üniversiteliler kulübü

gençlik heyecan yok, çok yakında koyucam fotolarımı

hay içine ettiğimin! (bu bir küfür sayılmaz :/ )
siyah saç kırmızı ruj ? açıklaması nedir ikiz?
sen kafayı sıyırdın iyice.bensiz saçlarına ak düşmesi gerekirdi

hay içine ettiğimin! (bu bir küfür sayılmaz :/ )
siyah saç kırmızı ruj ? açıklaması nedir ikiz?
sen kafayı sıyırdın iyice.bensiz saçlarına ak düşmesi gerekirdi
kızım değişim şart belki talibim çıkar beğenmez filan diye süsleniyoz işte

ak da bir değişim ikiz ayrıca deşifre olma konusunda gerçkten emin adımlarda ilerliyorsun.
çok ayıp ikiz çok ayıp

ya o konuyu hiç açma deşifre oldum zaten:)) olmazsa üyeliği iptal edicem bişeyler yapmam lazım:)

Merabalar, vize haftasındayımm. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah =)

amin canımmm

başarılar tatlım kolayca atlatırsın inşallahh

benim taaa bayramdan sonra ama şimdiden başladı stresi

ayy bu sınavlar ömrümü yedi yaaa allah kolaylık versin sana canım inşallah hepsi süper geçer

hoşgeldin canım aramızaa

bu aralar iyi gidio valla vizelerde okundu baya mutluyum:)))) senin nasıl gidio tatlım

ohh canım benim rahatlamışsındır ne güzel o zaman notlar süperse
bizim vizeler bayramdan sonraki hafta ama ben hala çalışmayı erteliyorum

Son düzenleme:
bizim sınavlara daha çok var ya, biri 27 kasım dierleri 4-5-11 aralık, bu ne iş anlamadım, bazı derslerden hiç sınav yok ödev veriyolar sadece:S

ohh canım benim rahatlamışsındır ne güzel o zaman notlar süperse
bizim vizeler bayramdan sonraki hafta ama ben hala çalışmayı erteliyorum

biz öğrenci milleti böyleyiz tatlım sona bırakmaya bayılırız çalışmayı ama işin içinden iyi sıyrılmayıda başarırızz :90::90:

biz öğrenci milleti böyleyiz tatlım sona bırakmaya bayılırız çalışmayı ama işin içinden iyi sıyrılmayıda başarırızz :90::90:
hiç sorma mervecim
her seferinde günü gününe çalışıcam böyle sıkışmıcam diyorum, ama gene vize haftası gelmeden çalışamıyorum :97:

vizeler sinavlar oluyo galiba
benimkiler basladi bile
dun bitane vardi sabahin korunde
haftaya iki tane var off

herkese basarilar

bizim sınavlara daha çok var ya, biri 27 kasım dierleri 4-5-11 aralık, bu ne iş anlamadım, bazı derslerden hiç sınav yok ödev veriyolar sadece:S

kızlar bizimkiler 1 hafta içinde başlayıp bitiyor, yani 1 hafta çalışıyosun,ondan sonra hep uyuyosun

O dediğinizi aynısı bende de var kızlar

Baştan sıkı çalışcam dedim ama yokkk..

Notlarımı sıkı sıkı düzenledim,ettim orda bi gelişme var ama.

Bayramdan hemen sonra başlıyor vizelerim hala oturayım da adam gibi ders çalışayım yokk..

Mesela bugün öğlene kadar uyudum,sonra kalktım aylak aylak dolaştım, banyo yaptım al saat 5i geçiyo. Gün bitti bile :S

Napcam ben de bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…