Hayallerinizi gerçekleştirmek için elinizden geleni yapın.
Benimle aynı pozisyonda olan,tamamen sayısalcı olmasına rağmen şuan alanıyla ilgili öğretmenlik yapan arkadaşım bunları açtığımda hafif alaycı bir tavır sergiledi.kendisine sen neden kendini bu kadar ket vurdun çıtan neden bu kadar alçak neden kapasitenin tamamını kullanmıyosun dediğimde bana :çıtam alçak olduğu için bi mesleğim var,dedi ve bu benim içime oturdu..bu arada bölümünü sevmeyerek okudu ve öğretmenliği sadece para kazandırdığı için yapıyor..(muş) istemeye istemeye bişeyler yapmaktansa idealim için yıllarca beklemeyi tercih ettim...
merhaba
ben altı yıllık evliyim..biri altı yaşında biri altı aylık iki çocuğum var.Anadolu imam hatip lisesi mezunuyum.üniversite sınavına girdiğim dönemde önümde çok engel vardı.katsayı türban vs bilirsiniz...çok istedim hedeflerim büyüktü bu yuzden kapasitem varken boğaziçine yetecek puanin kırpıla kırpıla uyduruk bi bölüme ancak yetebilecek hale gelmesine göz yumamadığım için tercih yapmadım. düzelmesi umuduyla tekrar hazırlanırken eşimle görücü usülü tanıştık ve evlendim..evlendiğime asla pişman değilim dünya iyisi bi eşim çok rahat bi hayatım var..ama ne var ki hayallerimden vazgeçemiyorum hep içimde bi yerde kaldı psikoloji okumak..şimdi sınava girmek istiyorum kazanmayı hiç dert etmiyorum ama okumanın kazanmaktan zor olduğunu iddia edenler var..yok gerçekçi olmak lazımmış bilmem ne..sanki boğaziçinde odtü de okuyanlar insanüstü varlıklar:) neyseki eşim destekçim şimdilik..naptım ben demek istemiyorum sizce çok mu uçuk bi hayal bu gerçekten?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?