Üniversiteli solcuların 1 Mayıs afişi dikkat çekti

Yahu teröristler halktan daha kıymetli memlekette ötesi var mı ?

Yok merak etmiyorum zaten, sadece birilerinin aksine giden canlara masumsa gercekten üzülüyorum..
Yoksa neden dert edeyim, cikiyorlar kargasa kaos yaratiyorlar secim oluyor yine oturuyorlar totolarinin üzerine ahahhahah:)))))

-Ah canım canım hişt weiss sakin burundan burundan nefes al evet bak say üçe kadar bir iki üç aferin geçiyor bi kaşık atarax getireyim mi iyi gelir kıyamam guzummmmmm.
weiss seninle anlaşmanın en güzel yolu
Weiss burada telkin ettiğim sensin güzel oku bakim.Hayal gücü sıfır nıç nıç

Son düzenleme:
Tamam ya:))
Yaptigin isi desifre ettim diyemi sinirlendin:))
Klawyeyi kiriyor gibi yazmissin sakin:))
Hirsin buradan hissediliyor ama ben böyleyim napalim:))
Arkadaslar " lafi cebinde ve kasinani itina ile kasir" derler bana, kendi aramizdaki sohbetlerde:))
Öyleyim galiba bilmiyorum:)

:))))
Sakin sakin tamam gececek, alisilacak:))
Gercekler aci demi:)
Yutulmuyor birde sikinti yapiyor)))
Iste bu gercekler o %45 i ketiren:))
Söylüyoruz ama ders alan yok..

Yok merak etmiyorum zaten, sadece birilerinin aksine giden canlara masumsa gercekten üzülüyorum..
Yoksa neden dert edeyim, cikiyorlar kargasa kaos yaratiyorlar secim oluyor yine oturuyorlar totolarinin üzerine ahahhahah:)))))

Gelirken bakkaldan sekiz füze ........... bir kamyon evet mührü.......gaz fişeği getir ....lazım oluyo biliyonmu

Sakin sakin tamam hadi aksam aksam sinir yapmayin:))
Bak daha bir 10 sene var en az AKP bu ülkenin basinda olacak:))
Bu stresle olmaz saglik gider:))

Tamam hadi yazmiyorum:))
Sakinlesin azcik..

Ben ve sinirli olmak?Deşifre mi ettin beni çok eğlenmeye başladım hayali roman kahramanı gibi oldum bak yaz yaz ben okurum.Bu arada aç ağzını bakim weiss bak hala içmemişsin ataraxı hadi anem sonra tüm foruma sarıyorsun

Son düzenleme:
Le le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makine
hadi weiss oturmaya mı geldin kalk kız kalk

weiss bak dost tavsiyesi ben çalışsaydım asla sigortasız çalışmazdım.Böyle beleşe yorma kendini buralarda.Hadi hayırlı çalışmalar

Akp yi yeneceğiz nedir ya :)
anladık eylem yapılsın, yine sokaklara dökülsün millette,
bu sefer ne sebep bulunulacak, önce ki ağaçtı,
şimdi ki akp yi yenmek mi :)
en azından bu sefer niyet belli, yol katedilmiş bu da güzel.

Haberi paylastigim sitede, haberin altina yapilan yorumlardan biri suydu, cok begendim:))

İŞÇİYİM AKPLİYİM 35 dakika önce

Sokaklara çıkacaklarmış. Bari davetiniz BAYRAM DAVETİYESİ tadında olsaydı. Bir İŞÇİ olarak beni kullanmanıza izin vermem. DEFOLUN 200 TL lik çapulcular

Cevapla Beğen(2) Beğenmedim(1) Şikayet et

Bir tane daha vardi, söyle birseydi " Bunlar son cirpinislari, birakin rahatca cirpinsinlar, can veriyorlar.. Cenaze namazi 2016 da"

Böyle birseydi:)))

Hadi ben kacanziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))

Esim film getirmisti onu izleyecezzzz:)))

Mucuxxx, atlacaginiz canim beaaaa takmayin o kadannn ciddi bak:)), hemide 2016 da cenaze namazi varmis bu ideolojinin ahahahah bosverin:))))))))))))

Son düzenleme:

Demisya iste haberi paylastigim sitede biri:)
Bunlar son cirpinislar, birakalim rahat rahat cirpinsinlar yaziikk kiiizzzz:))))
Bu ideolojinin cenaze namazini kilmaya giderik hep beraber 2016 da ahahah:))

ev ödevi nedir ya performans ve projeden bi haber demekki :))
akp yi yenceklermiş sokakta mı yeneceklermiş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…