de, sadece hükümet muhalefi olacagiz diye vatani düsürmeye bile razi olmasin insanlar:))
Daha da önemlisi, hükümeti düsürecegiz diye in sanlari sokaga, kaos ve kargasa cikarmaya davet edip, insanlarin caninin yanmasina sonrada o cani yananlari bile kullanip, yine kaos ve kargasa cikarmaya calisacak kadar vicdanlarini yitirmesin insanlar insallahhh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?