Asıl Allah kimseyi kula tapacak duruma, yolsuzluğu hırsızlığı dahi savunacak duruma düşürmesin
bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :
Yaw bakın adamı inanın bize sizler sevdiriyorsunuz özel çaba sarfetmiyoruz :))
Yani bu böyle oldukça şahsım adına inadına oy veresim geliyor
aynen valla yaözel çaba sarfetmeye gerçekten gerek kalmıyor, insan daha da çok sevmeye başlıyor
işte kutuplaşma bu bence, birileri nefret ettikçe birileri iyice sevmeye başlıyor , taktik yanlış işlemiyor tersi yönde çalışıyor
he yaa ,ben de Başbakana kin kusuldukça inanılmaz daha çok seviyorum ,ne tesadüf
Bence bu yoldan vazgeçin..Mesela siz sevmeye başlayın valla hemen soğuruz söz veriyorum
Sakin sakin tamam hadi aksam aksam sinir yapmayin:))
Bak daha bir 10 sene var en az AKP bu ülkenin basinda olacak:))
Bu stresle olmaz saglik gider:))
Tamam hadi yazmiyorum:))
Sakinlesin azcik..
Yok merak etmiyorum zaten, sadece birilerinin aksine giden canlara masumsa gercekten üzülüyorum..
Yoksa neden dert edeyim, cikiyorlar kargasa kaos yaratiyorlar secim oluyor yine oturuyorlar totolarinin üzerine ahahhahah:)))))
Bedduadan kibleyesim geldi
1 Mayıs'ta Taksim neden yasak weiss önce onu soyle sen. Madem bunlar halkı sokağa dökmek istiyor hükümet de buna çanak tutuyor o zaman. Her sene 1 Mayıs'ta Taksim gerginliği var sanki yeni bi şeymis gibi konu açmışsın bir de.
bide bunlar hiç değişmiyor ya 80-90 2000-2014 tipleri hep aynı. :
Sırf birileri sevmiyor diye, o kişiyi sevmek .
Hayatımda böyle saçma,tutarsız bir mantık görmedim.
Bir de bu cümleleri yazıyorlar . Resmen; savunduğumuz prensiplerden,ideallerdense işi inada bindirdik diyorsunuz.
E buyrun inat uğruna savurun ülkenizi. Karakter meselesi
Allaha şükür, ben sevdiklerime kimler ondan nefret ediyor ona göre daha çok nefret edeyim, ona göre daha çok seveyim demeyecek kadar gerçek hislerle değer veriyorum....
Siz sevin o zaman biz nefret ederiz demişsiniz. Yok biz yine de sevemeyiz
Kafamda AKP fanatiklerinin bir kısmı için sabit düşünceler var.
Bu gurup sosyoekonomik düzeyi,yaşantısı veya eğitimi kendinden fazla olan kesimden nefret ediyor.Onlar Başbakanı beğenmedikçe ,eleştirdikçe mutlu oluyorlar.Çünkü kendilerinden biri oraya çıkmış ve bu tabakaya haddini bildiriyor zannediyorlar.O ,mahalle ağzıyla konuştukça keyif alıyorlar.
Burayıda okudukça gerçekten böyle bir topluluğun olduğunu daha iyi anlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?