Üniversiteli solcuların 1 Mayıs afişi dikkat çekti

Çalma çırpma konusunda performans maksimumda.......çalınmadık birşey kalmış mı......yesinler projelerini

aynen weis ,hükümet gitsin de nasıl olursa olsun gitsin .
hükümeti düşürmek için her türlü illegal yolu kullanacaksın ,ondan sonra da hükümetin illegal olduğu bile ispatlanmayan sadece iddiada olan şeylerini eleştirmeye kalkacaksın ,dürüstlük dersi vereceksin
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ,dön de önce aynaya bak
sen illegal yolların hepsini akp yi düşürmek adına mübah sayabilen bir yapıya sahipsen hiç bana dürüstlükten bahsetme ,hakeza o zaman en dürüst olmayan sen olursun

akp kendini halkına karşı düşman etmiş ki gençler her fırsatta akp karşı bunları kullanıyor , gençlere dil uzatan , geleceklerini çalan , işsizlik oranın %10 gibi gösterilip , gerçek hayatta %40 da seyir gösteren , halkı 'çapulcu' diye sıfatlandıran bir başbakan istemiyorlar. Her fırsatta arının kovanına çomak sokarsan birileri de elbet sokacak . Türkiye de 'akp'den başka ortalığı kışkırtacak kimse yok 'chp'nin bile gücü yetmez onlar senelerdir çırak başbakan 'usta'.

Bir kere kaos ortamı yok, ortalık karıştırıcı filan bunları sizin kafanıza kim olduruyor tabii ki Başbakan çıkıp maydanlarda söyledi ya onun dilinden konuşursunuz kendi fikir ve düşünceleriniz yok çünkü. Devlete bak karşısında ordu yok darbe girişimi yok karşısındaki daha üniversiteli gençler nesinden korkuyor acaba böyle yoksa kavga değil de düşünceleriyle, fikirleriyle, o yaratıcı pankartlarıyla konuştukları için mi.

Bu ülkede izin almaksızın eylem yapmak, düşüncelerini söylemek ve yaymak anayasada verilmiş bir haktır önce bunu öğrenin.

1 mayıs zaten herkesin toplanıp sesini duyurmak istediği bir mecradır Taksim2de yapılması neden korkutuyor başbakanı kendisi övünmüyor muydu taksimi açtık diye ne oldu. Bir kere açıldı kapandı.

Bu gençler öldürülen arkadaşlarının, kendilerini ötekileştirenin, terörist yerine koyanların, büyük ihtimalle üniversite bitirecek olmalarına rağmen işsiz kalacak olmalarının ama bunun yanında onların ceplerini doldurmasının, yolsuzluğun hakkını arıyorlar bilmem anlatabiliyor muyuz. Eğer kaos ortamı görmek istiyorsanı açın yazın çıkan olaylarda başbakanın bu ülkenin gençlerine sağduyulu davranıp onların diliyle konuşacağı yerde dışlamasının, ülke bölücülüğü muamelesi yapmasının konuşmalarını dinleyin bir yerde ülkesinin çocukları ölürken onun nasıl havaalanlarında zafer kazanmışçasına gövde gösterisi yaptığını izleyin bu gençlerden neden korkuyor yani. Çok zordu dinlemek, kulak vermek, daha ılımlı açıklamalar yapıp durdurmak her kesimin güvenini kazanmak. Bunlar olmamış gibi siz tutun bu çocukları kaos ortamı yaratmakla suçlayın gerçekten takdire şayansınız. Neyse ki kula kulluk değil Allah'a kulluk etmemiz gerektiğini bu insanların gelip geçici olduğunu bugün senden yana görünürken yarın anında satabileceğini biliyoruz neyse ki insanı insan olduğu için seviyoruz her şeyin hesabını sorabiliyoruz, kul hakkı yiyene de, öldürme emri verene de, çalana da hesap soruyoruz çünkü bu ülkede yaşıyoruz sormak istemeyen sormaz, halinden memnun olan varsa olsunlar biz değiliz ve değiliz diye de kimse bize neden diye soramaz.

Yaw bakın adamı inanın bize sizler sevdiriyorsunuz özel çaba sarfetmiyoruz :))

Yani bu böyle oldukça şahsım adına inadına oy veresim geliyor

Yaw bakın adamı inanın bize sizler sevdiriyorsunuz özel çaba sarfetmiyoruz :))

Yani bu böyle oldukça şahsım adına inadına oy veresim geliyor

aynen valla ya özel çaba sarfetmeye gerçekten gerek kalmıyor, insan daha da çok sevmeye başlıyor
işte kutuplaşma bu bence, birileri nefret ettikçe birileri iyice sevmeye başlıyor , taktik yanlış işlemiyor tersi yönde çalışıyor

he yaa ,ben de Başbakana kin kusuldukça inanılmaz daha çok seviyorum ,ne tesadüf

Bence bu yoldan vazgeçin..Mesela siz sevmeye başlayın valla hemen soğuruz söz veriyorum

Sakin sakin tamam hadi aksam aksam sinir yapmayin:))
Bak daha bir 10 sene var en az AKP bu ülkenin basinda olacak:))
Bu stresle olmaz saglik gider:))

Tamam hadi yazmiyorum:))
Sakinlesin azcik..

Bedduadan kibleyesim geldi

1 Mayıs'ta Taksim neden yasak weiss önce onu soyle sen. Madem bunlar halkı sokağa dökmek istiyor hükümet de buna çanak tutuyor o zaman. Her sene 1 Mayıs'ta Taksim gerginliği var sanki yeni bi şeymis gibi konu açmışsın bir de.

Yok merak etmiyorum zaten, sadece birilerinin aksine giden canlara masumsa gercekten üzülüyorum..
Yoksa neden dert edeyim, cikiyorlar kargasa kaos yaratiyorlar secim oluyor yine oturuyorlar totolarinin üzerine ahahhahah:)))))

Weiss mış mış muş muş eksik onlarıda yazaydın tam olurdu
ahahahahahaa

Prim yapacak ya ondan..
Bide der ki ahahahahaa :))))))

Sırf birileri sevmiyor diye, o kişiyi sevmek .
Hayatımda böyle saçma,tutarsız bir mantık görmedim.
Bir de bu cümleleri yazıyorlar . Resmen; savunduğumuz prensiplerden,ideallerdense işi inada bindirdik diyorsunuz.
E buyrun inat uğruna savurun ülkenizi. Karakter meselesi
Allaha şükür, ben sevdiklerime kimler ondan nefret ediyor ona göre daha çok nefret edeyim, ona göre daha çok seveyim demeyecek kadar gerçek hislerle değer veriyorum....

Siz sevin o zaman biz nefret ederiz demişsiniz. Yok biz yine de sevemeyiz

Son düzenleme:

Kafamda AKP fanatiklerinin bir kısmı için sabit düşünceler var.
Bu gurup sosyoekonomik düzeyi,yaşantısı veya eğitimi kendinden fazla olan kesimden nefret ediyor.Onlar Başbakanı beğenmedikçe ,eleştirdikçe mutlu oluyorlar.Çünkü kendilerinden biri oraya çıkmış ve bu tabakaya haddini bildiriyor zannediyorlar.O ,mahalle ağzıyla konuştukça keyif alıyorlar.
Burayıda okudukça gerçekten böyle bir topluluğun olduğunu daha iyi anlıyorum.

Aynen. Valla bu nasıl bir mantık çözemedim. Birkaç konudur bu tarz cümlelere rastlıyorum. Hepsinde hadi bir şey demeyeyim dedim de e ama pes artık. Böyle bir mantık var mı ?
Bence de senin dediğin gibi bir kısım var . Sırf körü körüne inananlar kısımı.

İşin mantıgını sorgulamak yerine nerede yanlış yaptıgınızı sorgulamanız gerekir ..

Mantıksa mesele elimi tutamam çok şey yazabilirim sorcha..Ama aması var işte :) Yani diyorum ki meseleyi zekaya indirgemeyin,o zaman küçük gördügünüz zeka seviyesine tabi olanlar tarafından yönetilen yüksek zekalıların o önü alınamaz (!)zekasını sorgulamak düşecektir diğer cenaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…