- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Bunlara gelince ses soluk çıkmıyor .....tıssss......aman kimse hakkını aramasın .....kimsenin sesi çıkmasın..............gezi olayları başındayken Abdullah gül kadir Topbaş tamam biz bir yanlışlık yaptık topçu kışlası yapılmayacak derken ne olduda malum kişi inadım inat ben ne dersem o olur dedi
Meğer adam parasını dolar borsa aktar dönder yapmış.....o yüzden ortalığı ateşe vermiş...........size de biat etmek düşüyor elbet......kolay gelsin
weiss gene başlamışsın çalışmalara Bari sigortanı falan yaptır bedavaya çalışma kız,çok emek veriyorsun
NAsil oluyor o:))
Belli siz tecrübelisiniz, yaptirmissiniz sigortayi falan, baglatmissiniz maasi:))
Biz bu islerle hic ugrasmadigimiz icin tecrübesisiz ama ögrenmeyelim kalsin..
Siz benimsemissiniz bu isi ama ben düsüncesini, fikrini, aklini satacak yada kiraya verecek kadar dipte degilim:))))
Size iyi masaile:)))
Asıl Allah kimseyi kula tapacak duruma, yolsuzluğu hırsızlığı dahi savunacak duruma düşürmesin
Yok merak etmiyorum zaten, sadece birilerinin aksine giden canlara masumsa gercekten üzülüyorum..
Yoksa neden dert edeyim, cikiyorlar kargasa kaos yaratiyorlar secim oluyor yine oturuyorlar totolarinin üzerine ahahhahah:)))))
Ben ve sinirli olmak?Tamam ya:))
Yaptigin isi desifre ettim diyemi sinirlendin:))
Klawyeyi kiriyor gibi yazmissin sakin:))
Hirsin buradan hissediliyor ama ben böyleyim napalim:))
Arkadaslar " lafi cebinde ve kasinani itina ile kasir" derler bana, kendi aramizdaki sohbetlerde:))
Öyleyim galiba bilmiyorum:)
Albunea, konu sahibini meşgul etme ben ona ev ödevi verdimLe le le Sakine
Niye gittin tütüne
Gel beraber kaçalım
Bak gidiyor makine
hadi weiss oturmaya mı geldin kalk kız kalk
Kaçtım kız zaten halaya bile katılmıyor aman çok sıkıcı napim ben onuAlbunea, konu sahibini meşgul etme ben ona ev ödevi verdim
Akp yi yeneceğiz nedir ya :)
anladık eylem yapılsın, yine sokaklara dökülsün millette,
bu sefer ne sebep bulunulacak, önce ki ağaçtı,
şimdi ki akp yi yenmek mi :)
en azından bu sefer niyet belli, yol katedilmiş bu da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?